Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
kUz3y forum folder İpucu, Tavsiye ; Bel Fıtığını Yendim :-) Merhaba Müridler..
Şimdi Öncelikle belirteyim, Doktor filan değilim sadece tavsiyelerde bulunacağım tecrübelerimi paylaşacağım.
Yaklaşık 8 ay önce bel ağrım başladı önce normal ağrılar sandım 1-2 ay geçmeyince / ilerleyince beyin sinir cerrahına göründüm. Bel fıtığı teşhisi konuldu. (L4 ve L5). ve ağrılarım gittikçe arttı ilk etapda (sadece ağrı kesici ve kas gevşetici vermişti.) 3.ayda artık oturup kalkamaz hale gelmiştim, ayakkabı bağcığımı bağlayamıyor, oturarak yemek yiyemiyor düzgün yürüyemiyordum bile.
Tekrar DR  göründüğümde Patlama noktasında dedi, ama ameleyat önermiyorum dedi. Neyse ağrılarım çok fazlaydı artık Doktor Doktor gezmeye başladım, hangisine gittiysem 1-2 gün sonrasına hemen ameleyat dedi. rahat 10 DR gezdim (en iyileri dediklerinede gittim) neyse birinden ameleyat için gün aldım 3 gün sonraydı ve ben amelayat günü öncesinde bir çok araştırma yaptım ameleyat sonrası 5-6 ay yine sıkıntılı olduğu kanaatine vardım, amaleyat olup 5-6 ay sürüneceğime muallak olan bişeye girmek yerine, 5-6 ay kendim bişeyler denerim olur diye düşündüm vazgeçtim.
Sonra ilk gittiğim Doktoruma tekrar gittim, bak istiyosan seni hemen ameleyat ederim, ama bu iş sabır işi dayanabiliyorsan dayan beni dinle uzun bir süreç ama geçer dedi çokta mantıklı gelmiyordu beklemek, ama ameleyatta mantıklı gelmiyordu.
Neyse doktorum, ağrı kesici / kas gevşetici verdi  ve 1 doz kotiozan içerikli iğne vurdu, bunun iyi geleceğini düşünmüyordum.
Ağrılarım artık dayanılmaz haldeydi , otursan oturulmuyor ,kalksan kalmıyor, yatsan yatılmıyor, neyse ağrı kesicilerle filan idare ettik.
Kendi kendime baya araştırdım.
6 Ay kadar baya kötüydü, şimdi 8. aydayım. ve çok şükür hiç bişeyim kalmadı AT gibiyim :-)
Şimdi neler yaptım onu sıralaycağım Doktor değilim, sadece tavsiyelerde bulunucam ve neler kullandım onu anlatacağım.
Şimdi 1. öncelikle kesinlikle sabırlı olmak gerekiyor (Dünya Sağlık Örgütleri) %98 ameleyat tavsiye etmiyor bunu bilin.
Doktorların bir çoğu hemen gel yatırayım keseyime kaçıyor.
Neyse. Öncelikle sabırlı olmak gerekiyor dediğim gibi, Ağrı kesici ve kas gevşetici kullanmak gerekiyor. bana iyi gelenler (adalex ve dicloflam ağrı kesiciydi.)
Sonrasında iyi beslenmek gerekiyor. 
ve ek takviyeler olarak şunları aldım
1 - Neptune Krill Oil (iyi bir balık yağı - krill diğer balıklardan çok daha iyi emilimi olan bir balık yağı) omega 3 kaynağı.
Her sabah aç karınla 1 tane attım.
2 - Solgar B Complex ( bunuda atlalamak herekiyor sabah kahvaltıdan sonrada 1 tane bundan attım)
3 -  Solgar Magnezium - Kalsium -D3  Öğlenleri 2 Adet bundan attım.  (Normalde günde 6 tane filanda abartmayın.) günde 2 iyi.
4 -  Solgar glukozamin  akşamları 2 tane bundan attım.
5 - Zinco (2 günde bir 1 tane bundan attım)
6 -  Solgar No 7 Günde 1 Tanede bundan attım.
Bu kürü Yaklaşık 2 ay uyguladım.
Ve günlük 45  dk yürüyüş yaptım.
evde aradabir ayak parmak uçları üzerinde eller havada in kalk yaptım..
Ve çok şükür uzun bir süreçten sonra At gibi oldum.
Ha birde ilk kortizon iğnesini 3. ayda vurmuştu, 3 ay sonra yani 6. ayda tekrar 1 tane vurdu bu sondu dahada yok dedi hoca.
Şu an çok şükür hiç bişeyim yok.
Sıkıntı çeken arkadaşlar bunları bi gözden geçirebilir.
Gecmis olsun :) saglikla alakali bu tip konular yasak 22/Mar/18 21:02
ainstain forum folder Google Benim İşletmem BARKOD İle İşletme Doğrulama Hizmeti Herkese merhabalar,Google (My Business) Benim işletmem hizmetinde Trusted Verifier (Güvenilir Doğrulayıcı) olarak anında doğrulama hizmeti veriyorum.Bunu nasıl yapıyorum?Verilen "Trusted Verifier (Güvenilir Doğrulayıcı)" yetkisi ile İşletmenizi Google Haritalar’a My Business üzerinden ekliyor, ve "Barkod" ile anında onaylıyorum. Eğer isterseniz sahipsiz işletmenizi de sahiplenip, "Barkod" ile doğruluyorum.Bilmeniz gerekenlerÖncelikle My Business, Google tarafından, işletmelerin arama sonuçlarında daha da görünür hale gelmesi için geliştirilmiş ücretsiz bir Google ürünüdür. business.google.com adresi üzerinden kendiniz de işletmenizi ücretsiz bir şekilde ekleyebilir, doğrulayabilirsiniz. Fakat çoğu zaman doğrulama kodları işletmelere ulaşmıyor ya da işletme sahipleri bu süreyi beklemek istemiyor.Bu durumda “Trusted Verifier (Güvenilir Doğrulayıcı)” olarak işletme girişinizi Google My Business’a ekliyor, posta kodunu beklemeden, işletmenizi "Barkod" ile anında doğrulayabiliyorum.Tüm bunları ne kadara yapıyorum?Her bir işletme için sabit fiyattır. Tek bir işletmeyi ekleme ve doğrulama ücreti; 90TL’dir. Toplu işletme girişlerinde, işletme başına daha uygun fiyat verilebilir. Eklenmesini istediğiniz veya sahipsiz olan işletme hakkındaki bilgileri aşağıdaki Google Form'una girebilirsiniz.https://goo.gl/forms/58CdQ5KDDd2AwMpm1Nasıl Doğruluyorum ?Size vereceğim adresten ekleme adımlarını uyguluyorum en sonda aşağıda gördüğünüz gibi "Elden" doğrulama seçeneği ile doğrulama yapıyorum
 

