Spymafia Browser Oyunumu Açtım!
-
manialith bunu yazdı:
-----------------------------
hocam birinin dövmenin tek yolu "saldırı" demi. orda çıkan kişiler de barlarda olanlar... meydan ne alaka kava dövüş için..
evt hocam barda denk gelip hır çıkarman gerekli -
yaw bu hapis hastane ücretleride süreleride çok fazla napacaz :/
-
Protesto bunu yazdı:
yaw bu hapis hastane ücretleride süreleride çok fazla napacaz :/
ücretin neyi fazla hocam ya :D dur çıkarayım -
Hocam kavga etmek için the crimsteki gibi kontak şeysi olsa güzel olurdu.Bi de adamların hiç özelliğini göremiyoruz şans eseri kavga.The Crimsteki gibi saygınlık gibi birşey olurs güzel olur.
-
nuggets54 bunu yazdı:
Hocam kavga etmek için the crimsteki gibi kontak şeysi olsa güzel olurdu.Bi de adamların hiç özelliğini göremiyoruz şans eseri kavga.The Crimsteki gibi saygınlık gibi birşey olurs güzel olur.
tamam hocam kontağı kabul edersemi kavga olsun?hocam görürsen ne anlamıo kalıo tabi görmeden giricen
-
Hocam SibelK hastanede zavallı zavallı yatıyor :D bir yardım (A)
-
uyuşturucu kralından sonra şöyle 7000 zorluk olan dişime göre bişey daha koysana devlet falan olsun :D cia olsun onları hack edelim :D daha çok para getircek birşey yani sürekli uyuşturucu kralı yapıyorum kalan enerjiyle da ev soyuyorum.
-
manialith bunu yazdı:
uyuşturucu kralından sonra şöyle 7000 zorluk olan dişime göre bişey daha koysana devlet falan olsun :D cia olsun onları hack edelim :D daha çok para getircek birşey yani sürekli uyuşturucu kralı yapıyorum kalan enerjiyle da ev soyuyorum.
yapıcam hocam yapıcam :D -
tolgasen bunu yazdı:
manialith bunu yazdı:
yapıcam hocam yapıcam :D
şimdilik sadece bitane 7binlik eklesen olur sonra gelişmeye başlayınca değiştitrirsin zaten ama bana şimdi kasmak için lazım :D
-
Şehir Zanlısını Dövene 10.000$ bune olm
beni dövmeyin 20000 vereyim :S
Toplam Hit: 185215 Toplam Mesaj: 737