Spymafia Browser Oyunumu Açtım!
-
o uyuşturucuları alınca bara koyuyodun öyle kazanıyodun hocam ama içine sıçtılar saolsunlar hala saldırıyo o mal oğlu mal arkadaş bekliyorum bitirsin diye. bağlantı kodlarını kapattım hala neye saldırıyosa
-
tolga dün sölediğim olayı düzelttinmi extacy felan sırf öle kastı
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
tolga dün sölediğim olayı düzelttinmi extacy felan sırf öle kastı
onu düzelttim -
tolga hocam diğer konuda omerta diye bi oyundan bahsedilmiş şöyle bir baktım da heryerde chaptcha var derken gerçekten heryerde var. soygun yerlerinde bile chaptchalar var. sen soyguna bari chaptcha koyma çünkü seri birşekilde kasılmamızı engeller ama mesela diğer yerlere koymalısın. saldırıya bile koysan olur ama soygun olmamalı bence onun yerine 1dk içinde 40dan fazla soygun yapılamaz olsun mesela. yada 30 uygun gibi geliyor bana.
-
manialith bunu yazdı:
tolga hocam diğer konuda omerta diye bi oyundan bahsedilmiş şöyle bir baktım da heryerde chaptcha var derken gerçekten heryerde var. soygun yerlerinde bile chaptchalar var. sen soyguna bari chaptcha koyma çünkü seri birşekilde kasılmamızı engeller ama mesela diğer yerlere koymalısın. saldırıya bile koysan olur ama soygun olmamalı bence onun yerine 1dk içinde 40dan fazla soygun yapılamaz olsun mesela. yada 30 uygun gibi geliyor bana.
en üst düzeyde tutucam hocam bende gerekli yerlere captchaları yerleştiricem biz millete güvendik başımıza gelene bak hala server açılmıyor. ki bu güven tbt içindi yani. adam gibi çıkıpta demezde ben yaptım diye -
manialith bunu yazdı:
-----------------------------captcha var ama binlerce üyesi var o sistemin :)
ayrıca o captcha da kırıldı zaten, elemanın birisi rankscript yazdı, otomatik kodlari girio :D
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------manialith bunu yazdı:
-----------------------------captcha var ama binlerce üyesi var o sistemin :)
ayrıca o captcha da kırıldı zaten, elemanın birisi rankscript yazdı, otomatik kodlari girio :D
adam gibi çalışan rankscript herkezde yokki sınırlı kişilerde var çok pahalıya satıolar. free dolaşanlar full virüs -
hayırlı uğurlu olsun.
-
tolga arkadaşım, ben sana şunu söyleyeceğim oyun hakkında.. mesela hastaneye düştük ya, enerjimiz kendiliğinden artmıo..sayfayı yeniledikçe artıyor..dün öğlen oyunu kapattım, akşam girdim baktım enerjide değişen bişe olmamışş.. sonra tekrar hastaneye %2 enerjiyle düştüm, 5dk.da sayfayı yenileye yenileye enerjiyi %100 yaptım :D aslında iyi işe yarıyor ama, oyunu kuralına göre dürüstçe oynamak gerek.. onun için, enerji sadece kendi kendine dolsun.. mesela her 2 dk.da %1 artabilir.. yinede sen bilirsin..
-
bboy_kaya bunu yazdı:
tolga arkadaşım, ben sana şunu söyleyeceğim oyun hakkında.. mesela hastaneye düştük ya, enerjimiz kendiliğinden artmıo..sayfayı yeniledikçe artıyor..dün öğlen oyunu kapattım, akşam girdim baktım enerjide değişen bişe olmamışş.. sonra tekrar hastaneye %2 enerjiyle düştüm, 5dk.da sayfayı yenileye yenileye enerjiyi %100 yaptım :D aslında iyi işe yarıyor ama, oyunu kuralına göre dürüstçe oynamak gerek.. onun için, enerji sadece kendi kendine dolsun.. mesela her 2 dk.da %1 artabilir.. yinede sen bilirsin..
tamam hocam saolasın