Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
slymn64 forum folder Gom Player: Telefondan Kontrol Edin 2016 [Gom Remote] Merhaba Arkadaşlar bu yeni videomda sizlere Gom Player'ın 2016 da gelen yeni özelliği olan "Gom Remote" anlattım. Bu özellikle birlikte ister android isterse iOS işletim sistemli tablet veyahut telefonuzla bilgisayara yüklemiş olduğunuz Gom Playeriniz kontrol edebileceksiniz.
 
https://www.youtube.com/watch?v=UEKlRrxxw00
flood 27/Haz/16 20:25
slymn64 forum folder Gom Player Reklam Kaldırma 2016 Merhaba Arkadaşlar bu yeni videomda sizlere Gom Playerdan nasıl reklamları kaldırırız onu anlattım. İyi seyiler umarım yardımı olur ve beğenirsiniz. 
 
https://www.youtube.com/watch?v=3Es55qH4u8Q
flood 27/Haz/16 20:25
MuratOSMA forum folder Online Excel Arşivi İş dünyasının vazgeçilmez uygulamalarından biri olan Microsoft Office'in en çok kullanılan uygulaması Excel'e dair her şeyi bulabileceğiniz,size ait  Online Excel Arşivi için hazırlanmış web sayfasıdır.Excel ve VBA (Makro) ile ilgili 10.000+ dosya arşivi bulunmakta.Tek yapmanız gereken; üye olup istediğiniz paketi seçmek.Daha sonra ihtiyacınız olan dosyaları indirebilirsiniz.Faydalı olması dileğiyle. Keyifli indirmeler.Excel Arşivi . Com 
 
https://www.youtube.com/watch?v=e7OMjq-57Kk
 
Ramazan fırsatını değerlendiren üyelerimize,Online Excel Arşivinin tekrardan hayırlı olmasını diliyorum.Selâmlar, saygılarMurat OSMA ​
1 loginin var hocam. Once foruma alis, bakin, genel kurallara asina olduktan tbt ruhunu kaptiktan sonra konuyu yine bekleriz. 27/Haz/16 20:23
do_som forum folder Oyun Arşivi İyi Olan Torrent Sitesi Davetiyesi Arıyorum Arkadaslar oyun arşivi iyi olan bir sitenin davetiyesini arıyorum. elimde zamunda var iki gündür girmiyor orayada güzel oyun torrent siteleri söylermisiniz yasak 27/Haz/16 12:23
Duras forum folder Kızılay Civarı Berber Arkadaşlar kızılay civarı bildiğiniz iyi erkek kuaförleri var mı şöyle fiyatıyla beraber yazsanız yok artik 27/Haz/16 00:14
flybatwin forum folder inhalasyon solunum yolu ile ilaç verme yöntemi inhalasyon nedir : solunum yoluyla ilâç alma. Buğu, gaz ya da ufak damlacıklar hâline getirilmiş sıvıların, ağız ve burun deliklerine uygulanan inhalatörlerle ya da doğrudan doğruya buğunun solukla alınması yoluyla yapılan bir tedavi yöntemidir. Gazlı inhalasyonlar, yanan maddelerle inhalasyon, aerosol inhalasyonları, ince toz hâlinde inhalasyonlar gibi farklı uygulama biçimleri vardır. Bu uygulamalarda doğal ve laboratuvar gazları, soğuk ve sıcak buharlar, belladonlu, tatulalı sigaralar, sıvı damlacıkları içinde tedavi maddeleri, genize üflenen şap, borat vb. ince tozlar kullanılır.
 
Bulantı ve kusma; acil servise başvuru sebepleri arasında ilk sırada gelen sebepler arasındadır. Bu sebepledir ki; Ondansetron Amerika’da acil serviselerde en sık kullanılan ilaçtır (1).
Kusmanın mekanizması tam olarak anlaşılmış olmasa da, kusma merkezinin medulladaki lataral retiküler formasyonda olduğu düşünülüyor (2). Kusma eylemi; kemoreseptör tetikleme alanı (chemoreceptor trigger zone – CTZ), vagal afferent sinirler, serebral kortex ve/veya vestibüler cisimden gelen uyarılar sonrasında, medulladaki nörotransmitterlerin aktivasyonu sonrası gelişir (1-3).
 
