Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
do_som forum folder uyku açan bir ilaç varmı merhaba gençler reçetesiz uyku açan birşey lazım varmı  ilac tavsiyesi istenen konular yasaktir. 24/Tem/16 04:33
patates forum folder en para sında 8.70 lira olan varmı çok acil? arkadaşlar izmirden foçaya geçicem peder eft yapmış fakat bu saate geçmiyor işte en parasında 8.70 tl si olan atarsa 10 kağıtı çekebiliecem. olan parayı spoty almış 
saat 11 e kadar atabilecek olan varsa pazartesi günü geri bende hesabınıza atabilirm özelden yazarsanız bilgileri vereyim hemen.
modlardan ricam silmezseniz konuyu sevinirim. sanırım yasaktı bu tarz konular faka tilk defa başıma geliyor ve cidden acil.
 
bu tür konular yasaklandi 22/Tem/16 22:05
Dryrock forum folder Almanya da Silahlı Saldırı Bir arkadaşımdan aldığım habere göre Münih te silahlı saldırı olmuş 15 kişi ölmüş. 
 
http://www.ntv.com.tr/turkiye/almanya-munihteavmde-ates-acildi,3FZNta8csUautQglAQb7jQ
Almanya'nın Münih kentindeki bir alışveriş merkezinde silahlı saldırı meydana geldi. Almanya İçişleri Bakanlığı 3 kişinin yaşamını yitirdiğini açıkladı. Alman basınında saldırıda ölenlerin sayısıyla ilgili farklı haberler yer alıyor. Alman basınındaki haberlerde, saldırıda 15 kişinin öldüğü belirtiliyor.

 
Münih'in Moosach ilçesindeki "Olympia-Einkaufszentrum" adlı alışveriş merkezinde silah seslerinin duyulduğu, bunun üzerine çok sayıda polisin olay yerine sevk edildiği bildirildi.
Çalışanların alışveriş merkezi içerisinde saklandıkları gelen bilgiler arasında. Saldırının ardından kentteki toplu taşıma hizmetleri durdurulmuş durumda.
http://www.tahribat.com/forum/ohal-darbe-ve-benzeri-konular-220614 22/Tem/16 21:16
samato forum folder offf allahim midemm .. (gastrit icerir) Anasini sattigimin hastalihi yine azdi. Metrobuste 2 buklum oldum. Aci cekiyorum resmen. Senelerdir cekiyorum su hastaligi amk ya. Ceken muridler nasil hasa cikiyorsunuz su amk hastaligiyla bir tavsiye .
En sonunda vejetaryan olucam oc hastaligi. Seyhim bir oku ufle . Beni
troll musun? 22/Tem/16 20:28
DeadSoul forum folder musluktan su gelmiyor merhaba müridler, izmir bucadayım dün yerel olarak bir su kesintisi oldu 17.30 gibi gelcek dediler bekledik herhangi bi gelişme olmadı,evdeki diğer dairelerde su akıyor, vanada mühür yok, belediyeden geldiler vanada basınç var dediler eve tesisatçı çağırmamız gerekiyormuş, herhangi bir çeşmeden bir damla su akmıyor, tıkanıklık olsa azda bişi akmaz mı ne biliyim bilgisi olan var mı bu konuda Tesisatçı aramanı veya internet üzerinden araştırman daha iyi olur. Forum standardına uygun bir konu değildir. 22/Tem/16 16:54
u235 forum folder kullandığınız torrent siteleri? Hacılar kullandığım tek torrent sitesi olan kat.ph kapanınca artık yeni siteler bulmaya düştü iş.
Güvenli ve her aradığını bulabildiğin torrent siteleri hangileridir ? Mr robot s02e03 indirecem lavuklar hep sahte linkler koymuşlar.Tıklıyon ya reklam ya 3.bölüm diye 2.bölüm çıkıyor.
http://www.tahribat.com/forum/torrent-sitesi-tavsiyesi-220629 burdan devam edelim 22/Tem/16 03:48
Webci58 forum folder Bu internet kablolarını nasıl bağlamam lazım? Merhaba, internet yavaşlığı artık illallah ettirdi, modemi yeniledim şimdi kablo uçlarını yeniliyorum fakat yavaşlığın sebebi önceden yanlış bağlanması mıdır bilemedim, siyah olan dışarı direkten gelen kablo diğeride evde modeme giden kablo. Modemin orada ek var 2 kabloyla modeme bağlanıyor. Hangisini hangisine bağlamam gerek?
 