 

 
 
SSS (Sıkça Sorulan Sorular)

Herhangi bir şekilde Google çalışanı değilim, yukarıda ki ilk resimde gördüğünüz üzere Google temsilcisi olarak bu hizmeti sunuyorum. Google'ın izin verdiği ölçüde 3.taraf olarak ücret talep ediyorum. >> "Üçüncü taraf ile nasıl çalışılır?" << sayfası üzerinden bu konu ile ilgili olarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Neden ben ekleyip sonra size devrediyorum?1- Güvenilir doğrulayıcı yetkisi olan bir kişi diyor ki; işletmelerinizi anında doğrulayacağız, bunun için de sizden belirli ücret talep edeceğiz. Yüz yüze görüşemediğimiz için ancak bu kadar anlatılabiliyor.İşletmenizin yayınlanıp, yayınlanmayacağı konusunda bazı tereddütleriniz olabilir. Bunun için de işletmenizi doğruluyor, yayınlıyor, sizinle paylaşarak size yayınlandığını ispatlıyor ve size yetki veriyorum. Bu sayede yayınlayabilir olduğum görüşmüş oluyor.2- Resmiyette olan adres bilgileri ile google haritalardaki adres bilgileri malesef tam olarak birbirinin aynısı değil. Eklerken girilen resmi adresi Google kendisine göre bazen değiştirebiliyor. Bundan dolayı, olabildiğince birbirine yakın adresleri eklemeye çalışıyorum. Bu sebeple ben ekleyip size devretmeyi tercih ederim.Yada uğraşmak istemiyorum diyorsanız, My Business panelini ve adres bilgilerini optimize etmekte sıkıntı yaşamam diyorsanız, önce siz ödemeyi yaparsınız ve ardından Barkod'u bize gönderirsiniz ve ben doğrularım. İşletmeniz yayınlanır.
 