Acil servislerde en sık kullanılan antiemetikler; ondansetron, prometazin, metoklopramid ve proklorperazindir (4). Ondansetronun IV uygulamasından sonra etkisinin başlaması 30 dk. civarındadır (5-6). Hatta 2014 yılında Egerton ve ark.’nın 258 hasta ile yaptı prospektif, randomize çift-kör çalışmada; hastalara ondansetron, metoklopramid ve placebo verilmiş. İlk yarım saat içerisinde hastaların bulantı hissindeki azalma miktarları karşılaştırıldığında 2 ilaç ve placebo arasında anlamlı fark görülmediği kaydedilmiştir (7).
 
 
 
İZOPROPİL ALKOL BUHARI İNHALASYONUNA BAKIŞ
<strong style="padding: 0px; margin: 0px; outline: 0px; list-style: none; border: 0px none; -sizing: border-;">İzopropil alkol buharı inhalasyonu; ilk olarak Güney Amerika halkının bulantıyı kesmek için geliştirmiş olduğu bir yöntemdir. Günümüzde ‘aromaterapi’ olarak da adlandırılan bu yöntem tıp camiasının ilgisini çekmeyi başarmıştır.
Konu gerçekten ilgiyi hakeden bir konudur. Çünkü <strong style="padding: 0px; margin: 0px; outline: 0px; list-style: none; border: 0px none; -sizing: border-;">izopropil alkol; ulaşımı oldukça kolay ve çok ucuz bir maddedir. İnhalasyon yolu ile uygulandığından etkisini çok hızlı göstermektedir. Eğer etkin olduğu yapılacak çalışmalarda gösterilebilirse ve ciddi yan etkileri yok ise acil servisler için oldukça kullanışlı bir ajan olacaktır. Ve eğer bu sayede diğer antiemetiklerin kullanımında azalma sağlanabilirse, bu durum, bu ilaçların yan etkilerinden de kurtulmak anlamına gelecektir.
İzopropil alkolün antiemetik etkisinin mekanizması tam olarak bilinmemekle birlikte, birçok alanda nörotransmitter salınımını artırarak, CTZ’yi aktive ettiği düşünülmektedir (8).
 
KONU İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR
Yapılmış olan birçok çalışmalarda, izopropil alkolün, bulantıyı %50’nin üzerinde kestiği ve bunu, ondansetron, prometazin ve placebo ile karşılaştırıldığında, çok daha hızlı yaptığıgörülmüştür. Bu çalışmaların birçoğunda izopropil alkol buharı inhalasyonunun 10 dk’dan daha az bir süre içerisinde etkisini gösterdiği kaydedilmiştir (5-6-8-9). 2012 tarihli Hines ve ark.’nın postoperatif hastalarda gerçekleştirdiği Cochrane çalışmasında, izopropil alkolün etkin bir yöntem olduğu kaydedilmiştir. Ancak aynı çalışmada izopropil alkolün  placeboya göre daha etkin olduğu her ne kadar gösterilmiş olsada, diğer antiemetiklerden daha az etkin olduğu da belirtilmiştir (10).
Bu konu ile alakalı en güncel çalışma, Beadle ve ark.’nın yaptığı 2015 tarihli randomize, çift kör çalışmadır. Çalışmada acil servise bulantı ve kusma şikayetileri ile gelen hastalara izopropil alkol ve placebo (SF) inhale ettirilmiş. Sonrasında VAS ile hastalarda rahatlama/ memnuniyet ölçülmüş. İzopropil alkol inhalasyou, placebo ile karşılaştırıldığında, çok daha etkin şekilde bulantı ve kusmada azalma sağlamış olduğu ve bunu ilk 10 dk içerisinde yapmış olduğu kaydedilmiş (p <0.001) (11).
İzopropil alkol buharı inhalasyonunun pediyatrik hastalarda kullanımı ile ilgili yeteri kadar çalışma olmadığından önerilmemektedir.
 