under sildi. 21/Tem/16 11:40
Webci58 forum folder Sürekli İnternet Kopması ve Aşırı Yavaşlık Merhaba arkadaşlar, evde TTNET kullanıyorum. Zyxel modem var, Ev taşıma işlemi oldu eski evde son 3-4 aya kadar çok iyiydi sonra orada aşırı yavaşlamaya başladı. İnternet hattı direkt duvardan geliyordu orada.
Şimdiki evde dışarıdan kablo ile çekiyorum fakat yine aynı aşırı yavaşlık ve kopmalar var günde min 15 defa gidiyor ve indirme hızı max 0.80 mbps. TTNET'i aradığımda kopma ve yavaşlık görünmüyor dediler birkaç defa farklı zamanlarda aradım. Bunun sebebi nedir? Modem olabilir mi pek fazla anlamıyorum bu olaylardan. Kablo veya Dışarıdan gelen internetten olduğunu sanmıyorum çünkü üst komşuda sıkıntı yok.
 
Modemden ise önerebileceğiniz uygun bir modem var mı?
under sildi. 21/Tem/16 11:40
Webci58 forum folder iMacros Sayfa Beğeni müritler merhaba, daha önce kullandığım firefox eklentisi olan imacros ile likeall.org veya addmefast.com adreslerinden sayfa kasmıştım.
 
şimdi tekrar lazım oldu macro hazırlıyorum fakat beğen butonunu bir türlü bulduramadım herşey tamam beğen butonuna tıklamıyor, kullanan varsa veya yapabilecek olan varsa çok iyi olur kullanışlı bir sistem
 
Şu an kullandığım kod bu
 
VERSION BUILD=7601015 RECORDER=FXSET !ERRORIGNORE YESSET !TIMEOUT_TAG 1SET !TIMEOUT_STEP 2SET !TIMEOUT_PAGE 30SET !REPLAYSPEED FASTSET !TIMEOUT_MACRO 50000URL GOTO=http://likeall.org/fblikeWAIT SECONDS=5EVENT TYPE=CLICK SELECTOR="HTML>BODY>DIV:nth-of-type(3)>DIV>DIV:nth-of-type(2)>DIV>DIV:nth-of-type(4)>DIV>DIV>DIV:nth-of-type(4)>UL>LI>DIV>IMG" BUTTON=0WAIT SECONDS=4TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:LikeFRAME F=0TAG POS=1 TYPE=LABEL ATTR=ID:timelineHeadlineLikeButtonWAIT SECONDS=4TAB CLOSEWAIT SECONDS=4
under sildi. 21/Tem/16 11:40
Webci58 forum folder Mahallede terk edilmiş yavru kedi var iyi akşamlar, bikaç gün önce bi konuda resim atmıştım terk edilmiş bi yavru var mahallede. Bikaç gündür bakıyorum yemek vs. veriyorum baya cana yakın yerinde durmuyo :)
Kartepe/Uzunçiftlikte karşı binada kapalı dükkan gibi yer var orada duruyor şimdilik güvende lakin bu şekilde büyüyebilir mi bilmiyorum. Eğer bu civarda sahiplenmek isteyen sürekli bakabilecek olan var ise alırsa büyük iyilik yapmış olur :) Ben alırdım fakat evde bir tane var.
 

 
Islak mendille poposuna dokunarak çişini yaptırmaya çalıştım lakin izin vermedi :D
under sildi. 21/Tem/16 11:40
Webci58 forum folder silinebilir SİLİNEBİLİR
 
 
 
Merhaba arkadaşlar, ev taşıyoruz ve koltukları yeniledik. Elde bu 3 koltuk kaldı. Pazartesi - salı günü gibi eşyalar taşınacak bu koltukları götürmek istemiyoruz.
Herhangi bir problemi yok, açıp yatarken biraz ses yapabiliyor. Öğrenci vs. için kullanışlı olur.
Siteler 3'ü için 500 TL yazdım fakat gelip alırım diyen olursa Tahribata özel tanesini 100 TL'den bırakırım
 
under sildi. 21/Tem/16 11:40
FurkHan forum folder h*cklink işi yapan varmı kankiler forum'da yasak mı bilmiyorum, bilmeden açtım. Eğer hacklink işi yapan varsa çok sayıda almak istiyorum, ilgisi olanlar dönerse sevinirim. uzun yillardir sadece 25 logini olan uyenin hacklink istemesini supheli buldugum icin muridleri koruma icgudusuyle siliyorum. konu sahibi hocam biraz forumu dolas kendini tanit ortama alis sonra dilersen yine sor. 21/Tem/16 00:21
Meliksah forum folder Olağanüstü hal ? Cnn de olağanüstü hal ilan edildi felan diyor. Tayyip mgk toplantisi felan yapmış. Olay nedir?
 
