Spymafia Browser Oyunumu Açtım!
-
oyun ölü mü?
-
Kaltz bunu yazdı:
-----------------------------
oyun ölü mü?
-----------------------------Şuanda açık oyun.
-
üyelikler ölü mü?
-
serverininda anasınında amınında artık yeminle burama kadar geldi serverda yine virüs var sqli temizlemiş Allahtan yedeği vardı oyunu başka servera taşıyorum
-
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------
serverininda anasınında amınında artık yeminle burama kadar geldi serverda yine virüs var sqli temizlemiş Allahtan yedeği vardı oyunu başka servera taşıyorum
-----------------------------tmm tolgacım. taşıma falan bitince bizi bilgilendir. profiline yaptığım yorumda dediim gibi. bi kaç yardımcı bulsan kendine ii olcak gibi :/. tek başına zor olur...
-
iplerin bu siteden olduğunu biliyorum 6 tane ip tespit ettim ve kesinlikle bu siteden. gerekli merciilere bildirdim umarım en kısa zamanda çözülecektir...
-
558. mesaj tolga aç oyunu adminler bu konuyu kapatın yeni konudan devam edek forum çökecek
-
oyun bir süre kapalı hocam anladım ki bi açık var ve söylemiyor hala kimse ama bulucam
cheat engine, art monet gibi şeylerinde önüne geçicem ben bu kadar yapmışım bırakmam zaten tutsun tutmasın...
birde baktımki sohbet yerlerinde bana küfür etmişler. Şu mubarek ramazan gününde bana küfür edenleri Allah'a havale ediyorum...
-
Arkadaşlar siteyi aktif ettim tekrardan. Umarım bir daha yaşanmaz...
Elimden geldiğince kapatmaya çalıştım açıkları. Kendi tespit ettiklerimi...
-
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar siteyi aktif ettim tekrardan. Umarım bir daha yaşanmaz...
Elimden geldiğince kapatmaya çalıştım açıkları. Kendi tespit ettiklerimi...
-----------------------------Bu akşam açık bulmak için kasıcam bulabilirsem pm den bilgilendircem hemen.