folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Galaktik Federasyon Global Anons

Galaktik Federasyon Global Anons

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

_Dert_ bunu yazdı:
    -----------------------------

Biliyorum direk oldugunu :) Zaten illuminati de senin gozune sokarak belli etmez kendini..Caktirmadan bazi seyleri yerlestirir beynine...Ben oyle biliyorum... 

Mesaj 1 Agustos 2012 (Carsamba) Saat: 16:45'da _Dert_ tarafından düzenlendi.
    tama da hocam burda oyle birsey yaptikalrini dusunmuyorum sahsen :)

Shaban Interactive Pro.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

buarada ilginc bir diyalog yasadim birazonce. Medya sektorunde calisan bir arkadasim var, 4 agustosla ilgili bir haber gordugunu soyledi bana calistigi yerde. birkac yerde daha cikmis sanirim ve 10 dk ya kalamdan silmisler haberi. (henuz yayimlanmamis haber)

Shaban Interactive Pro.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaphachan
    mustaphachan's avatar
    Erkek

hayır adama hep dünyanın lafını söyleyip hem de her an her saniye takibe devam eden var.. komplo varsa büyük olay varsa elbet illuminati de vardır hocam, ayıp ediyosun. galaktik federasyon neymiş ki? illuminati'nin uzay kolu onlar. diğer yaşam yerlerine iletişimin sağlanması onlar sayesinde oluyor sen az biliyorsun :)

# birikimini önyargı ve yalanlara hizmet etmek için kullanan kültürlü bir insan olmaktansa maymundan gelmeyi tercih ederim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

Dj_DooM3 bunu yazdı:

_Dert_ bunu yazdı:

Biliyorum direk oldugunu :) Zaten illuminati de senin gozune sokarak belli etmez kendini..Caktirmadan bazi seyleri yerlestirir beynine...Ben oyle biliyorum... 

Su videonun http://www.youtube.com/watch?v=L9hv23OnvQY&feature=youtu.be   3:26 saniyesinde Dolar'daki gozu gosteriyor, neden gosterdi anlamadim...Ddiger videolari izlicekken su linkdeki videoya ulastim..

http://www.youtube.com/watch?v=z0p5gsmSSs8&hd=1  Burda Londra Olimpyat oyunlarina saldiri olacagina dair kanitlar gosteriyo :) 

Acaba diyorum ki Salusa'nin gelis tarihi olimpiyat tarihine denk gelmesi bi seyleri cagristiriyor mu? Kafanizdaki simsekler cakti mi? :)) Saldiri olursa Salusayimi yikacaklar :)))

Birde su Amerikanin elinde olan silah harp miydi neydi, Bu silahla bazi seyleri dogaustumus gibi gosterilebiliyor sanirsam..Gokyuzunde hac isareti vs. gibi seyleri yapiyorlar.. Simdi bu silahla gokyuzunde ufo yapsalar, bu ufo da olimpiyatlara saldirsa :)) Sonucta Amerika illuminatidir :)  Ayrica Cok film izliyorum :)))

Dalga gecmek veya sana karsi laf sokma gibi anlasilmasin Dj_DooM3 dostum.. Yanlis anlasilmak istemem ;) Zevkle takip ediyorum..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

_Dert_ bunu yazdı:

Dj_DooM3 bunu yazdı:

_Dert_ bunu yazdı:

Su videonun    3:26 saniyesinde Dolar'daki gozu gosteriyor, neden gosterdi anlamadim...Ddiger videolari izlicekken su linkdeki videoya ulastim..

Burda Londra Olimpyat oyunlarina saldiri olacagina dair kanitlar gosteriyo :) 

Acaba diyorum ki Salusa'nin gelis tarihi olimpiyat tarihine denk gelmesi bi seyleri cagristiriyor mu? Kafanizdaki simsekler cakti mi? :)) Saldiri olursa Salusayimi yikacaklar :)))

Birde su Amerikanin elinde olan silah harp miydi neydi, Bu silahla bazi seyleri dogaustumus gibi gosterilebiliyor sanirsam..Gokyuzunde hac isareti vs. gibi seyleri yapiyorlar.. Simdi bu silahla gokyuzunde ufo yapsalar, bu ufo da olimpiyatlara saldirsa :)) Sonucta Amerika illuminatidir :)  Ayrica Cok film izliyorum :)))

Dalga gecmek veya sana karsi laf sokma gibi anlasilmasin Dj_DooM3 dostum.. Yanlis anlasilmak istemem ;) Zevkle takip ediyorum..

Simdi hocam eger salusanin tum mesajini okusaydin bunu yazmazdin. link verdim ben. Galaktik federasyonun 4 agustosta gun vermelerinin nedenlerinden biri de bu. illuminatinin londra saldirisina da deginiyor mesajda. eger mudahale etmezlerse saldiri olucak. buyuzden mudahale edecekler. tekrar kaynak veriyim oku ful mesaji istiyorsan ;)

http://www.galacticmessages.com/blog/2012/07/message-from-salusa-for-30-july-2012/

Mesaj 1 Agustos 2012 (Carsamba) Saat: 17:37'da Dj_DooM3 tarafından düzenlendi.

