Spymafia Browser Oyunumu Açtım!
-
tolga baba senden bişey daha istesem :D
-
Polis Katili Bulana 10.000$ Veriyor
Şehirde terör estiren manialith polisi zora sokuyor. Devlet bu adamı dövene ve üzerindeki gizli ibareyi bulana 10.000$ vereceğini belirtti. manialithi dövüp bulduğunuz kodu meydanda yayınlayın ve 10.000$ın sahibi siz olun. -
Bandit bunu yazdı:
-----------------------------
çıkarttım :D -
tolgasen bunu yazdı:
Bandit bunu yazdı:
çıkarttım :D
saolasan:D
-
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------dövmeye gücümüz yetmezki :(
döverim üleeeeen :D -
hocam hastanedn 5000 dolar verdımcıktım bir sigar içtim hemen öldüm ya :SSS bı duzeltırmısın hocam
matematik1 nıck ım
-
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------hocam hastanedn 5000 dolar verdımcıktım bir sigar içtim hemen öldüm ya :SSS bı duzeltırmısın hocam
matematik1 nıck ım
tmm hocam -
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------Polis Katili Bulana 10.000$ Veriyor
Şehirde terör estiren manialith polisi zora sokuyor. Devlet bu adamı dövene ve üzerindeki gizli ibareyi bulana 10.000$ vereceğini belirtti. manialithi dövüp bulduğunuz kodu meydanda yayınlayın ve 10.000$ın sahibi siz olun.
kumarhaneye giremez meydana çıkamaz oldum senin sayende :D elimde silah da yok :d bi dehşet saçara bakar hastaneyi boylarım :d
-
manialith bunu yazdı:
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------Polis Katili Bulana 10.000$ Veriyor
Şehirde terör estiren manialith polisi zora sokuyor. Devlet bu adamı dövene ve üzerindeki gizli ibareyi bulana 10.000$ vereceğini belirtti. manialithi dövüp bulduğunuz kodu meydanda yayınlayın ve 10.000$ın sahibi siz olun.
kumarhaneye giremez meydana çıkamaz oldum senin sayende :D elimde silah da yok :d bi dehşet saçara bakar hastaneyi boylarım :d
çok dolanıyosun kumarhane meydan arası poliste seni arar oldu :D -
bu çocuklar şanslarını zorlamaya başladılar. service unable çıktı server gitti geldi.