Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
Baturay_Turkmen forum folder Ataya söven şu piçi nasıl bulurum? Ben tahmin ediyorum ki bu adam muğlada benim bunu bulup ağız burun değiştirmem lazım. Nasıl bulabilirim ip veya konumunu yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı? Bu tip adamlari konu etmeye, reklam etmeye degmez. Sikayet edin yetkili mercilere daha hizli olur. Diger turlu sizin basiniz belaya girer. Under sildi 13/Tem/18 09:49
ajan1111 forum folder işemeyle ilgili sa. arkadaşlar görenler bilir benim işemeyle alakalı sorunlarım vardı hep. baya bi süre gece gündüz iki saatte bir işemeye gittiğimi de bilirim. o kadar zaman bilinçsiz yatınca böbrek taş yapmış. kendime gelince işerken canımın yandığını bilirim. hep taş dökmeyle alakalı şeyler içirdi annem ama yine aynı şikayetlerim devam etti. taş olduğu için tam boşaltamıyor muşum. bu yüzdende sık sık ve azar azar işiyordm. iki ay önce kendim gittim üroloji doktoruna rahat konuşamadığım için yaşadıklarımı telefona yazdım. bana verdiği ilacı herkese söylemem gerek. çünkü hiçbir sıkıntım kalmadı çok şükür. 
 
NOVOSEF 1 GR.IM FLAKON 
 
günde bir tane içiyorum. 10 küsür lira bişeydi. 
 
konuyu sitenin amacıyla hiçbir bağlantısı olmadığından ve müridlerin faydalanacağı bilgi olduğundan gizliyom.
hocam sana iyi gelen baskasina iyi gelmeyebilir bu yuzden ilac tavsiyeli konular yasak :) gecmis olsun 11/Tem/18 17:47
lucas forum folder Uygun Lol Hesabı Hesapta resimdeki şampiyonlar vardır. http://i.hizliresim.com/Q2vJ5j.jpg  . Gold 5 Tekli derecelisi, Esneği ise Gold 1' dir. Fiyat 30 TL Garanti Bankası ve ya 30 TL steam cüzdan kodu takas şeklinde olacaktır. İyi forumlar. hesap alim satimi yasaktir 11/Tem/18 17:45
Darkparadise forum folder Anne oldum... Hani babalığı bilemem ama annelik bir başka duyguymuş.
Başından sonuna hem büyük bi macera, hem büyük bir sorumlulukmuş. Göz göze gelip çocuğunla bakışmak, elini uzatıp sana dokunması, bilinçsizce gülmesi bile dünyadaki en değerli şeymiş.
Rabbim bütün yavrulara sağlık sıhhat versin. İsteyen herkese de hayırlısıyla evlat nasip etsin.
ayni konu. under sildi 11/Tem/18 12:49
SkynetX forum folder 150GB OReilly, Wiley vb Bilgisayar Bilimleri/Mühendisliği Kitapları sadadadaasdadas mis gibi paylasimmis niye temizledi anlayamadim 11/Tem/18 07:10
yustang forum folder Telegram'da güzel eğlenceli gruplar var mı? ( kanallar, botlar vb.) Merhaba arkadaşlar soru çözüm için kullandığım Telegramı WhatsAppdan çok beğendim  ve içinden çıkamıyorum sizin bildiğiniz eğlenceli gruplar kanallar botlar oyunlar varsa lütfen linkini atar mısınız? 
Telegram çok iyimiş insanlar hâlâ neden WhatsApp kullanıyor hiç anlayamıyorum 😅
 
