Spymafia Browser Oyunumu Açtım!
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------tolga amcaoğlumu sitede gördüm mesaj atmış bana :D senin oyun baya duyuldu desen birbirimizden habersiz oyunda görüyoruz kendimizi :D adı tuğberk msnden tanıyorum falan dedi ne ayak:P
-----------------------------
kanka olduk asp dersleri veriyorum :W -
ben üyeliğimi kastığım oyunu geri styorum kahrolsun hacer emperyalizmi..
-
mockingboy bunu yazdı:
ben üyeliğimi kastığım oyunu geri styorum kahrolsun hacer emperyalizmi..
üye ol özelliklerini söyle hocam -
tolgasen bunu yazdı:
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------tolga amcaoğlumu sitede gördüm mesaj atmış bana :D senin oyun baya duyuldu desen birbirimizden habersiz oyunda görüyoruz kendimizi :D adı tuğberk msnden tanıyorum falan dedi ne ayak:P
kanka olduk asp dersleri veriyorum :W
iyi iyi :)eni bulmuşken hapisten çıkarsana gözümsün :)
-
kuytul bunu yazdı:
tolgasen bunu yazdı:
kuytul bunu yazdı:
kanka olduk asp dersleri veriyorum :W
iyi iyi :)eni bulmuşken hapisten çıkarsana gözümsün :)
çıkarttım -
bence mapustan veya hastaneden çıkmak için 5000 liranın yanın da başhekimi tehdit et diye bi şey olabilir. 2000 lirak arşılığında süreyi yarıya indirebilir :)
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------bence mapustan veya hastaneden çıkmak için 5000 liranın yanın da başhekimi tehdit et diye bi şey olabilir. 2000 lirak arşılığında süreyi yarıya indirebilir :)
-----------------------------duruma göre başhekimde polisede haber verebilir :P oradan direk hapianeye yada idam cezası felanda olabilir
biri bana saldırdı mesale ben öldüm(para felan değişmez ama güç zeka felan ilk üye olduğun gibi olur :D)
hastaneye oda yakallanırsa idam olabilir (idam edilincede aynı hesap sıfırlanır :D)
-
wert bunu yazdı:
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------bence mapustan veya hastaneden çıkmak için 5000 liranın yanın da başhekimi tehdit et diye bi şey olabilir. 2000 lirak arşılığında süreyi yarıya indirebilir :)
-----------------------------duruma göre başhekimde polisede haber verebilir :P oradan direk hapianeye yada idam cezası felanda olabilir
biri bana saldırdı mesale ben öldüm(para felan değişmez ama güç zeka felan ilk üye olduğun gibi olur :D)
hastaneye oda yakallanırsa idam olabilir (idam edilincede aynı hesap sıfırlanır :D)
süper fikir -
dai ama butona basarbasmaz olmasın :D
mesela beni öldürdü bölr atıyorum bir zaman sonra polisler tutsun onu açıklamyıda wert nickli mafyayı öldürdün faka 1 gün kaçabildin ve idam edildin gibi bişide olabilir :D
geeçi sıfırlanmak kötü olurda
nebilim 3te1 felan düşebilir
-
tolgasen bunu yazdı:
wert bunu yazdı:
kuytul bunu yazdı:
süper fikir
-----------------------------ohoo sıçtın bok ettin güzelim oyunu şu son lafla :D