Mod not : ohal oldu bari konuyu gizle. 
http://www.tahribat.com/forum/ohal-darbe-ve-benzeri-konular-220614 buradan devam edelim hocam. 21/Tem/16 00:16
Seminerist forum folder Özel okullar kapatılıcakmış Önce şunu açıklıyayım . Benim veya ailemin bu fetö denen adamla alakamız yok .Kardeşim asosyal olduğu için dışarda okumak istemedi.Daha önce sınavlara girdi , başka şehirlerde bilgisayar mühendisliğine puanı yetti fakat çok utangaç olduğu için cesaretsiz olduğu için gitmedi.Tekrar gitti yine Uludağ da bilgisayar müh. tutturamadı , nasıl olduysa denk geldiyse Orhangazi üniversitesine %50 burslu gitti. Ben git yurt dışına orada eğitimler hele bilgisayar müh. üzerine eğitim daha kaliteli ve gelişmiş dedim ama sakarya ya gitmeyen rusya ya , ukrayna ya gider mi hiç , ben araştırdım okulun öyle şeylerle ilişkisi dedi gitti yazıldı.  Haberlere bakıyorum Fetö nün okulları kapatılıcak diyorlar . Şimdi ne olucak ? 6 haziran da kayyum atanmışdı.Okulu kapatırlarsa dağıtıcaklar mı ? Çocugun 2 yılı piç mi olucak , bilir kişiler birşeyler yazsın , hakkaten çok önemli durum.Bir yandan bu olayın yurtdışına gitmesini sebep olabilir ihtimaline seviniyorum . Bir yandan da çocuğun 2 yılı boşa gidicek ona üzülüyorum. Giden paranın aq da 2 yılı piç olucak çocuğun fazlasi ile haber icerigi var. 21/Tem/16 00:12
Roark forum folder BAN ' yiyenler hakkında düsüncem İlk defa böyle bir konu acıyorum , ülkemizde yasanan son olaylar ile baglantılı olarak forumumuza da konu acıldı. 
Ve bu arada , konu altında tartısmalar sonucu , " 6-12-24-AB " kriterlerine göre banlanan üyeler oldu. 
Kendi şahsi fikrim , ab süresi ile ban yiyenler arasında mesela kaan nickli murid, bir çok konuda muridlere uzun uzun yazan , yardım eden insandır. Birtek o üye değil , tahribat genel itibari ile , bir elin parmagını gecmicek sekilde yardım etmek istemeyen , ya da uzun uzun yazmayan insanlar ile dolu. Gerisi gercekten " insan " ve " karakter " özelligini tasıyor. :) ve bu yüzden burayı çok seviyorum.
Üyeler , yönetim , genel itibari ile. Yasamıs , görmüs , tecrübeleri olan , karakter sahibi , ve aydın insanlar olarak gözümde bir portre var. 
ŞAHSİ OLARAK bu konu sebebi ile , banlanan ve süresi " AB " olan kisilerin " AB " süresinin azaltılması ve siteye geri kazandırılmasını rica ediyorum. 
NOT : Yönetime karsı , bir durus,  bir tavır değildir , yanlıs anlasılmasın , sadece değerli insanların , yasanan bu elim olaydan dolayı , sinir ile yaptıkları haraketlerin getirdigi sonuc " tahribata tekrar girememek" olmamalı. Tahribati onlardan , onları tahribattan ayırmamak gerekir.
NOT2 : Kaan nick li üye ile real olarak hiçbir tanışıklıgım , hiçbir ayırma , onun adına istekte bulunma  ya da taraf tutma düsüncem yoktur. Sadece konuları gezerken birçok üyenin banlanmıs oldugunu gördüm , ve bazı zor zamanlarımda kaan isimli arkadasa attıgım tahribat içi pm lerden uzun uzun elinden geldigi kadar , yardım ettigini bizzat biliyorum. Aralarında onuda görünce " kaan 'da mı ban yemis " diye sasırdım. AMA TEKRAR BELİRTİYORUM kaan nickli murid ile , real olarak tanısıklıgım , konusmuslugum ya da tahribat içi kontrol edilebilir sürekli mesajlasmıslıgım yoktur. üye olalı 5-6 sene oluyor , yönetim kontrol edebilir ya 2 ya  3 kere konusmusumdur.
