Charles Darwin Ve Evrim Teorisi Hakkında
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Sanki hz muhammet cebeli tarığı hayatında görmüş duymuşmu ki verdiği yanlış bilgiyi dunyanın obur ucundaki denize bağlıyorsunuz (Hayır orda da öyle bir durum yok da olsa bile bunun sizi tatmin etmesini aklım almıyor)
Mesaj 31 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 00:41'da HolyOne tarafından düzenlendi.
-----------------------------Hocam yanlışım varsa affola ama Hz Muhammed e yanlış bilgi verdi diyerek inancımıza saygısızlık yapmış oluyorsun, bizim inancımız da Hz Muhammed Allah(c.c) nin elçisidir ve onun izni olmadan ondan aldığı bilgi dışında kendince yorumlayarak şüpheli bilgi vermez, ki bu denizlerin karışmadığı cümlesi Hz Muhammedin söylediği birşey değil, Kuran-ı Kerim deki Ayettir. Bizlere göre Kur'an da yanlış bilgi olmaz ve sen Buna yanlış bilgi dersen inancımıza hakaret etmiş olursun.
-
.
Mesaj 31 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 01:26'da nessaj tarafından düzenlendi. -
mfatihbodur bunu yazdı:
-----------------------------HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Sanki hz muhammet cebeli tarığı hayatında görmüş duymuşmu ki verdiği yanlış bilgiyi dunyanın obur ucundaki denize bağlıyorsunuz (Hayır orda da öyle bir durum yok da olsa bile bunun sizi tatmin etmesini aklım almıyor)
Mesaj 31 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 00:41'da HolyOne tarafından düzenlendi.
-----------------------------Hocam yanlışım varsa affola ama Hz Muhammed e yanlış bilgi verdi diyerek inancımıza saygısızlık yapmış oluyorsun, bizim inancımız da Hz Muhammed Allah(c.c) nin elçisidir ve onun izni olmadan ondan aldığı bilgi dışında kendince yorumlayarak şüpheli bilgi vermez, ki bu denizlerin karışmadığı cümlesi Hz Muhammedin söylediği birşey değil, Kuran-ı Kerim deki Ayettir. Bizlere göre Kur'an da yanlış bilgi olmaz ve sen Buna yanlış bilgi dersen inancımıza hakaret etmiş olursun.
-----------------------------hocam böyle bi mantık çarpık mantıktır. şimdi düşün, sen de kuran allahın lafı diyerek tüm garimüslimlere hakaret ediyorsun senin mantığına göre. çünkü milyarlık nüfusla hindulara budistlere hristiyanlara hepsine hakaret ediyorsun çünkü senin inancın onların inancıyla zıt düşüyor.
eğer bu mantıkla gidersek kimse inancını söylememli.
şimdi kuranı insanın yazdığını düşünen bi insan, bunu ifade edemeyecek mi? veya sen diyelim amerikaya gittin, namaz kılamayacak mısın? isa peygamberdi diyemeyecek misin? adamların tanrısına sen insandı diyorsun isanın peygamber olduğunu söyleyerek.
-
Abi ateist - inançlı tartışmalarını başka bir konuya bıraksak da bu konu başlığındaki gibi evrimle ilgili olsa?
-
yahu şu forumu bile başı boş bırakırsan kendi başına yürümez bunun bile bir programcısı var atadığı yöneticileri var siz koskoca kainatı başıboş sanıyorsunuz gerçi bunlar sizin için bir anlam ifade etmiyor ama yeter şu Ramazan gününde inananların inançlarına değerlerine hakaret etmekten saygısızlık etmekten vazgeçin. inanmayabilirsin ama şunu bilin dünyada 2 milyar Müslüman, inandığı gibi yaşamasada Allah'a inanıyor. milyonlarca belkide milyarlarca (sayılarını bilmiyorum) hıristiyanı-yahudiside bizim gibi düşünmese de bir yaratıcının varlığına inanıyor. siz inanmayın ama inananlara da saygısızlık etmeyin. darvin konusunu döndürdünüz doşaltırdınız (belki inananların yüzünden) Allah'ın varlığına yokluğuna getirdiniz tekrar diyorum inanmıyorsunuz ama inananlara saygı duyun.