Selamlar
Burasi r10 degildir, 10 sene sonra gelip 20 kusur loginle boyle bir konu acmak caiz degildir. 18/Mar/18 22:21
Enquinx35 forum folder Fenerbahçe Galatasaray derbisi yayın Arkadaşlar akşamki maçı izleyebileceğimiz link varmı ? bitti 18/Mar/18 08:28
OdiN forum folder multi konu. Telefondan dolayı multi konu olmuş. under sildi. 15/Mar/18 09:26
stockholm8 forum folder Facebook şifresi kırıp yazışmaları okuma ( aldatma şüphesi var ) Arkadaşlar merhaba, normalde bu tarz konular açmam kurallara aykırı ise kaldırılsın.
Bir arkadaşım az önce aradı. Uzun süredir görüştüğü kız arkadaşı nın kendisini aldattığından şüpheleniyor. İkisi farklı şehirdeler bir süredir. Bu kızla nişanlanmayı felan düşünüyordu. Ben eğer öyle bir şüphen varsa ayrıl dedim uzatmadan ama dinlemiyor. Kızın Facebook hesabına girip yazışmaları okumak istiyor. Parasıyla yapabilecek olan varsa PM atarsa sevinirim. 
şifre değil parola yasaklı konu 15/Mar/18 07:50
hasato forum folder zorunluluk ile sahtekarlığı karıştıran forum üyeleri var! bedava netflix üyeliği konusunda yaptığım yoruma gelen tepkilere istinaden bu konuyu açıyorum sahtekar olmayın arkadaşlar maddi manevi gücünüz yettiği sürece sahtekarlığa başvurmayın yetmiyorsa sahtekarmı olalım tabi ki hayır netflix efsane diziler hazırlıyor ciddi emek var ortada ve bizim milletimiz yine sahtekarlık hırsızlık peşinde ne yapıyor netflix üyeliği 11500000 tlye mi veriyor da sahtekarlık peşindesiniz 2 paket sigara parasına bilmem kaç yüz bin dolarlık yapımları izliyoruz yapmayın biraz emeğe saygınız olsun ha üyelik ücreti çok çok pahalı olur birikim yapana kadar idare tmek için bir arayışş içinde olursun bir nebze anlarım ama 30tl nin sahtekarlığını yapıyorsunuzforum yönetimini bu konularda daha titiz olmaya davet ediyorum en azından 30 tl nin sahtekarlığını anlatan konulara musama göstermeyin gereksiz konu, konu sahibi banlandi 11/Mar/18 20:46
MuTReFT forum folder 17 Mart Kadıköy Sahne Sagopa Kajmer Konseri 17 Mart'ta Kadıköy Sahne Sagopa Kajmer Konseri var ve biletler tükenmiş durumda elinde bilet olan ve satmak isteyen var mı?
Varsa satın almak isterim.
 