NOT3: Konu gizli yapıyorum tahribat içinde kalması gerekiyor diye düsünüyorum.
NOT4:Neden böyle bir konu derseniz , olay yasandı , masum ınsanlar öldü , ya da suclu insanlar , zamanında torpil ile bir yere gelen insanlar simdi olaylar ile iniyor hayatları kayıyor , zamanında torpil ile onları alan insanlar , simdi aldıklarının hayatını karartmaya calısıyor. Ve bence bunun tahribat içinde banlara , kavgalara , küfürlere sebep olmasını istemedigim için böyle bir konu açmak istedim.Yazılımcı , mühendis , öğretmen , usta , çırak , çalışan , doktor , memur , serbest meslek , esnaf tüm kategorilerden insanlar TAHRİBAT sitesinde bulusuyor. Ve ben bugun hesabıma 1000 lira acil para lazım diye konu acsam , ve buna gercekten ihtiyacım olsa , ( allah göstermesin hastalık ) gibi durumda beni burdan hiç tanımayacak insanlar bile el uzatmak için gayret gösterecektir.
Böyle bir ortamda , tabii ki daha saglıklı iletisim , daha sakin kafalar ile yazmak darbe girisimi konusunu elestirmek isterdik ancak , görüsler ve kisinin yapı meselesi farklı oldugu için farklı tavırlar ve sözler sarf edilmis olabilir. Hepsinin adına ben özür diliyorum.
Söz konusu vatansa hepimiz bu vatanın cocuklarıyız ve siyasi görüsümüz ne olursa olsun bayragımız için herşeyi yaparız. diyerek tarafsızca ve tamamen iyi niyet düsünerek bu sözümle bitirmek istiyorum.
NOT5: KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE SİYASİ KONU DEĞİLDİR. YASANAN OLAYLAR SONUCU TAHRİBAT İÇERİSİNDE " AYDIN " İNSAN VE " ÜLKEYE BİRŞEYLER KATABİLECEK " KİSİLER TOPLULUGU OLARAK DÜSÜNÜYORUM , VE SİTE İÇERİSİNDE KÜFÜR , FİKİR AYRILIKLARI , SİYASİ GÖRÜŞ , DİN , DİL , IRK  YÜZÜNDEN KAVGA OLSUN İSTEMEDİGİM İÇİN BÖYLE BİR KONU AÇMAK İSTEDİM. 
NE ZAMAN ADAM OLURUZ DİYE BİR YAZI OKUMUŞTUM VE ŞÖYLE YAZIYORDU ; AYNI FİKİRDE OLMAMAK  , DÜŞMAN OLMAK ZANNEDİLMEDİĞİ ZAMAN. SAYGI VE SEVGİLERİM İLE 
TAHRİBAT AİLESİNİ , YÖNETİMİNİ , VE TAHRİBATI SEVEN ÜYE ROARK. :)
Aynı metni destek@tahribat.com mail gönderiniz. Son zamanlara canı sıkılan ban konusu açmaya başladı. 20/Tem/16 16:51
muaythaist forum folder Çekyat Tavsiyesi Çekyatın da tavsiye konusu açıldı ya, vay arkadaş tbt ne hale geldi falan demezseniz sevinirim (:
burda öğrenci adam çok, gündüz oturacak, akşam açıp yatacak..
söz konusu yataksa ergonomik ve konforlu olması sağlık açısından mühim.. 
içine yastık yorgan koymalık bölümleri de olsun ki tek odaya yerleşiyoruz eşyalarımızı saklamalık ek alanlar mühim.
e para da sıkıntılı bize bi fiyat performans ürünü lazım..
biraz google yaptım, n11'de 400TL hepsiburada'da indirimli 325TL olarak bunu buldum: tıklayınız
denemeden yatmadan konforunu bilemeyiz, hem belki başka tavsiyeleriniz olur diye de konu açmak istedim..
şimdiden teşekkürler..
hocam kendin de konuda yazmissin zaten, bilisim forumunda cekyat?.. Alisveris kurallarinin iguana maddesinden silindi. 20/Tem/16 13:53
wizarden forum folder Bence Konu: Genel
- Saçını başını burada ağırtmış değerliler ufak sebeblerden atılmamalı
- Atılanların kaybettiği değil, atıldığı için kaybettik denmeli
- Egolu olmamlı o silen, not düşen, gizli olmayan
- 8-9 yıl sonra küstürülen dün, önceki gün 1 yıl önce Ab'ye girsede Türkiye onlar girmez buraya. Bunun bilincinde olmalı
- Moda hakkettiği için sikik diyen adam mod'un egosuna harcanmamalı
- Çoluk çocuk doldu diye ağlamamalı
 