Admin not. Grup kurmak, tahribatla en ufak bir iliskisi bulunan gruplarda bulunmak kati surette yasaktir.
grup kurma olayina evrildigi icin del 10/Tem/18 22:40
Ray52Lewis forum folder Borçludan Alacağımı Nasıl Alırım? Dostlar selam...
İçinde bulunduğum bir problemden çıkış hususunda yardımlarınıza ihtiyacım var.
Yakın bir dostumdan 20 Bin Lira kadar bir alacağım var. Eleman iyi niyetli, aylık 700-800-900 TL taksitlerle borcunu ödemeye çalışıyor ama benim toplu paraya ihtiyacım olduğu için bu işime yaramıyor açıkcası...
Problem tam olarak şurada başlıyor; elemanın toplu parası yok. Bankalarda kara listede olduğu için kendisine kredi çekemiyoruz. Eşi de bunun yüzünden kredi çekemiyor. Durum böyleyken iken, faizli dahi olsa yapılabilecek birşey, bir çıkış noktası var mı? 
Bu konuda bilgi ve tecrübe sahibi olanlar yardımcı olabilirlerse çok mutlu olurum.
yanlış kategori 10/Tem/18 13:14
cache forum folder Yazılım sektörünün bayması Hocalar merhaba,
Yaklaşık 5 yıldır sektörde çeşitli alanlarda hizmet veriyoruz.
2 şirketimiz var 3 katlı bir binanın 1. Ve 3. Katında toplam 9 kişi çalışıyor.
Son 3 4 aydır sektörde ki durgunluk, para dönmemesi, ticari kredilerin gecikmesi gibi sıkıntılar boy göstermeye başladı.
Ufak tefek giderler bile gözüme çarpar oldu.  Piyasada dünya alacak var geziyoruz, adamlar battık dükkânı satabilirsek ödeyelim diyor. Öte yandan saçma sapan müşteri profillerine yol vermekten çalışacak adam kalmadı.
Vallahi severek başladığım bu işe nefretle bakar oldum. Artık tiksinme noktasına geldim.
İki gün sonra evlenip gidicez elde avuçta bişey yok iyice canım sıkılmaya başladı.
Sektörü bırakıp gitmek istiyorum, müşterileri yüz üstü bırakırsak itibar kaybedicez, devam edeyim desem sonunu göremiyorum. Napacağımı şaşırdım artık.
Not: özel nedenlerden gizli.
yarak kürek yorumlar 10/Tem/18 03:17
DrKill forum folder tcsini bildiğim bir kişinin doğum gününü nasıl öğrenebilirim. Elinde offline veritabanı felan olan varsa sorgulayabilir mi acaba. Tc sini bildiğim bir kişinin doğum gününü gün ay yıl öğrenmek istiyorum. Yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim.
Tc yi özelden atabilirim.
yasak 09/Tem/18 23:12
yolbulucu forum folder Doktor var mı aramızda? ACİL/İNTİHAR merhaba
acil falan yazmak yasak ama 
bir arkadaşım sinir krizi geçirip intihar etme amacıyla bir kaç hap içti, 4/5 tane motilium, 1/2 tane ağrı kesici, bir kaç tane antibiyotik içmiş. ve kusmuş. 
bu arkadaş için ambulansı arayayım mı? ararsam ve ailesi öğrenirse baya sorun olacka bu yüzden tereddüt ediyorum. genel olarka "hap içerek kimse ölemez" gibi bir şey var kafamda.
sizce ambulansı arayayım mı, bir şey olmaz mı ? 
yasak ve aciliyeti gecmis bosuna panik yaratmasin 08/Tem/18 13:22
cenk88 forum folder Satılık 1x Edu Uzantılı Mail (Sınırsız Google Drive Alanlı) Merhaba arkadaşlar,
Elimde bir adet edu uzantili mail var. Google üzerinden oturum açarak mail ve drive erişimine sahip olabilirsiniz. Şifreli ve isim değişikliği ile dosya saklayabilirsiniz. Şahsen forumda paylaştığım filmleri o şekilde yedekliyorum.
Kapanma riskini göze alarak satın alınız. Lakin kendim 2 senedir sorunsuz kullanıyorum. Çünkü mail okul tarafından değil, google tarafından telif sebebi ile kapatılır.
Gmail üzerinden şifre degisikligi, kurtarma maili ve telefon ekleme  ozelliği var. Ayrıca Office 365 + 1 TB OneDrive ve Amazon.com 6 aylık prime alabilirsiniz.
Piyasada satılan maillerden farklı uzatiya sahiptir.
Fiyatı 60 TL'dir. Alıcı arkadaşlara enpara IBAN numarası gönderilecektir.
Sorularınız için telegram : https://t.me/xpranes
her turlu hesap alim satimi yasaktir 07/Tem/18 11:40
DanqerLine forum folder Google gmail.com kullananlardan yardım / destek isteyecektim. site: https://www.google.com.tr/search?q=eryaman+oto+kiralama&oq=eryaman+oto+kiralama&aqs=chrome.0.69i59j69i60l3j35i39j0.2673j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
 