 
 
 
 
bu adamın konuları yasak 11/Mar/18 20:10
BlackApple forum folder spotify 6 aylık üyelik spotify 6 aylık üyelik 21tl 1 kişilik yerimiz vardır. bulundu 11/Mar/18 12:50
El_Sharaby forum folder R10 üyelik devri Hocalar selam r10.net üyeliğim var, Girmiyorum boş boş duruyor almak isteyen var mı ? devredildi, direk satış yasak 07/Mar/18 12:46
Nikoteen forum folder Aniden basan karanlık - İntiharı anlamak Başlık bir kitabın adı fakat aniden kısmına katılmak için bence biraz düşüncesiz olmak gerek keza kimse kolu kırıldığı için intiharı düşünmez yani demek istediğim bu acı eylemin bir "birikinti oluğu" olması gerektiğidir.Kimileri intihar edenleri zayıflıkla itham ederken kimileri cesur olarak sıfatlarlar. Kimileri de ne intiharı övmek ister fakat ne de yermekte kendilerini haklı görürler çünkü acının bir kriteri yoktur. Birebir aynı olayı yaşamış iki kişi gerçekten de aynı acıyı mı çeker?Şöyle bir şey söyleyeyim, ben küçükken dinimdeki yaygın inanış intihar edenlerin direk cehennemlik olduğu idi bugün diyanetin vetfalarına baktığımızda ise ebedi cehennemlik olmadıkları söyleniyor. Vetfa makamı değilim ama ben cehennemlik olacaklarına bile şüphe ile yaklaşıyorum çünkü bir isyan niyetiyle ölmek var bir de ben bu cana layığıyla bakamadım mantığıyla intihar etmek var. Ülkemizdeki en yaygın din olan islamda ise akait alimler her ne kadar farklı bir konu için yormuşlarsa birazdan yazacağım ayeti, Türk halkında bu ayet hep intiharlı ölümlerle ilişkilendirilmiştir."Allah hiçbir nefse gücünün yeteceğinden öte yük yüklemez." - Bakara 286Sizin intihar konusundaki düşünceleriniz nelerdir? ayni konudan iki defa acilmi. under sildi 07/Mar/18 08:55
Berkant_1997 forum folder Fransızca eğitim seti istek Konu silinebilir aranan kan bulundu :) sildim 04/Mar/18 22:01
GoQaN forum folder Eminevim tarzı bir Tahribat Grubu kursak?  
- Elbette o tarz büyük bir oluşum ve ticari amaçlı değil ancak daha küçük kişisel olarak almakta zorlanılan ne bileyim cep telefonudur, bilgisayardır, bisiklettir vs.. güven içerisinde taksitle - faizsiz ve uygun bir şekilde almak..
- Temel amaç birlikten güç doğar ve güven mekanizmasını kurabilmek olmalı ..
- Tüm detaylar, ödeme & güven mekanizması vs. baştan belirlenmeli ..
Konuyu hep beraber detaylandırabiliriz ..
 
Not: Konu sadece müridleri ilgilendirdiğinden gizli.
uygun bulmuyoruz 01/Mar/18 13:40
serioususer forum folder Google Bitcoin Servisi Cryptotab Mrb arkadaslar konunun açılıp açılmadığını bilmiyorum baktım ama bulamadım.
Google bitcoin kazma işine girmis ayda 1 bitcoin diye iddaa ediyor. 
https://getcryptotab.com/130049
Denedim gayette güzel ve başarılı bir uygulama olmus  0,0004 bitcoin olunca çekebiliyorsunda paranı 
Referans linkim belki yararlanmak isteyenler olabilir.
İyi günler..
not serious 27/Şub/18 12:31
TheRunZex forum folder r10 davetiye istek. Merhaba abiler,ablalar ve dostlar,
R10 için davetiye ihtiyacım bulunmaktadır.Hayrısever mürid/müride'lerimizin olduğunun farkındayım.
Yardımcı olursanız sevinirim.
davetiye istemek yasaktir 23/Şub/18 08:41
Varg forum folder Nefer Attila (Rap) http://www.youtube.com/watch?v=ciesUMoIv8w
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=kPkub9TvrsA
 
semtimizin gururu rap sanatçısı nefer attila, dinlemenizi ve yorumlarınızı bekliyorum.
 
istek uzerine. under 23/Şub/18 07:53
Enquinx35 forum folder Kemik iliği sonuç hakkında ? arkadaşlar babamdan kemik iliği aldılar sonuç çıkmış anlamı nedir ?