Shaban Interactive Pro.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

Ingilizcem olsa okurdum...Dunya da biseyler donuyor ya hadi hayirlisi bakalim... (Dunya donuyor icindekiler mi donmesin dimi :))))) Lan oruc kafama vurdu herhalde :))) 

Vallahi ne olursa olsun insanlik kazansin :)) Baska birsey istemem veya bana bisey olmasin yeter :)

Mesaj 1 Agustos 2012 (Carsamba) Saat: 17:48'da _Dert_ tarafından düzenlendi.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

Ve beklenen teyyit mesaji da geldi.

01 Austos 2012 Galaktik Federasyon

"Your response to the recent positive messages about the Olympics has been wonderful. A wave of great expectation has swept around the Earth, and lifted people up. Such energies carry such power that they empower the object of your vision to bring about its manifestation. This is how by focusing on the same outcome you can influence what takes place. Naturally some form of Disclosure must come about very soon, so as to allow us to do our work openly and in partnership with you. Of course we could carry on as before and carry out our mission quietly and behind the scenes, but our physical presence is needed to assure people of our true intentions."

"Olimpiyatlarla ilgili gonderdigimiz son mesajlara yanit mukemmel olmustur. Beklentilerin buyuk dalgasi tum dunyaya yayilmistir. Bu tur bir enerji cok buyuk guc tasir. Bu ayni sonuca odaklanarak nasil olacaklari etkileyebileceginizin gostergesidir. Dogal olarak, cok yakinda bircok yonden ifsalar olmalidir, boylece sizinle beraber calisabilmemiz icin bize izin verebilirsiniz. Tabi ki de onceki gibi sahne arkasindan sessice diger islerimize devam edicez, fakat insanalrin gercek niyetimizi anlamalari icin fiziksel olarak orda olmamiz gereklidir."

Ceviri: Shaban Interactive.

Mesajin tamamini buradan okuyabilirsiniz.

http://www.galacticmessages.com/blog/2012/08/message-from-salusa-for-1-august-2012/

Mesaj 1 Agustos 2012 (Carsamba) Saat: 20:03'da Dj_DooM3 tarafından düzenlendi.

Shaban Interactive Pro.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Dj_DooM3 bunu yazdı:

Ve beklenen teyyit mesaji da geldi.

01 Austos 2012 Galaktik Federasyon

"Your response to the recent positive messages about the Olympics has been wonderful. A wave of great expectation has swept around the Earth, and lifted people up. Such energies carry such power that they empower the object of your vision to bring about its manifestation. This is how by focusing on the same outcome you can influence what takes place. Naturally some form of Disclosure must come about very soon, so as to allow us to do our work openly and in partnership with you. Of course we could carry on as before and carry out our mission quietly and behind the scenes, but our physical presence is needed to assure people of our true intentions."

"Olimpiyatlarla ilgili gonderdigimiz son mesajlara yanit mukemmel olmustur. Beklentilerin buyuk dalgasi tum dunyaya yayilmistir. Bu tur bir enerji cok buyuk guc tasir. Bu ayni sonuca odaklanarak nasil olacaklari etkileyebileceginizin gostergesidir. Dogal olarak, cok yakinda bircok yonden ifsalar olmalidir, boylece sizinle beraber calisabilmemiz icin bize izin verebilirsiniz. Tabi ki de onceki gibi sahne arkasindan sessice diger islerimize devam edicez, fakat insanalrin gercek niyetimizi anlamalari icin fiziksel olarak orda olmamiz gereklidir."

Ceviri: Shaban Interactive.

Mesajin tamamini buradan okuyabilirsiniz.

http://www.galacticmessages.com/blog/2012/08/message-from-salusa-for-1-august-2012/

Mesaj 1 Agustos 2012 (Carsamba) Saat: 20:03'da Dj_DooM3 tarafından düzenlendi.

daha önceki seferler gelecez deyip gelmediklerinde kanala saldırı oldu falan deyip geçiştirdiler.(yanlış anlama senin için değil o mesajları yayınlayanlar için diyorum)

şimdi 3-5 kanaldan aynı mesaj geliyor çok iddialı konuşuyorlar.

birde daha önce işte anons 3 partta olacak demeleride cabası. 2 partı yaptılar. 3.de bu oldu. Bu defa inkar edilemez yani gelmezlerse bu olaya inanmak mantıksız olur hocam.

3 gün kaldı bekleyip görcez :)

mesajın tamamını çevirebilirsen güzel olur birde.

Mesaj 1 Agustos 2012 (Carsamba) Saat: 20:35'da pcdoktor636 tarafından düzenlendi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Edit.

Mesaj 1 Agustos 2012 (Carsamba) Saat: 21:11'da diamonique tarafından düzenlendi.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Hocam merak ve ilgiyle takip ediyorum konularini kim ne derse desin son 3 gün :)

...said addicted.
Toplam Hit: 73009 Toplam Mesaj: 491