Spymafia Browser Oyunumu Açtım!
-
karizma_18 bunu yazdı:
-----------------------------
bitirme dayı ya böle bi oyun bitermi.tamda en üstte oturmuştum he :D:D
kes la hileyle yaptığın belli eminim ki tolga senin elinden alacaktır onları :D
senin oyunun oynaman hata
-
evet biri saldırıyormuş. Teşekkür ediyorum o arkadaşa...
bidaha burda bi kişiye dahi güvenirsem amk adam gibi söyliceğine işte. adamlar güvenlik kodlarıyla uğraşmasın diye koymadık aq al işte
kapatıyorum oyunu adam gibi yazıcam
-
kapatmana gerek varmı chaptcha eklemk için. bari dbyi oynama :D ben zorla geldim buralara. zaten hile yapanlar da belli. onlardır ki oyunda hile yaparlar ve denyo ile saldırırlar, bizden değildirler.
-
manialith bunu yazdı:
kapatmana gerek varmı chaptcha eklemk için. bari dbyi oynama :D ben zorla geldim buralara. zaten hile yapanlar da belli. onlardır ki oyunda hile yaparlar ve denyo ile saldırırlar, bizden değildirler.
-----------------------------evet extacy ve lepusa güvenmiyom ama
-
manialith bunu yazdı:
-----------------------------kapatıcam ne zaman güvenliği falan tam yaparsam o zaman açıcam yine yazarım buraya her yere captcha koyucam zaten
-
kapatman kötü olur yaw :| uzun zamandır browser oyunu oynamıyodum bu iyi olmuştu
-
aga naaptın sen yaf :S
Arkadaşlara haber vermiştim çete kurmak üzereydim :F
harbi bari db ye dokunma :)
bide bi kaç dallama yüzünden tüm tbtye saymanda hoş kaçmadı :W
bu siteye denyo ile saldıran polat alemdarvari eleman kimse çıksın karşıma :W
-
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------manialith bunu yazdı:
-----------------------------kapatıcam ne zaman güvenliği falan tam yaparsam o zaman açıcam yine yazarım buraya her yere captcha koyucam zaten
hocam çok haklısın koy heryere zaten sert çıkmasaydın sen, kim yiyorsa o boku çıkar gelirdi;" bakın ben saldırmasaydım hata olduğunu anlamıcaktınız" falan zırvalıklarıyla.
böyle dar görüşlü adamları barındırmamak lazım. şunun şurasında 1-2 saat eğlencemiz olacaktı. içine sıçtılar.
ayıptır.
-
neyse madem tam yapmadan açmıyacan. Şu saldırı işinde listede kimse çıkmıyo nasıl olacak anlamadım. orası 1
Soygunda sürekli polise yakalanma olayı var herkesi tek tek düzeltip yapmak yorar seni artık orayıda bağlarsın :)
Uyuşturucu alım satımı yapmak için hiç bir sebep yok. hem paran hem enerjin azalıyo bişeyciğin artmıyo. alım ucuz satım yüksek olsun. ama adam sigara alır satar biraz para biriktirir ötekini alır satar falan. çok büyük para biriktirip bu işe girme imkanı olsun sadece.
Bide şu sohbeti yapabilirsen sevinirim her seferde sayfayı yenilemek faln sohbette tad bırakmıyor :W
-
evde elektrikler gitti cepten girdim oyunun baglanti kodlarini kapattim veritabaniyla alakali oyun bi sure kapali