Spymafia Browser Oyunumu Açtım!
-
kadınlrın fotosunu değiş lan mide bulandırıcı :W
bide bize extra para ver hemen gelişek milleti çekek :W
-
alponzzo bunu yazdı:
-----------------------------
aga karıya çok düşkünüm napiim yine aids oldumda bu olayı kaldırsan daha ii olmazmı mesela bedelli aids olsa parayı versek kurtulsak :D
hacı yapıcam o özelliği biraz üye olsunda aktif edicem :D krediyle çıkılacak hastaneden@Zorkaya
çıkarttım hocam
-
İstatistikler öldürücü :D
10 Üyeden 8i pezevenk amk bu ne hal :D
-
para isteyenler yazsın 1000$ veriim
-
eywallah hocam büyüksün :D
-
kapil bunu yazdı:
benide çıkartsana hastaneden ölmüşlerinin hayrına :D
devam hocam -
hocam tebrikler gerçekten de baştan sona sen yazdıysan süper.. crimste bilmem kaç günde bi baştan başıyordun bunda öyle birşey yaptın mı? bir de hapisaneden yada hastaneden(ki ben hastanedeytim :D ) çıkmak için bir yapabileceğimiz birşey varmı? beklemek dışında yani :D şimdi ben birkaç arkadaşımı da oynamasını sağlayacağım o yüzden ;)
-
manialith bunu yazdı:
hocam tebrikler gerçekten de baştan sona sen yazdıysan süper.. crimste bilmem kaç günde bi baştan başıyordun bunda öyle birşey yaptın mı? bir de hapisaneden yada hastaneden(ki ben hastanedeytim :D ) çıkmak için bir yapabileceğimiz birşey varmı? beklemek dışında yani :D şimdi ben birkaç arkadaşımı da oynamasını sağlayacağım o yüzden ;)
saol hocam kendim yazdım. yaparım hocam birincilere ödül veririm. çıkmak için şuan başka bişe yok ben çıkarırım ama akşama yapıcam acil tedavi :Dedit çıkarttım hocam devam :W
-
Hastaneden taburcu olma: 07.09.2009 21:57
Hastanede toplam 8 hasta yatmaktadır.abi bu ne herkes karıyamı gitti ahaha :D
-
aynen hocam accıkta para :D aslında direk bana bi karı versen rahatlıcam geneleve gide gide bıktım :D