Bir şeylere vesile olmak güzel, bok etmekte zevk veriyorsa o olay zaten bitmiştir. 
 
 
25 loginli insanin yanlis yere actigi gereksiz elestiri konusu. 20/Tem/16 13:47
HoLyCat forum folder Darbe mi oldu? 2 Eski konu incelemede olduğundan dolayı bu konu altında devam edebilirsiniz.
 
1 - Konu içerisinde küfür edilmemesi rica olunur. 
 
 
anlasiliyor ki, tartismadan, hakaret etmeden siyasi konu tartisilmiyor. under sildi 19/Tem/16 22:26
exchanger forum folder YÖK Depremi Üniversitelerin bütün dekanlarından istifa istenmiş. Bir çok üniversitede paralel bağlantılı akademisyenler açığa alınmaya başlandı. 
 
Kendi üniversitelerindeki durumlardan haberleri olan var mı ? 
 
Bu arada darbe muhabbetini diğer konuda yapabilirsiniz. Bu konu sadece üniversitelerin durumu ile ilgili açılmıştır.
 Edit : Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde 9 akademisyen açığa alınmış.
https://erdogan.edu.tr/duyurular/basin-aciklamasi
 
Not: Konu her ihtimale karşı gizlenmiştir. Açıp açmamak mod'a kalmıştır.
http://www.tahribat.com/forum/darbe-mi-oldu-2-220571 19/Tem/16 20:58
flybatwin forum folder doğada hayatta kalmak için ne yapılabilir bear grylls gibi biri değilim ama diyelim ki doğada yaşmak zorunda kaldınız yaşamak için ne yapmamız gerekir ne gibi yaşam malzemeleri lazım 1 yıl boyunca dağda hayatta kalmak mümkünmüdür biraz beyin fırtınası yapalım
 
daha once tartisilmis konudan devam edersek daha iyi olur, burda bolca bilgi de var: http://www.tahribat.com/forum/haziran-ayinda-ilkel-yasam-deneyimi-189235 19/Tem/16 13:48
h2run forum folder Bu yavşak pkk nerelerde? Beyler Sizinde dikkatinizi cektimi darbe oldugundan beri pkk denen orospu cocukları piyasada yok bu bir tesadüf mü ?
 
Abd acaba pkk yi arka plana cekip darbe olaylarını ızleyip kıs kıs gülüyormu ?
 
Not : Lütfen konuda hakaret icerikli ve küfür iceriki cümleler kullanmayin, kimse birbirini kirmasin incitmesin sadece fikirlerinizle aydınlanmak istiyorum.
         Konuyu gizliyorum bize özel.
hakaret küfür yok diye açtığın konu içeriği küfürlü ve tahribat için gereksiz konu. 18/Tem/16 23:52
noname forum folder Eleştirdik o kadar peki sonuç? Gündem çalkantılı, bi kaç gün bekleyecektim aslında bunu açmak için. Ama silinen konulara ( http://www.tahribat.com/Forum/DeleteFolderLog ) bakıyorum da resmen savaş alanı.
Yönetimden bi açıklama gelmedi. Konu da kaldırıldı gitti.
Ee sonuç?
N'aptınız toplaşıp konuştunuz mu? Bi karara vardınız mı? Zahmet edip açıklayacak mısınız? Niye hâlâ bu kadar insanı üzüyorsunuz?
 