ASPİRASYON YERİ
:
Krista iliaca posterior superior.


 


SELLÜLARİTE
:
 


 


MEGAKARYOPOEZ
:
 


 


ERİTROPOEZ
:
 


 


MİYELOSİTER SERİ
:
 


 


EOSİNOFİLİK SERİ
:
 


 


LENFOSİTLER
:
 


 


PLAZMA HÜCRELERİ
:
 


 


HEMOFAGOSİTOZ
:
 


 


ANORMAL HÜCRE
:
 


 


ÖZEL BOYALAR
:
 


 


SONUÇ VE YORUM
:
Niteliksiz materyal olmakla birlikte az sayıda blat ve displazi bulguları izlenmiştir.
saglikla ilgili bu tip konular yasaktir, internete degil doktorunuza danismalisiniz 21/Şub/18 21:01
scarletbeard forum folder Tc kimlik nosu olan bir kişi hakkında bilgi verebilecek olan var mı ÜCRETLİ Arkadaşlar ciddi bir konuda bir kişi hakkında bilgi gerekiyor. 
Kişinin adresi telefon numarası ve tc numarası mevcut. Konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşa küçük bir meblada ödeme yapacağım. Yardımcı olabilecek var ise cok sevinirim.
bu tip konular yasaktir 21/Şub/18 21:00
SENAR1ST forum folder Reflü ameliyatı olmalı mıyım? Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 4 yıldır reflüm var bir kaç ay önce de mide fıtığına da sahip olduğumu öğrendim. Bu lanet hastalık yüzünden hiç bir şey yiyemiyorum. Ayrıca bronşit ve sinüzite de sebep oldu ve bu son raddedir benim için. Mehmet Ali Yerdel isimli ünlü bir doktor var ona ameliyat olmayı düşünüyorum ancak öncesinde buradan akıl almak istedim. Etrafında veya kendisi bu ameliyatı olan arkadaşların önerilerini bekliyorum. gecmis olsun, saglik konulari yasaktir 21/Şub/18 21:00
wordros forum folder Ücretsiz Vitrocoin Vic 1 Vic 294$ Kaydolun 100 Vic alt coin alın altınıza kaydettirin ne kadar vic coin sayın alırlarsa sizde kazanın.. 1 vic şuan 266 $ acele edin bedava 100 Vic coin kaçırmayın..
Bi ben eksiktim biliyorum :)
Refli : https://www.vitrocoin.com/register?ref=X2GIy0
Refsiz : https://www.vitrocoin.com/register
Bide biz deneyek. güvelilire benziyor.
EDİT : Üye olmak 3 dk nızı almıyor. Cüzdanda ekliyebiliyorsunuz. Transfer edebiliyorsunuz. ÇEvirebiliyorsunuz vs. vs. inceleyin muhakkak.
NOT: Baktım ama göremedim. Açılmadı diye açıyorum.
Gereksiz yere ümit verme hocam 18/Şub/18 19:00
dcpromo forum folder iPhone u Olanlar İçeri Bu aypon cihazlarda Telugu dili kullanınca cihazlar kafayı yiyormuş doğru mu? Mesela adadaki harfler gibi :
్చఛజఝటఠడఢణతథదధనపఫబభమయరలవళశషసహ
 
