Galaktik Federasyon Global Anons
-
bu tür konularda kesin konuşmaktan kaçınmak lazımda.
niye hep uçan daire şeklinde yokmu bunların başka şekil aracı :)
-
Salussa bunu yazdıTurania bunu yazdı
Hocam biz sizin arabalarınızı niye hepsi kibrit kutusu gibi diye sorguluyormuyuz? Büyüklerimiz 5 milyar yıl önce öyle düşünmüş öyle olmuş. Yuvarlak olmasının sebebi bereket, ışıklı olmasının sebebi ışığın habercisi olmasıdır. Işık sizinle olsun...
Yuvarlak olmasının sebebi başka senin çakran kapalı anlamazsın :|¨¨
-
bi bitmedi aq bu konu da
-
Salussa bunu yazdıTurania bunu yazdı
Hocam biz sizin arabalarınızı niye hepsi kibrit kutusu gibi diye sorguluyormuyuz? Büyüklerimiz 5 milyar yıl önce öyle düşünmüş öyle olmuş. Yuvarlak olmasının sebebi bereket, ışıklı olmasının sebebi ışığın habercisi olmasıdır. Işık sizinle olsun...
Çakra On :
Her gördüğünüz yuvarlak bereket anlamına gelmektedir.
Çakra Off :
:D
-
galaktik federasyona inananlar cennete diğerleri cehennememi gidecek değişik :D 21 aralık 2012 merakla bekliyorum.
-
vay ak ne federasyonmuş lanet girsin piçlere dünyanın düzenini bozdular yerçekiminin %30'unu çaldılar zıplayarak dolaşıyoruz
-
BuZuL bunu yazdı
galaktik federasyona inananlar cennete diğerleri cehennememi gidecek değişik :D 21 aralık 2012 merakla bekliyorum.
Hocam galiba bi ara sende inanıyordun buna UFO konuları açıyordun yanlış hatırlamıyorum dimi aklıma takıldı
-
yeteri miktarda titreşim sağlanamamış
-
mını ziktiğimin konusu anasayfadan düşmedi gitti her girdiğimde bu konuyu qörüyorum deli olcam aq
-