 
cp ve aciklamasiz konu. ayrica sen artik psikiyatriye bi gorun hocam. 26/Haz/16 22:14
ExpirE forum folder Yaz için İstanbul'da Otel yada Apart? Hocalar bir arkadaşım staj içn istanbula gelicek. Perpa'da staj yeri. Bu çevrede yada metrobüs hattı üzerinde ulaşımı kolay olan öğrenciye yönelik apart yada benzeri birşey bilen var mı? Kolayca stajı atlatabilmesi için. Kız bu arada. tatil/kiralik ev/kiralik araba konulari bir sureligine sinirlandirilmistir. 26/Haz/16 18:24
AslanAmca forum folder Saç Dökülmesi ve Kilo Beyler merhaba
Askerde stresten heralde muazzam bir  saç dökülmesi oldu ön ve aralarda gözle görülür açılmalar var.  Ve 5 kilo aldım yemediğim halde.. Stresten zayıflamam gerekiyor ama çözemedim. Varmı tavsiye 
Sağlık sorunları için konu açmak yerine doktora gidelim. 26/Haz/16 10:04
Not forum folder Vdsl modemi Adsl'e çevirmek veya alternatif bir yol Merhaba müritler, elimde bir vdsl modem var telekom'un verdiği sağolsun dibine gidiyorsun çekmediği oluyor arada kopuyor falan böyle garip garip huyları var. Elimde bir de adsl modem var Asus'un ve antenli modellerden iyi de çekiyor hatta bağlantı hızı falanda böyle güzel acaba diyorum buna nasıl bir alternatif yapabilirim?
1-) Adsl modemi güç arttırıcı gibi kullanabilir miyim?
2-) Vdsl hattımı başvursam kampanya dahilindeyim Adsl'e çevirirler mi?
3-) Asus'un güzelim modemini kullanmak için bir şey geliyor mu aklınıza beyler bayanlar?
konuları uygun bölümlere açalım 26/Haz/16 10:03
HoLyCat forum folder Bedava İncil kitabı. Merhaba arkadaşlar, 
Aşağıda vereceğim site adresinden formu doldurarak bedava incil ve hz. İsa nın hayatini anlatan dvd setine ücretsiz sahip olabilecekler. 
Kargo ucretsiz. 
http://kutsalkitap.org/hediye-incil-2/
 
 
Not: konu dini tartışmaya dönüşmesin. 
Gereksiz postlar silinmiştir, devamı halinde banlanma sebebidir. 
İhtiyacı olan sipariş verir, ihtiyacı olmayan burada post kasmasin. 
del 26/Haz/16 01:17
mkyb forum folder 1.300 liraya Galaxy S7 ? http://www.tahribat.com/forum/hepsiburadadan-telefon-alacaklar-dikkat--219950 bu konuya yazan bi arkadaş http://www.en-ucuzu.com/ sitesinden S7 aldığını belirtmiş ve telefon gelmiş. 
Siteye telefon no yazdım beni ara dedim canlı destek üstünden. Adam sadece 150 lira kapora isterim, cihazın 10 gün gelir pasaport kayıtlı olarak. Cihaz gelince sorgulat yolcu beraberi kayıtlı cihaz yazacak dedi. 
Şimdi adamın telefon numarası üstünden soyacağını çıkarttım. Bu kısım sansürlendi.
Şimdi siteye bakıyorumda çok amatör. Adam parayı peşin istemiyor 150 lirasını ver teslimatta o kısmı düşerim diyor + 150 lira için sicilini yakacağını sanmıyorum.
Siz ne dersiniz ?
tahtibat müritleri bu numaralara gelmez.. 25/Haz/16 22:39
juniourfalcon forum folder Kimlik Datası olan bir rica Müridve mürideler eski bir arkadaşımın soyismini unuttum dogum yeri adı dogum yılı biliyorum bunlardan sorgulatma imkanımız varmı ...?
 