Ek:
Son konulara bakmayınca tabi.. yapılmış güzel latifeler. Neyse geçmiş olsun ayponculara.
https://www.tahribat.com/forum/iphone-ve-mac-os-cokerten-karakter--234558 17/Şub/18 07:57
ari41 forum folder Kansızlık icin ^^DOĞAL^^ öneriler Merhabalar, nişanlımda bugun itibariyle HGB eksikligi mevcut oldugunu öğrendik . Kendileri ileri duzeyde kan eksikligi yani kansizlik rahatsızlığı . Doktorla görüştük daha ilerisi ne olur nu hastaligin etkileri neler . Muhtemelen doktorun dediklerini kimse duymak istemez. Herneyse kendisi hemotoloji de tedavi görecek ancak kan oranini arttirmak icin kisa vadede ne yenebilir.  Ornegin pekmez keciboynuzu dalak artik dogal olarak , DAHA ÖNCEDEN TECRÜBE YAŞAMIŞ  arkadaslarin tavsiyelerine acigim. Konuyu gizliyorum buraya yazildigini gormemesi gerekir.  Hayırlı akşamlar  saglikla iliskili bu tip konular yasaktir 15/Şub/18 23:52
mkyb forum folder Bana Masal Anlatma Film Hakkında :
http://www.beyazperde.com/filmler/film-233094/
Torrent İndirme Linkleri :
1080p AC3 : https://cloud.mail.ru/public/9cwF/pDBBp6J22
DvdRip : https://cloud.mail.ru/public/GwSc/ZxqvHUBtz
1080p olan LTRG ripidir örnek kesit vardır önce onu indirip kaliteye bakabilirsiniz.
Şikayet var 14/Şub/18 23:04
Aress forum folder Açığa Alınanlar Khk emniyette  açığa alınanlar.
https://www.dosya.org/f.php?h=03QTbsFJ
Şifre: e44c3266b69c69a6a8fbbec011af22bb
Şikayet var 14/Şub/18 23:03
cenk88 forum folder Kolonya Cumhuriyeti 2017 DVDRip x264 AC3 5.1 - HdT Dünyaya gelen uzaylılara karşılama yapılır. Kolonya'ya iniş yapan uzaylı yerel halkın büyün sevgisiyle karşılanır ancak bir kaza olur ve kutlamalar sırasında uzay mekiği yerle yeksan olur. Kolonya'da bir müddet konaklamak zorunda kalan uzaylı ile yerel halkın arasında da kahkaha dolu bir macera başlar. Uzaylının inişiyle birlikte Amerika da tepkisiz kalmaz ve beş bin nüfuslu beldeye savaş açar. Artık işler iyice karışacaktır...
 
General           : Kolonya Cumhuriyeti 2017 Yerli 720p Upscale DVDRip x264 AC3 5.1 - HdT.mkv Format            : Matroska at 5 367 kb/s Length            : 3.95 GiB for 1 s 45dk 24s 760 ms Video #0          : AVC at 4 900 kb/s Aspect            : 1280 x 720 (1.778) at 25.000 fps Audio #0          : AC-3 at 448 kb/s Infos             : 6 kanal, 48.0 kHz Language          : tr Text #0           : VobSub Language          : tr Text #1           : VobSub Language          : en Text #2           : VobSub Language          : de Text #3           : VobSub Language          : fr Text #4           : VobSub Language          : nl  
 
İndirme Linki: https://openload.co/f/_e3YLJJ-tC4
Şikayet var 14/Şub/18 23:03
blackhammer forum folder the handmaid's tale the handmaid's tale 10 bolumluk bir dizi ama blutv turkiye'deki butun altyazi sitelerine karar cikarttirmis ve altyazilari kaldirmak zorunda kalmislar. hatta opensubtitles.org bile altyazilarin bir kismini kaldirmak zorunda kalmis. opensubtitles.org'da 4-5-6-7-8-9-10 bolumler mevcut fakat 1-2-3 yok. bu diziyi izlemis olanlar arsivleyenler varsa 1-2-3 bolumlerin altyazilarini paylasabilir mi?
 
not; dmca yuzunden konuyu gizledim.
 
duzenleme;
https://isubtitles.in/the-handmaids-tale-20170426054724/turkish-subtitles/1129846
sitesinden 10 bolumun altyazilarini bulabilirsiniz.
https://thepiratebay.org/torrent/17932982/The_Handmaid_s_Tale_-_Season_1_-_Mp4_x264_AC3_1080p
 
Şikayet var 14/Şub/18 23:03
Toplam 4567 kayıt