folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Charles Darwin Ve Evrim Teorisi Hakkında

Charles Darwin Ve Evrim Teorisi Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Homer bunu yazdı:
    -----------------------------

GusFring bunu yazdı:

Hoca konu güzel ve faydalı ama birazdan ellerinde kutsal kitapları ile yobazlar basar bu masayı

Foruma takılan kullanıcılar, dinsiz, imansız, yobaz, yunan sempatizanı, Satanist, Nazist, Sadist yada bu tip ideolojilere sahip olabilirler, hakaret yada küfür etmedikleri sürece bu forum her tip insana açıktır, önemli olan fikirleri paylaşmaktır. Ancak, üyelerin başkalarının inancı ve ideolojisi fikir beyanından öteye gidip küçük düşürücü itham ve hakaretlerde bulunması kesinlikle yasaktır. "Üçüncü Sınıf Ceza" uygulanır.(Link

hacı tamam uzatma bizde biliyoruz o kuralları da din ağzıyla bilim yapmak, fenerbahçe formasını giyip galatasarayı savumaya benzer.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

GusFring bunu yazdı:

Hoca konu güzel ve faydalı ama birazdan ellerinde kutsal kitapları ile yobazlar basar bu masayı

dinsiz imansız arkadasım..

bana yobaz dediğin için senin a.k...yım.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

GusFring bunu yazdı:

Homer bunu yazdı:

GusFring bunu yazdı:

Foruma takılan kullanıcılar, dinsiz, imansız, yobaz, yunan sempatizanı, Satanist, Nazist, Sadist yada bu tip ideolojilere sahip olabilirler, hakaret yada küfür etmedikleri sürece bu forum her tip insana açıktır, önemli olan fikirleri paylaşmaktır. Ancak, üyelerin başkalarının inancı ve ideolojisi fikir beyanından öteye gidip küçük düşürücü itham ve hakaretlerde bulunması kesinlikle yasaktır. "Üçüncü Sınıf Ceza" uygulanır.(Link

hacı tamam uzatma bizde biliyoruz o kuralları da din ağzıyla bilim yapmak, fenerbahçe formasını giyip galatasarayı savumaya benzer.

biliyorsunda niye her konuda dalga geçiyorsun?

din ağzıyla bilim yapan sanenin inandığına yada inanmadığına bir laf atıyormu?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Programmer
    Programmer's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tengri bunu yazdı:

hocam normalde yaratılışçılarda biliyor evrimin gerçekliğini. Ama araştırmaya inanmaya korkuyorlar. Çünkü gökden indiği sanılan kitaplarda öyle yazmıyor.

Evrim bir teori değildir gerçektir. Bu da sheldon cooper'ın sözü.

Doğrudur hocam hatta ya  katolikler  olsa gerekti!... Evrimi kabul eden bi papa var hristiyanların bir mezhebi kabul ediyor evrimi.

Not: Yukarıda Gustfing hocamız ayıp etmiş müslüman arkadaşlara saygısızlık olmuş bizim amacımızbu tür şeyler değil doğruyu herkeze göstermektir konunun uzamansını istemiyorum hocalar fikir ve görüşlere  devam

Ayet var, ayet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

bana çok mantıklı gelmiyor.denizde ilk canlı oluşmuş evrime göre ordan çıkıpta nasıl karaya ayak uydurabilir ki deniz canlıları 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

kajmerpac bunu yazdı:

bana çok mantıklı gelmiyor.denizde ilk canlı oluşmuş evrime göre ordan çıkıpta nasıl karaya ayak uydurabilir ki deniz canlıları 

peki bunu hiç araştırdın mı?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    space1356
    space1356's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hacı ara formlar nerde? size bi masal atmışlar yemiş yutmuşsunuz safsatadan öte değildir ya maymun değil hocam diosun primat diosun primat kimden geldi? neyden geldi ? bana bunları izah et soracağım sorularda bunların devamı olacak primatların geldiği ve onların geldiği onların geldiği taa ilk hücre ilk dna ilk proteinlere kadar dayanacaktır bence safsatalarla ömür tüketiosunuz vesselam

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Programmer
    Programmer's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kajmerpac bunu yazdı:

birden bire  olmuyor tabiki hocam geçiş dönemi canlıları var mesela bi canlı var geçiş dönemş canlısı pulları var,bıyıkları var yüzgeçleri var ve karadada yürüyebiliyor

NOT : Gusfring adlı arkadaşa cezai ilem için mod arkadaşa bilgi gönderilmiştir daha fazla uzamasın konu!..

Ayet var, ayet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

kajmerpac bunu yazdı:

senin bu dediğin 1 haftada olmuyor ki hocam milyon yıllarda oluyor.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Programmer bunu yazdı:

kajmerpac bunu yazdı:

birden bire  olmuyor tabiki hocam geçiş dönemi canlıları var mesela bi canlı var geçiş dönemş canlısı pulları var,bıyıkları var yüzgeçleri var ve karadada yürüyebiliyor

NOT : Gusfring adlı arkadaşa cezai ilem için mod arkadaşa bilgi gönderilmiştir daha fazla uzamasın konu!..

tamam milyon yılda oluyor diyorsunuz eyv'da mesela insanları düşünelim. milyonlarca yıl milyon tane insanıda atsanız suya,gene suyun içinde nefes alamayacaktır.

Aynı canlılar nasıl karaya uygun hale geldiler?

Yani diyelimki hadi birinin yavrusu çok anormal bir şekilde karada yaşayabilecek şartlarda doğdu. Ama bu yavrunun annesi bu canlıyı denizde doğuracak. Ve bu yavru oradan karaya nasıl geçecek.

dipnot:richard dawkins'in youtube'daki konuşmalarını izledim.

Ve birçok soruyu cevapsız bıraktığını farkettim.

Bir sunucu soruyor biz işte şu canlıdan geldik peki o şundan o bundan.

Peki dünyadaki ilk canlılar nasıl oluştu diyor?

Richardın cevabı uzaylılar tarafından oluşturulmuş olabilir diyor.

İyide evren 14milyar yıllık zaten. Uzaylılar nerden geliyo? 

Mesaj 26 Temmuz 2012 (Persembe) Saat: 15:52'da pcdoktor636 tarafından düzenlendi.

Mesaj 26 Temmuz 2012 (Persembe) Saat: 15:54'da pcdoktor636 tarafından düzenlendi.
Toplam Hit: 47638 Toplam Mesaj: 384