Mesaj 31 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 02:14'da oliWeR tarafından düzenlendi. -
oliWeR bunu yazdı:
-----------------------------yahu şu forumu bile başı boş bırakırsan kendi başına yürümez bunun bile bir programcısı var atadığı yöneticileri var siz koskoca kainatı başıboş sanıyorsunuz gerçi bunlar sizin için bir anlam ifade etmiyor ama yeter şu Ramazan gününde inananların inançlarına değerlerine hakaret etmekten saygısızlık etmekten vazgeçin. inanmayabilirsin ama şunu bilin dünyada 2 milyar Müslüman, inandığı gibi yaşamasada Allah'a inanıyor. milyonlarca belkide milyarlarca (sayılarını bilmiyorum) hıristiyanı-yahudiside bizim gibi düşünmese de bir yaratıcının varlığına inanıyor. siz inanmayın ama inananlara da saygısızlık etmeyin. darvin konusunu döndürdünüz doşaltırdınız (belki inananların yüzünden) Allah'ın varlığına yokluğuna getirdiniz tekrar diyorum inanmıyorsunuz ama inananlara saygı duyun.
Mesaj 31 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 02:14'da oliWeR tarafından düzenlendi.
-----------------------------keşke inanlarda inanmayanlara saygılı olsa
birde inanan yada inanmayan dediğinde aklıma şu ilginç ironi geldi
inanmanın anlamlarından biride :Kanarak aldanmak
kanmak :Söylenilen sözün, anlatılan konunun doğruluğuna inanmak
aldanmak:Görünüşe bakarak yanlış bir yargıya varmak, yanılmak
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------oliWeR bunu yazdı:
-----------------------------yahu şu forumu bile başı boş bırakırsan kendi başına yürümez bunun bile bir programcısı var atadığı yöneticileri var siz koskoca kainatı başıboş sanıyorsunuz gerçi bunlar sizin için bir anlam ifade etmiyor ama yeter şu Ramazan gününde inananların inançlarına değerlerine hakaret etmekten saygısızlık etmekten vazgeçin. inanmayabilirsin ama şunu bilin dünyada 2 milyar Müslüman, inandığı gibi yaşamasada Allah'a inanıyor. milyonlarca belkide milyarlarca (sayılarını bilmiyorum) hıristiyanı-yahudiside bizim gibi düşünmese de bir yaratıcının varlığına inanıyor. siz inanmayın ama inananlara da saygısızlık etmeyin. darvin konusunu döndürdünüz doşaltırdınız (belki inananların yüzünden) Allah'ın varlığına yokluğuna getirdiniz tekrar diyorum inanmıyorsunuz ama inananlara saygı duyun.
-----------------------------
işte dostum olay bu, bırak ben aldanayım-kandırılayım sen mutlu ol yeterki ben kandırılmayıda kabul ederim ama artık saygısızlık etmeyin da yeter
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------oliWeR bunu yazdı:
-----------------------------
İnancın olmayışı görüşüde bir inançtır o zaman sende aynı şeyin içindesin bu inanç kelimesini öyle çevirirsen burda gelip.
Tüm dünya bunun içinde, çünkü herkes farklı bir şeye inanır, yokluğa bile inanıyor adam ama yine inanıyor herkes bir
şeye inandığı için herkesi kapsar 1 kişi bile eksik olmaz, ha adam dese bile ben hiç bir şeye inanmıyorum oda hiç bir
şeye inanmadığı için inanmış olur yine bir mefhuma anlatabilmişimdir umarım. -
Şöyle bir durum da var, ateistlerin neden hep tartışmaya girdiği konular müslümanlarla ilgili ? niye agırlık müslümanlar, o zaman sizin düşünceniz ateistlik degil bu olay AGIRLIKLI olarak müslim-gayrimüslim tartışması.. Agırlıklı kelimesinin altını çizdim. Aman neyse evrim teorisyle ilgili verebilecegim o kadar çok bilgi var ki ama bunu yüzyüze ve günlerce süren bir tartışmada yapabilirim ki böyle bir tartışmaya girecek vaktim yok ne yazıkki :(
-
Konuya atılan son mesajlarda IQ ortalaması düşmüş gibi