 
*Müridin biri konu başlığında "yaa" kelimesi kullandı diye silinmiş. "Yaa" yazan adama döner ergen misin sen derim de, "yaa" yazdı diye konusunu silen adama ne denir bilemedim
*Youtube'da bi klibin 1 günde 670 bin izlenmesine ihtimal veremeyen bir arkadaş, şaşkınlığına dair konu açmış. Silinme sebebi : 5 milyon izlense bile bizi ilgilendirmeyen konu.
*Çocuğa istismar cezası kaldırıldı. Sebep : teknoloji konularına ağırlık verelim  // darbe konusunu da silsenize??
*konu : Silinen konu degil, emeklerimiz sebep : oneri gorus ve sikayetleriniz icin destek@tahribat.com a mail atabilirsiniz.  // Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde  ???
*konu : Silinen konu degil, emeklerimiz sebep : Rahatsız olan arkadaşların açıklamaları gördüğünü umuyorum ve konuyu siliyorum. Okuyamadım diyen olursa SS gönderebiliriz  // şu SS'yi tüm müridlere public etsek? Konunun aslına denk gelip okuyamadım, ama bişeyler dönmüş belli ki. 
*konu :  Konumu Silen Şahıs(!) içerik : 30 sayfa mesaj vardı konuda, mesajları silmek zor geldiği için mi konuyu sildin demiş. Doğru da demiş. sebep : silinen-konu-degil-emeklerimiz-220438, burada gerekli cevap mevcut. Uslubunu korursan sevinirim hoca  // cevabı bile silmişsiniz
*konu : 17.07.2016 Pazar Günü Ankara'dayım. Ankaralı Müritler Bi Bakabilir mi? silinme sebebi : şarkı sözü ayzarak tag mı olur // Resmen silecek sebep bulamamış :D 
*konu : teknosa indirimleri hakkında silinme sebebi : teknoloji/bilişim ile ilgisi olmayan, ülkeyi ilgilendiren ekonomik/siyasi/askeri haber ve görüşler için şu konu daha iyi oluyor:....
 
Bi de hak verdiklerimi listeleyeyim. Değişiklik olsun. Belki böyle anlaşılır ne demek istediğimiz.
-Pokemonla ilgili bir iki konu, ana konudan devam denmiş.
-Sigaraya zam geldi konusu. Hükümet küfür yemesin diye silindiyse hak veriyorum.
 
 
Yine yanlış kategorideki başlıkları silmeler falan. Yahu mod'luğun kitabında, forum yönetmenin kitabında, yanlış konuları taşımak var senelerdir, ısrarla silenleri alkışlıyorum :)
Bunu da SİLMEyin de NORMAL insanlar gibi oturup konuşalım.
 
10-15 dakika falan uğraştım tüm bunları yazmak için. Bakalım yarım saniye içerisinde silineceği vakte kadar, ne kadar dayanacak.. 
klasik noname konusu 17/Tem/16 18:44
GodKlaus forum folder Steam'a Giriş yapamayan bir tek ben miyim ? hocalar an itibari ile steam'a kullanıcı adı ve şifremle giriş yapamıyorum ? 
Sizdede var mı böyle bi durum acaba merak ettim
 
konu başlığı ve yanlış kategori. konuları açarken, konu basliklarina ve kategorilerine dikkat edelim. 17/Tem/16 15:00
A_REX forum folder Darbe için senaryolarınız nedir ? BEnce bunlar marmariste otelde tayyipi alıp trt1 de bildirge yayınlayıp darbe yapmaktı.
Ama sonra birşey oldu.(yada ispiyonlayan) tayyip 30 dk apar topar otelden ayrıldı.. (6 helikopter 50 özel egitimli asker indirilmiş otele çatışması sürüyordu en son...)
Bunlarda planı erkenden uygulayıp normalda sabaha karşı planlamışlardır... Havaalanını ele geçirip almak istemiş olabilirler... 
Arada bilmedigimiz çok faktör var... Tsk neden siyasi iradeyi sallamadı. Darbeci olmayan askerler darbecileri neden durdurmadı ve neden desteklemedi... Hulisi akar nerede ?
Sonuç : BAŞARISIZ..
 
NOT: konuya yazacak arkadaşa üstte altta yanda yorum yapan arkadaşla laf dalaşı yapmak yasak. Sen sadece sana göre nasıl gelişti olay anlat..
NOT: konu gizli bize özel...
tek konudan devam 16/Tem/16 09:45
kofcu forum folder yaa dolar almam gerekiyordu :/ arkadaşlar bugün dolar alacaktım ama sınavım çok kötü geçti unuttum o yuzden almayı. şansa da akşam darbe işi falan oldu dolar yükseldi....
napim ben 22sine kadar yatırmam lazım yakıt parasının son tarihi de. (500$)
en uyguna nereden alırım doları? ne zamanlamayla yarın ilk iş alayım mı yani mesela yoksa pazartesiyi falan bekleyeyim mi?
yaaa offf 16/Tem/16 01:49
Toplam 4557 kayıt