yanda map çıkıyor firmamız ait müridlerden ricam 5 yıldız verebilirmisiniz. yorum yapmak zorunda degilsiniz yapmak isteyen yapabilir ama 5 yıldız altı verilmemesi ricamdır. gıcık olan mürid varsada burası ekmek teknemiz burdan gıcıklık yapmasın ricamdır. teşekkür ederim saygılar sevgiler.
anket oy puan vb istekleri yasaktir 06/Tem/18 08:30
intialcatalog forum folder Tansiyon Düşüklüğü Merhabalar,
Normal bir şekilde hayatıma devam ederken 1 haftadır tansiyonum düşük. Gözlerde kararma bir dengesizlik var üzerimde. Çalışamıyorum, odaklanamıyorum.  Doktora felan gitmeme rağmen bir şey çıkmadı. Var mı aramızda bu durumu yaşamış olan bir mürid?
 
 
 
saglik konulari yasaktir hocam gecmis olsun 05/Tem/18 11:21
GUS forum folder Sakarya Karasuda Satılık Yazlık Hocalar merhaba, sakarya karasuda GreenBeach sitesindeki yazlığımızı satıyoruz. Resimlerini çekmediğim için sahibindene henüz koyamadım, haftasonu gidip çekeceğim eğer haftasonu o taraflarda olan ve yazlık almayı düşünen varsa diye konu açayım dedim. 
Şöyle bi link atayım : shorturl.at/joxD1
Karşınızda gördüğünüz binanın en üst kat köşe daire bizim, hastane ve denize yaklaşık 5 dk lık yürüme mesafesinde. Havuzlu site, yönetim temizlik ve güvenliğe çok dikkat ediyor. Evi 2+1 eşyasız olarak satıyoruz, 90 metrekare ve 4. katta. Yanlış hatırlamıyorsam sitedeki en pahalı ev bizimdi. Evi temiz kullandık direk eşyanızı koyup oturabilirsiniz. Site içerisinde yaz kış kalanlar var kiralamak için çok soran oluyor alıp kirayada verebilirsiniz yatırım amaçlı düşünürseniz tam emin olmamakla birlikte alt katlardaki evleri bile 600-700 e kiralayanlar var. 750-800 e rahatça kiralayabilirsiniz diye düşünüyorum. Satma sebebimiz karasunun ilerisi olan kocaalide arsamız vardı oraya müstakil ev yaptık biraz masraflı oldu borçları uzatmadan kapatalım istiyoruz. Araba ve üzerine nakit karşılığında takas edebiliriz. 
Düşündüğümüz fiyat : 180K çok az pazarlık payı vardır. Karasu tarafında emlakçılık yapan varsa satıp komisyonunu alabilir.
Not : Bu taraflarda tanıdığınız varsa sorabilirsiniz çevredeki en iyi sitelerden biridir. Burayı yapan firmanın bu çevrede 10 dan fazla sitesi olmasına rağmen yeni ev satmak için bizim siteyi gösterir. 
Not 2 : Fiyatı çok kırmayı düşünmüyoruz en kötü kiraya vereceğiz denize 15-20dk havuzu olmayan mübalağasız bok götüren evleri bile 180K ya satıyolar.
kendi istegi 04/Tem/18 15:34
omerfurkan1098 forum folder TC kimlik no bulma 1995 doğumlu Hüseyin bildirici ismindeki sahsin TC ihtiyacım var. Baba adı Osman ve aslen Aksaray koylerinden de olabilir. Kayserili de olabilir. Yardımcı olabilir misiniz? yasak hocam 03/Tem/18 20:40
samato forum folder R10 hesap lazim Merhaba muridler 1 adet r10 davetiye kodu lazim. Yardimci olabilecek varsa cok makbule gecer. hesap alim satimi davetiye istegi yasaktir 02/Tem/18 10:35
Maldonado forum folder Photoshop Bilen Muridlerden Kucuk Bir Rica Hayirli aksamlar murid(e) ler , photosop tan anlamadigim icin bilen arkadaslardan ufak bir ricam var.
Asagida resimde gordugunuz arkadas photshopla arkadaslarimi resmen sebelege ceviriyor.
Resimlere sakal yapip isidlilere benzetiyor. Travestilere felan benzetiyor. Daha neler neler .
Bu arkadasin gorunce yuzunun kizaracagi nasil bir photoshop yapilabilir.
Yardimci olan arkadaslara simdiden tesekkur ediyorum.
Not :  Modlardan ricam konu gizli kalsin lutfen .