yok 25/Haz/16 18:48
AyTurk forum folder Hİçbir radyo top listesinde bulamadım Canlar bu aralar birkaç kere bir şarkı duydum bir bayan söylüyor, şarkının içinde kelimeleri biraz uzatıyor, gönlümeee diye bir kelime aklımda kalmış bu geçiyo sanırım. Ama gel gör ki bulamadım asi canlar yardım. konulari uygun bölümlere açalım 25/Haz/16 16:10
DanqerLine forum folder Pavyon bagımlılık yaparmı :)) https://www.youtube.com/watch?v=8DPj8NbKZMo
ankarada olupda pavyona gitmeyen nadir insanlardandım :D ama bu illet ayrı bir tutkuymuş kumar karı kız neyse :D bence pavyonda o
aşırı bagımlılık yapıyor gibi
 
burda bir konu daha çarptı gözüme : http://www.tahribat.com/forum/ankara-pavyon-alemi-144808
 
yapar :)) 25/Haz/16 12:02
nereodi forum folder sterlin alınmalı mı? beyler sterlin şuan dipteyken alınabilir mi? Yada ne kadar daha düşer , ne zaman yükselir.Bu işlerden anlayan arkadaşlar fikir belirtirse güzel olur. var olan konulardan devam. 24/Haz/16 19:31
samato forum folder Ab'ye Kadar Banlıların Durumu Ne Olacak ? Şeyhimizin öngörülerinin çıktığı bilinen bir gerçektir.
Şimdi şeyhimize soruyorum malum ingiltere ab'den çıktı. Ab'de yavaştan dağılmaya başlar. Bu durumda banlı kişilerin banları ne olacak ? Açılacakmı. Yoksa ab yerine şanghay mı gelecek ?
Şeyhimizin elleründen hürmetle öperim.
İyi günler dilerim
Daha önce defalarca cevaplandı. Ab'ye girersek o zaman bakarız. 24/Haz/16 19:22
orheyn forum folder Piyasa Çıldırdı İngiltere'nin AB'den çıkması ile; Dün gr altın 114 iken bugün 127 di. Dolar 2,84 iken sabah 2,97 di.
Benim gibi yapan oldumu acaba? Bankalar bildiğiniz gibi akşam kapanışlarında gr altını 114 ise ne olur ne olmaz diye, alış 110 satış 120 arası tutarlar. Bankalar sabahları 9 da kurları güncelliyorlar. Sabah gerçek piyasa alış 126 iken bankalar hala 120-122 arasıydı. Ben 8:30 da alıp 9:00 da piyasalar açıldığında bozdum ve çokiyi bir kar yaptım bu yarım saatte. Acaba bankalar bundan sonra nasıl bir işlem yapar yada müdürleri kovarlarmı. Bence bankalar şok geçirdi sabah 
Kaynak: wmaraci
Not: Yazı alıntıdır herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum :) 
var olan konulardan devam edelim. 24/Haz/16 12:32
DadasAdam forum folder thanksgiving.who.ec Alternatifi Site ? (hacklenen seçmen verileri) Bilirsiniz bir zamanlar çalınan kimlik bilgilerimiz bu sitede yayınlanıyordu, şimdi site shut down olmuş. Başka alternatif var mı acep ?
Torrentte bulunuyor evet ama bana site üzerinden direk sorgulama lazım thanksgiving.who.ec gibi...
Konu gizli çünkü... malum site :)
yasak. 24/Haz/16 12:31
manhyak forum folder Yanlış diski formatladım Arkadaşlar usb belleğe windows yazarken sıkıntı oldu 
diskpart
select disk 1
clean
create partition primary
select partition 1
active
format fs=fat32
bu komutları kullanarak yanlış diski formatladım :( yanlız format %0 dayken kapattım. disk kayboldu.
konulari uygun bölümlere açalım 24/Haz/16 12:30
NeverSayNever forum folder konu silinsin pls. konu silinsin pls. Konu Silinsin Pls. 24/Haz/16 09:08
Burzum forum folder 10 Senedir Evimde Duran TBT T-Shirt'ümü Satıyorum ! renegadealien tarafından yaklaşık 10 sene önce gönderilen hiç giyilmemiş tahribat.com t-shirtü. T-shirt (M) medium orta boydur. 
Mazisi büyük t-shirtümü açık arttırmayla satıyorum beyler teklifleri görelim :)

