Charles Darwin Ve Evrim Teorisi Hakkında
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------1-618-GR bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
bir de bilimsel yazdığını sanmıyorlar mı güldürüyorlar beni :D
oysa adam farkında değil kendi evrime delil sunuyor. mesela ikinci maddede demiş ki her yıl onbinlerce tür tükeniyor ama onbinlercesi de keşfediliyor demiş. yeni türlerin evrildiğini herhalde ben bile bu kadar güzel anlatamazdım. herhalde bir türün yok olmasını soykırıma bağlamıyorsun? bunların bi kısmı başka türlere evriliyor. tabi birden değil.
-----------------------------
Keşfediliyor kelimesi evriliyor demek mi ? evet sen gerçekten evrimi bu kadar güzel anlatamazdın çünkü kulaktan dolma cumburlop gidiyorsun :| Birazdan egolu olsa tanrıyı bile sevmem deyip kendinle çelişen bir yorum atarsın gibime geliyor :)))
Ben nerde bilimsel yazmışım, ben ilimsel bir şey yazdım tüm dediklerine cevap verdim daha iyisini verebiliyorsun ringe alalım seni ben burdayım. İnkar edip geçiyorsun ancak başka bir şey yok şu şu şu sebeptendir diyemiyorsun :)
Ben evrime inanmam, o keşfedilen tüm türler tüm nesli tükenen türler gibi kudreti elinde olana bağlıyorum. Yeni yaratılan tür olması bu evrime ışık tutmam mı ? Evrimi karalamanın kralı bu, eğer kralı olmasaydı yeni türler evriliyor derdim keşfediliyor diyorum bak iyi oku, bir anda keşfediliyor yani bunlar eğer evrilseydi emin ol o gavur bilim adamları bile keşfedildi demezdi evrildi derdi :))
Ama yeni tür bu bak yeni , olan bir türün evrimi değil he anlatabildim mi :D
-----------------------------evet gerçekten tanrıyı sevmem =)
Tanrıyı bende sevmem, sen böyle yorum at geç kenara izle başka bir kulvarda yarışı düşünme :| -
Tanrıyı tanrı kavramını Bende Sevmem... Çünkü Falanın Postasına Tapmam.
Ben Ancak Allaha Tek Olan Allaha Tapar, İnanır ve ona İman ederim.
Kaptan Kustonun Kuranda Yazılan Okyanustaki Tuzlu Su İle Tatlı Suyun Karışmadığı Delili ile Şehadet Getirip Öte Aleme Gitmesi Gibi Bilimin Tüm Kalpleri Aydınlatmasını Diliyorum. Ateist Arkadaşlara Bu İnancı Nasip etmesini İstiyorum Kendisinden..
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Tanrıyı tanrı kavramını Bende Sevmem... Çünkü Falanın Postasına Tapmam.
Kaptan Kustonun Kuranda Yazılan Okyanustaki Tuzlu Su İle Tatlı Suyun Karışmadığı Delili ile Şehadet Getirip Öte Aleme Gitmesi Gibi Bilimin Tüm Kalpleri Aydınlatmasını Diliyorum. Ateist Arkadaşlara Bu İnancı Nasip etmesini İstiyorum Kendisinden..
Dine, Allah'a karşı yazmıyorum ama yanlış bilgi mevcut.
Kaptan Kusto'nun müslüman olması şehir efsanesidir. Kendisinin cenazesi Notre Dame Katedralinde yapılmıştır. Mezar resmini de vereyim.
http://www.panoramio.com/photo/30952090
Ayrıca burada gömüldüğüne inanılmazsa diye şu linki de vereyim.
http://en.wikipedia.org/wiki/Saint-Andr%C3%A9-de-Cubzac
Diğer konuya gelirsek, tatlı su, tuzlu su birbirine karışmaktadır. Fakat bu zaman almaktadır. İlk intibada bu olmaz. Kuran'da iki salık verilen suyun hemen birbirine karışmadığı yazar. Fakat her zaman karışmıyormuş gibi söylenir. Bu da doğru değildir. Tuzlu su ağır olduğundan aşağıya çöker. Zamanla karışırlar. Bu da 2000 yıl önceden biliniyordu zaten. İskenderiye kütüphanesi yakılmasaydı bugün bilim çok daha ileride olacaktı. O dönem Dünya'nın yuvarlak oluşundan daha birçok şeye ulaşmış bilimadamları vardı.
Mesaj 30 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 23:21'da FireX tarafından düzenlendi. -
FireX bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Tanrıyı tanrı kavramını Bende Sevmem... Çünkü Falanın Postasına Tapmam.
Dine, Allah'a karşı yazmıyorum ama yanlış bilgi mevcut.
Kaptan Kusto'nun müslüman olması şehir efsanesidir. Kendisinin cenazesi Notre Dame Katedralinde yapılmıştır. Mezar resmini de vereyim.
http://www.panoramio.com/photo/30952090
Ayrıca burada gömüldüğüne inanılmazsa diye şu linki de vereyim.
http://en.wikipedia.org/wiki/Saint-Andr%C3%A9-de-Cubzac
Diğer konuya gelirsek, tatlı su, tuzlu su birbirine karışmaktadır. Fakat bu zaman almaktadır. İlk intibada bu olmaz. Kuran'da iki salık verilen suyun hemen birbirine karışmadığı yazar. Fakat her zaman karışmıyormuş gibi söylenir. Bu da doğru değildir. Tuzlu su ağır olduğundan aşağıya çöker. Zamanla karışırlar. Bu da 2000 yıl önceden biliniyordu zaten. İskenderiye kütüphanesi yakılmasaydı bugün bilim çok daha ileride olacaktı. O dönem Dünya'nın yuvarlak oluşundan daha birçok şeye ulaşmış bilimadamları vardı.
