Spymafia Browser Oyunumu Açtım!
-
ilk yorumu ben attım ilk denemeleri ben yaptım
5k isterik :D
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------Hastaneden taburcu olma: 07.09.2009 21:57
Hastanede toplam 8 hasta yatmaktadır.abi bu ne herkes karıyamı gitti ahaha :D
-----------------------------
çıkarttım hocam parada verdim enerjinide doldurdum@alp...
aynen hocam sanada aynı işlemleri yaptım
-
hacım her ihtiyaç gördüğünde enerjin 100 olsa bile artıo :) bilgin olsun
-
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------manialith bunu yazdı:
hocam tebrikler gerçekten de baştan sona sen yazdıysan süper.. crimste bilmem kaç günde bi baştan başıyordun bunda öyle birşey yaptın mı? bir de hapisaneden yada hastaneden(ki ben hastanedeytim :D ) çıkmak için bir yapabileceğimiz birşey varmı? beklemek dışında yani :D şimdi ben birkaç arkadaşımı da oynamasını sağlayacağım o yüzden ;)
saol hocam kendim yazdım. yaparım hocam birincilere ödül veririm. çıkmak için şuan başka bişe yok ben çıkarırım ama akşama yapıcam acil tedavi :Dedit çıkarttım hocam devam :W
baştan başlama olayı nekadar sinir bozucu olsa da sonunda ödül olması güzel tabi :D aynen devam hadi :D
-
uff karıya gittikmi hastaneye düşüyoz yaww :D acil tedavi şartt bi daha el at hocam çıkalım gari :D
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
hacım her ihtiyaç gördüğünde enerjin 100 olsa bile artıo :) bilgin olsun
diğer sayfada azalıo hocam öyle gözüküo o zevkin doruk noktasında olduğu için sonra azalıo -
sen otomatiğe bağla hocam her aidsliyi iyileştir :B bende gittim yine
-
hoca banada bi yardım et mapusa düştüm, para filan da olur her türlü yardıma açığım : D
-
Hocam sigara içtim iki tane hastaneye düştüm hemen bu nasıl iş :D parayı da yedik iki dakkada hadi hayırlısı :D
-
kapil bunu yazdı:
uff karıya gittikmi hastaneye düşüyoz yaww :D acil tedavi şartt bi daha el at hocam çıkalım gari :D
hastane için şifre yapıcam yazınca çıkıcan yada acil tedavi yapıcam akşama :D