folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Spymafia Browser Oyunumu Açtım!

Spymafia Browser Oyunumu Açtım!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

o uyuşturucuları alınca bara koyuyodun öyle kazanıyodun hocam ama içine sıçtılar saolsunlar hala saldırıyo o mal oğlu mal arkadaş bekliyorum bitirsin diye. bağlantı kodlarını kapattım hala neye saldırıyosa

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    tolga dün sölediğim olayı düzelttinmi extacy felan sırf öle kastı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    XpertVision bunu yazdı:
    -----------------------------
    tolga dün sölediğim olayı düzelttinmi extacy felan sırf öle kastı
    onu düzelttim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manialith
    manialith's avatar
    Erkek
    tolga hocam diğer konuda omerta diye bi oyundan bahsedilmiş şöyle bir baktım da heryerde chaptcha var derken gerçekten heryerde var. soygun yerlerinde bile chaptchalar var. sen soyguna bari chaptcha koyma çünkü seri birşekilde kasılmamızı engeller ama mesela diğer yerlere koymalısın. saldırıya bile koysan  olur ama soygun olmamalı bence onun yerine 1dk içinde 40dan fazla soygun yapılamaz olsun mesela. yada 30 uygun gibi geliyor bana.

Im Boned, All Boned.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    manialith bunu yazdı:
    tolga hocam diğer konuda omerta diye bi oyundan bahsedilmiş şöyle bir baktım da heryerde chaptcha var derken gerçekten heryerde var. soygun yerlerinde bile chaptchalar var. sen soyguna bari chaptcha koyma çünkü seri birşekilde kasılmamızı engeller ama mesela diğer yerlere koymalısın. saldırıya bile koysan  olur ama soygun olmamalı bence onun yerine 1dk içinde 40dan fazla soygun yapılamaz olsun mesela. yada 30 uygun gibi geliyor bana.
    en üst düzeyde tutucam hocam bende gerekli yerlere captchaları yerleştiricem biz millete güvendik başımıza gelene bak hala server açılmıyor. ki bu güven tbt içindi yani. adam gibi çıkıpta demezde ben yaptım diye

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

manialith bunu yazdı:

captcha var ama binlerce üyesi var o sistemin :)

ayrıca o captcha da kırıldı zaten, elemanın birisi rankscript yazdı, otomatik kodlari girio :D

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    ZoktriP bunu yazdı:

manialith bunu yazdı:

captcha var ama binlerce üyesi var o sistemin :)

ayrıca o captcha da kırıldı zaten, elemanın birisi rankscript yazdı, otomatik kodlari girio :D

adam gibi çalışan rankscript herkezde yokki sınırlı kişilerde var çok pahalıya satıolar. free dolaşanlar full virüs

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepiMpaCt
    DeepiMpaCt's avatar
    Erkek
    hayırlı uğurlu olsun.

hack forum https://www.turkhacks.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bboy_kaya
    bboy_kaya's avatar
    Erkek
    tolga arkadaşım, ben sana şunu söyleyeceğim oyun hakkında.. mesela hastaneye düştük ya, enerjimiz kendiliğinden artmıo..sayfayı yeniledikçe artıyor..dün öğlen oyunu kapattım, akşam girdim baktım enerjide değişen bişe olmamışş.. sonra tekrar hastaneye %2 enerjiyle düştüm, 5dk.da sayfayı yenileye yenileye enerjiyi %100 yaptım :D aslında iyi işe yarıyor ama, oyunu kuralına göre dürüstçe oynamak gerek.. onun için, enerji sadece kendi kendine dolsun.. mesela her 2 dk.da %1 artabilir.. yinede sen bilirsin..

Love is nothing without fucking!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    bboy_kaya bunu yazdı:
    tolga arkadaşım, ben sana şunu söyleyeceğim oyun hakkında.. mesela hastaneye düştük ya, enerjimiz kendiliğinden artmıo..sayfayı yeniledikçe artıyor..dün öğlen oyunu kapattım, akşam girdim baktım enerjide değişen bişe olmamışş.. sonra tekrar hastaneye %2 enerjiyle düştüm, 5dk.da sayfayı yenileye yenileye enerjiyi %100 yaptım :D aslında iyi işe yarıyor ama, oyunu kuralına göre dürüstçe oynamak gerek.. onun için, enerji sadece kendi kendine dolsun.. mesela her 2 dk.da %1 artabilir.. yinede sen bilirsin..
    tamam hocam saolasın

Toplam Hit: 185207 Toplam Mesaj: 737