Charles Darwin Ve Evrim Teorisi Hakkında
-
Tengri bunu yazdı:
-----------------------------1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------Tengri bunu yazdı:
-----------------------------kuranı yazan kim la. Arabın teki, ve o adam 9 yaşında bir kızla ilişki yaşıyor. Ben bu adamın gidip bi mağarada kafasından uydurduğu şeylere mi inanıcam?
-----------------------------
Bu yorumuda adam olamayan biri yazmış, biz gelip bunamı inanalım şimdi ?
Üslubunu düzelt babanla konuşmuyorsun, saygın yoksa safsata yapma, bir şeyler biliyorsan yaz bilmiyorsan kafanı göm kuma boş laf etme, senin hayalinin edilemeyeceği kadar zikr ediliyor o isim için, gelip burda herkese küfür eder gibi yorum atma.
Bunca sayfa bir şey demeyecektim, bunu görene kadar.
-----------------------------yorumda saygısızca birşey yok, sadece arabın teki dediğime mi alındınız? Küfür veya hakaret yok sadece doğrular var.
Senin doğrun herkesin doğrusumu ? Öyle olsaydı zaten bu konu olmazdı burda evrim o bu diye yazmazdık herkes ona inanırdı, biraz rasyonel ol. -
Programmer bunu yazdı:
-----------------------------arabın teki dediğin adam bu adamların taptığı adam la önemsiz bişeymiş gibi söyleme hocam biz burada sadece atesitlerin olduğu biir ortamda olsak tamam kendi aramızda der normal deriz ama bu durum bir dindarın ateistin karşısına geçip "sen nasıl inanmazsın ya şu dağlara taşlara bak bu bir mucize değilmi bunları illaki yaratan bişe var" demesi gibi bişe onun için saygıya önem verelim... ve mesele uzamasın evrime devam
kendi mesajımı alıntı yaparaktan evrime devam diyorum hocam uzatmayalım....
-
karanlığa küfredeceğine bir mum da sen yak.
4-5 yıl önceki postları aratırsan benim islamı savunduğum, evrimi reddettiğim mesajlarımı bulabilirsin. o zamanki algılarım ve bilgilerim bunlarla sınırlıydı. durduk yere aklıma gelmedi "şu evrim gerçekten var mı lan" demek. gerek bu forumda gerek günlük yaşantımda bana güzelce birşeyler anlatanlar sebebiyle geldi. sert çıkanlar oldukça da siktir çektim.
güzel bir şekilde anlatanlar olmasa şimdi belki ben de " evrim ne la zaa xD " diyordum. onun için sert olmamak lazım. tamam bazı şakirt kardeşler var ve gerçekten hiçbir şekilde düşünmeyecek kadar şartlanmışlar. onu geç, ama mutlaka arada 1-2 kişinin okurken kafasında şimşekler çakacaktır. araştırma isteği artacak ve kalıplar kırılacaktır.
alt etmek için değil, beraber yürümek için tartışalım.
-
Tengri bunu yazdı:
-----------------------------kuranı yazan kim la. Arabın teki, ve o adam 9 yaşında bir kızla ilişki yaşıyor. Ben bu adamın gidip bi mağarada kafasından uydurduğu şeylere mi inanıcam?
-----------------------------arabın teki dediğin 1500 yıl önce yaşmasına rağmen 21 yy da en az 2 milyar insanın inandığı ve görüşlerini savunduğu Hz. Muhammed ! uydurduğu şeylerin %1 ini sen uydur ve arkandan 100 kişi toplasana ? bilimle ilgili tartışma yapacaksan adam gibi tartış insanların inandığı değerleri hiçe sayarak hakaret ederek saçma ve salakca konuşma
-
oliWeR bunu yazdı:
-----------------------------Tengri bunu yazdı:
-----------------------------arabın teki dediğin 1500 yıl önce yaşmasına rağmen 21 yy da en az 2 milyar insanın inandığı ve görüşlerini savunduğu Hz. Muhammed ! uydurduğu şeylerin %1 ini sen uydur ve arkandan 100 kişi toplasana ? bilimle ilgili tartışma yapacaksan adam gibi tartış insanların inandığı değerleri hiçe sayarak hakaret ederek saçma ve salakca konuşma
-----------------------------yaw uzatmayın dedim başlıcam artık haa
-
Tengri senin o beyin hücrelerin henüz birbiri ile iletişim kurmuyor.
Ne kadar büyürsen büyü sonuç sıfır.
-
evrim bir yalan
-
hayvanlarda özellikle primatlarda parmak izi var mıdır?
-
mettoman bunu yazdı:
-----------------------------hayvanlarda özellikle primatlarda parmak izi var mıdır?
-----------------------------Parmak izleri primatlarda tipiktir.
-
elmalarla armutları karşılaştırdıkça evrim teorisi burada tartışılamaz.Sen adama bilimsel gerçekleri anlatıyorsun adam geliyor kuran'dan örnek veriyor.Arkadaş kuran bilim kitabı mı ? X bir kişinin biyoloji makalesinden alıntı yapsan anlayacamda kuran'dan niye alıntı yapıyorsun ? Bilimsel konuya bilimle karşılık verirsin tartışılır Prometheıus'un dediği gibi birbirimizi göt etmek için tartışacağımıza doğru sonuca ulaşmak için tartışırsak daha mantıklı bir iş yapmış oluruz yoksa polemikten öteye gidemeyiz.