 

 

 

 
 
galiba ban geliyor durun bi bakalim. 24/Haz/16 00:24
ozgunlu forum folder Bayram için araba kiralamak İstanbulda bayram için araba kiralamak istiyorum ama km sınırı olmaması lazım.
Uzun yol yapacağım, bildiğiniz bir yer var mıdır ?
Bir de fiyatlar ne civarda dönüyor ? Mesela Bmw 1 serisinin 5 günlük maliyeti ne olur bana
bütçem 1k ~ 1.5k
kiralik ev/kiralik araba/tatil yeri/seyahat konulari bir sureligine sinirlandirilmistir. 23/Haz/16 15:59
ontedi forum folder İstanbul Civarında Günlük Kiralık Daireler Aranmaktadır. Tatil için. (Özellikle Keşan Erikli Civarı) Merhaba dostlar, bayramda 4-5 günlük bir tatil yapmak için (deniz) yer aramaktayız. Beğendiğimiz yerlerden birisi de Edirne Keşan Erikli mevkisidir.
 
Bu tip yerlerde günlük olarak kiralayabileceğimiz uygun fiyatlı apart, kiralık daire vs.. varsa böyle bir niyetimiz var. En azından forumdan bir vatandaş kazanır.
Not 1: 2005'ten bu yana forumun üyesiyim, en ufak bir yamuğumuz olmadı kimseye. Güven konusunda pek inandırıcı olmayabilir ama ticaretimiz olan müritleri tanıştırabilirim.
Not 2: Evli ve çocukluyum.
Not 3: Denizi mümkünse temiz olsun kafi.
kiralik ev/kiralik araba/tatil yeri/seyahat konulari bir sureligine sinirlandirilmistir. 23/Haz/16 15:58
neredeniz forum folder Rize'de kiralık ev fiyatları Öncelikle iyi herkese iyi geceler,
2014 kpss puanım yanmadan çok şükür bir kuruma yerşeltim. Temmuz ayının son haftası gibi Rize'de işe başlayacağım. yalnız daha hangi ptt şubesinde çalışacağım belli olmadı.
bir ön araştırma olarak  kiralık ev fiyatları nekadardır ilçelerinde yada şehir merkezinde, eşyalı yada eşyasız ? Rizeli arkadaşlardan bilgisi olan varsa çok yardımcı olurlar..
kiralik ev/kiralik araba/tatil yeri/seyahat konulari bir sureligine sinirlandirilmistir. 23/Haz/16 15:56
RaAmLis forum folder TrtSporda yayınlanan milli takım marşı https://www.youtube.com/watch?v=SG_8LVF-3E0
Açıkcası bana çok ilginç geldi bu marş. Trt de böyle bir videonun yayınlanması değişik değil mi? Altında birşey aramak istemiyorum ama biliyorum ki belli bir amaç doğrultusunda yapılmış bir video. Ve bu amaç kesinlikle milli takımı desteklemek değil. Bana bu videoa şırı bölücü geldi. Arapça ve kürtçe ne alaka? Ülkenin resmi dilleri arasında göremiyorum bu dilleri. Madem böyle bir video hazırlıyorsun diğer etnik grupları da işin içine katacaksın öyle kafana göre hazırlanmaz bu.
Ben fikir paylaşımı ve düzgünce bu konu hakkında düşüncelerimizi paylaşalım diye açtım konuyu ama uygun değilse moderatörler el atıp silecektir zaten.
hocam surdan devam edebilirsek daha cici olur http://www.tahribat.com/forum/gundem--guncel-durum-hk-217109 22/Haz/16 00:15
Toplam 4567 kayıt