 


 
istek 29/Haz/18 17:31
lucas forum folder Satılık Lol Hesabı Arkadaşlar bıraktığım için tertemiz ve takdiri yüksek lol hesabımı satıyorum. almak isteyene maili ile vereceğim. Hesapla ilgili resimler aşağıdadır, tertemiz hesaptır.Tbt İçi fiyatı 70 TL'dir Garanti bankası kabul edebiliyorum.
http://i.hizliresim.com/g6Zq9N.jpg
http://i.hizliresim.com/5yMgDd.jpg
http://hizliresim.com/Z37Z5g
http://i.hizliresim.com/r1Z30V.jpg
ayrıca hesapta 13 kostüm, güzel totem görünümleri ve ifadeler de var. Sıkıntısız tertemiz hesaptır alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun.Konu 
 
 
her turlu hesap alim satimi yasaktir 28/Haz/18 12:22
Pisibaliqi forum folder Açık adres ihtiyacı Gençler selam, Bi alacak verecek davasından arazi adamımız var açık adresini bulabilirmiyiz?
xvy
Üsküdar da oturuyor
elleri uzun abi kardeşlerimin yardımlarını bekliyorum
yasak ismi editlemis 27/Haz/18 08:47
Webci58 forum folder Slinebilir Silinebilir, adam batık çıktı Allahından bulmuş bulacağını del 27/Haz/18 08:45
DeepInside forum folder Bu travesti tipli totoşa ulaşmam gerek... Arkadaşlar bu piç yüzünden pubg hesabım ban yedi bu piçe ulaşmam gerek bir no veya adresini bulabilsem 10 numara olacak yaptığı yanına kar kalmasın öylesine ukala ve şımarık Bir tip ki bu görseniz boğazlarsınız. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Bu totoşla ilgili elimdeki tek baglantı insagram adresi,
https://www.instagram.com/xspread/
yasak 27/Haz/18 08:44
izzmarit forum folder Uçan Mühür İddiası Gercekliginden emin degilim gercek olma ihtimaline karsi gelen bir haberi paylasiyorum:
 
Arkadaşlar sitemizin grubundan gelen bir haber:
Sabah bir arkadaşın kayınpederi oy kullandıktan sonra bir iki dakika toparlanmak için kabinde oyalanmış sonra bakmış ki bastığı mühür uçup gitmiş uçucu mühür göndermişler chpnin kesin kazanacağı yerlere kıyamet kopmuş tutanaklar falan tutulmuş lütfen herkese duyurun mühürleri kontrol etsinler.
Sera Kadigil gibi kisiler yalanlamis, olayin twitterda @RuhatMengi34 hesabindan orijine ettigi soyleniyor. 24/Haz/18 12:51
xylgn_ forum folder Elektronik Sigara Terleme ve Ağızda Yara Yaptı? herkese merhaba,
yaklaşık 1 haftalık sonucunda normal sigaraya kıyaslamasını yapıyorum kendimce yersiz zamanda ve durduğum yerde terliyorum. ağızda yara çıktı. internette bakınca bu tip sorunlarla karşılaşan başka kişileri de gördüm. burda sorun likitte mi? cihazın gücü mü buhar yapmaya yeterli değil? biz mi yanlış içiyoruz? yoksa elektronik sigaranın yan etkisi zararı mı?
bir de likit konusunda şurası çok iyi diyeceğiniz yer var mı? kendi reklamını yapacak olan boşuna yazmasın!!
*** bu arada genel kategorisi neden kapanmış bi türlü anlayamadım
saglik konulari yasaktir 21/Haz/18 14:53
zeybekustasi forum folder Giresunda Bir Kuruma Torpille Giren Arkadaş // Suçlamalar nedeniyle silinmiştir.
 
Mod not. Konuyu acip icerigini temizlemek konu basligini degistirmek konuyu kilitlemek vb. yasaktir
under sildi. Burada ki sikayetleri bimer, cimer gibi kurumlara yapabilirsiniz. 20/Haz/18 14:31
SerYolcu forum folder Ücretsiz Devretmelik 2 Adet Domain Yukarıda yazılı olan 2 Adet domain talipli kişilere  ÜCRETSİZ devredilecektir.
Domainler IHS de bulunmaktadır.
EDIT : Domainlerin  taliplilerine transfer süreci başlamıştır. Konu kilit.
kendi istegi 20/Haz/18 02:23
Toplam 4557 kayıt