Mesaj 30 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 23:21'da FireX tarafından düzenlendi.
-----------------------------Ancak Sevgili Firex Hocam Dikkatini Çekerim ki Bu Bilimsel Araştırmaların neticesinde Ortaya atılan Bulguları da 571 Yıllarına ait Bir İnsan Yazmaktaydı ve bu insan Bir Çoban iken Peygamber olan Hz. Muhammed S.A.V. dir. Burası Kritik noktadır Hatırlatırım. Bilimsel Bulgulara diyecek sözüm yok. Bir Çobanın binlerce yıl önceden bunları bilip yazması sende biliyorsunki imkansızdır. Allahın Yazdırması Durumu Hariç.
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Ancak Sevgili Firex Hocam Dikkatini Çekerim ki Bu Bilimsel Araştırmaların neticesinde Ortaya atılan Bulguları da 571 Yıllarına ait Bir İnsan Yazmaktaydı ve bu insan Bir Çoban iken Peygamber olan Hz. Muhammed S.A.V. dir. Burası Kritik noktadır Hatırlatırım. Bilimsel Bulgulara diyecek sözüm yok. Bir Çobanın binlerce yıl önceden bunları bilip yazması sende biliyorsunki imkansızdır. Allahın Yazdırması Durumu Hariç.
-----------------------------sen diyon ki denizler karışmaz, kristo da gördü müslüman oldu.
ama gerçekte hem denizler karışır hem de kristo din değiştirmedi.
kim neyi bilmiş de yazmış hacı?
önceki sayfalarda bu karışma mevzusunu anlatmıştım da. ara sıra önceki mesajları okuyun. her 3 sayfada 1 biri çıkıp denizler karışmaz mucüzesi diye tutturuyor.
Mesaj 30 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 23:41'da Prometheus tarafından düzenlendi. -
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------sen diyon ki denizler karışmaz, kristo da gördü müslüman oldu.
ama gerçekte hem denizler karışır hem de kristo din değiştirmedi.
kim neyi bilmiş de yazmış hacı?
önceki sayfalarda bu karışma mevzusunu anlatmıştım da. ara sıra önceki mesajları okuyun. her 3 sayfada 1 biri çıkıp denizler karışmaz mucüzesi diye tutturuyor.
Mesaj 30 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 23:41'da Prometheus tarafından düzenlendi.
-----------------------------Bir Zahmet Sende Yazdığımı oku lütfen. Ben Mucizeyi karışmayan denizde gördüğümü yazmadımki, Denizin o hali hemen karışmayan sonra karışım durumu arzeden halini 2000 yıl öncesinin bir çobanının yazdığını Kutsal Kitabı yazdıranın Bilgeliği altında yazıldığını mucize görerek anlattım.. Please Anlamadan Serzenişte bulunmayalım. ;)
-
ShockMan bunu yazdı:
Hoca demek istediğim bu bahsedilen şeylerin bilimsellik taşımadığı. Kuran'ı ele aldığım nokta da bu oldu. Hz. Muhammed hakkında kendisi yazmıştır, Allah yazdırmıştır, bir başkası yazmıştır diyemem. Bunlar varsayım olur. Doğru olmaz. Ben sadece bilimsel olduğu iddia edilen tarafları yorumladım ve görüldüğü kadarıyla bilimsel olan hiçbir şey olmadığı gibi, aksine bilimsel olmayan çok şey bulunmakta. Ne yazık ki böyle. Gördüğümü ve okuduğumu söylüyorum. Bunun dışındakiler kişinin inancına bağlı.
-
konuya hiç cevap yazmak istemiyordum ama muhammed çoban değildi, tüccardı. daha peygamberinizin mesleğini öğrenememişsiniz :/
-
schwarzseherisch bunu yazdı:
-----------------------------konuya hiç cevap yazmak istemiyordum ama muhammed çoban değildi, tüccardı. daha peygamberinizin mesleğini öğrenememişsiniz :/
-----------------------------mevzu ne bilmiyorum konu gene boka sardı :D
ama tüm peygamberler çobanlık yapmıştır..
-
Hocam git iki bardak al birine tuzlu birine tatlı su koy karıştır bakayım noluyor? karışıyor.
evet denizler de karışıyor. Aksine bir bulgu yok.
Denizlerde yakın lokasyonlarda bir tarafın tuzlu diğerinin tuzsuz olduğu olaiblir, bu bir tarafa akarsu yataklarının daha yakın olması ve benzeri sebeplerle açıklanabilir.
Buna cebelitarık örnek gösteriliyor,orada da öyle birşey yok. kaldı ki olsa bile o ayette "Cebelitarıkta karışmaz" mı yazıyor? bütün dünyada karışıyor da belli bir lokasyonda karışmıyor diye bu savın doğruluğunu kanıtlamaz ki.
Sanki hz muhammet cebeli tarığı hayatında görmüş duymuşmu ki verdiği yanlış bilgiyi dunyanın obur ucundaki denize bağlıyorsunuz (Hayır orda da öyle bir durum yok da olsa bile bunun sizi tatmin etmesini aklım almıyor)
Mesaj 31 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 00:41'da HolyOne tarafından düzenlendi.