Galaktik Federasyon Global Anons
-
sittinsene bunu yazdı:
-----------------------------belkide salusa astrale çıkıpta geri gelemeyenlerden
4 gun daha dayanın arkadaslar yine gelmezlerse biz gidelim bakalım dertleri neymiş?
Mesaj 31 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 21:53'da sittinsene tarafından düzenlendi.
-----------------------------
Ne güldüm şu kısma he |¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ :D
Hocam ben bir kaç şeyi merâk ettim bu bizim gfg, ingilizcemi demeç veriyor ?
Ayrıca kimse çıkıp bunlar amerikanın oyunu dememiş hayret.
Birde hocam bunlar tam olarak ne amaç güdüyorlar, yani illa bir anons yapıp dünyaya yermi edinmek istiyorlar ?
Alay etmek huyum değil, kendi bilgilerime dayanarak şunu söylemek istiyorum, uzaylı klasmanında bakılırsa öyle bir şey yok onu söyleyebilirim |¨¨
Tabi bunu 4 gün sonra yukardaki arkadaşımın dediği yoldan halledebiliriz madem gelmiyorlar biz gidip bakalım napıyorlar ¨¨
Bu dört günü sabırsızlıkla bekleyeceğim umarım gelip bu konuya yazarız he anons'u nerden vereceklermiş gelirlerse eğer blogTV'den mi ?
Globab bir yerden mi, yada direk halka arz edip canlı bir konuşma falan mı. Ayrıca uzay gemisi ilemi geliyorlar, yoksa sandallamı açılmışlar karadelikten ağrı |¨¨
Sirius'u bulmaz olaydı mısırlılar gibi bir deyim olsaydı |¨¨ -
hiç inanmıyorum.
ama gelseler güzel olur aksiyon felan.
-
Dj_DooM3 bunu yazdı:
-----------------------------NoktaliVirgul bunu yazdı:
-----------------------------Nerde yayınlamışlar? Kaynak?
-----------------------------http://www.galacticmessages.com/blog/2012/07/message-from-salusa-for-30-july-2012/
-----------------------------
-
Melik bunu yazdı:
-----------------------------3-4 yıllık tbt hayatımda hiçbir konuyu bu kadar görmek istemediğimi hatırlamıyorum.
Boş hoca boş. Önceki konularınıda takip ettim ben, Şu zaman içinde şu olucak bu zaman içinde bu olucak dedin.
Olduysa bi konu açta bakın ben size şunu şunu demiştim bakın oldu dersin eyvallah derizde.
Hep şu tarihte şu olucakmış bu tarihte bu olucakmış.
Sıktı yani.
-----------------------------hocam hicbirzaman su gun gelecek bugun gelecek demedim ben. yine takrarliyorum, mesajlari kendi sahsi gorusum olarak ben yazmiyorum. bilgiyi bulup paylasiyorum burda. yani bu konuda benim degil mesaji yazanin uzerine gidin gidebiliyorsaniz. eger konu bos geliyorsa bakma lutfen. ayrica ilk actigim galaktik federasyon konusunu tam oalrak takip etmemissin. verdikleri bircok tarihte binlerce video gelmeye baslamisti dunyanin dort bir yanindan. hepsini paylastik o konuda. bp petrol olayi da cabasi... neyse, sadece bekleyelim ve georelim, eylenelim. konu gayet eylenceli ve kaybedicek hicbirseyimix yok. bosu bosuna neden olumsuzluk yaratiyorsunuz ki?
Mesaj 1 Agustos 2012 (Carsamba) Saat: 12:05'da Dj_DooM3 tarafından düzenlendi. -
xxspiderxx bunu yazdı:
-----------------------------inanmıyorum ama konu gayet eğlenceli :)
-----------------------------helal hocam keske herkes senin gibi yaklasabilse. inanmak veya inanmamak degil burada konu. kaybetcek hicbirsey yok ortada. aksine eger olursa ozaman ne demek istedigimi anlayacaksiniz. keyfini cikartin ;)
-
Arkadaslar bu videoyu sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim. ben ve aradaslarimin gordugu sey tam olara bunlar gibiydi. ve yesil lazere tepki veriyorlar.
edit; bunlar da yakinda cekilenler.
Mesaj 1 Agustos 2012 (Carsamba) Saat: 12:39'da Dj_DooM3 tarafından düzenlendi. -
Bu da japonya prensesinin konferansta yaptigi şok aciklamalar. izlemenizi tavsiye ederim.
Not: Turkce Altyazilidir.
-
bu 4 ağustosta bişey olmazsa hala inanılacakmı?
senelerdir erteleniyor yani hocam.
http://www.gumusruh.com/2012/07/isgn-galaktik-federasyonuna-ve.html
şunu okumanızı tavsiye ederim.
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------bu 4 ağustosta bişey olmazsa hala inanılacakmı?
-----------------------------okudum hocam. adam kendi dusuncesini ve fikirlerini yazmis. saygi duyuyorum. ama egosundan da odun vermmemis. belli ki kizgin. neyse kelime oyunlarian gerek yok. olacaksa da hepmiz gorucez olmayacaksa da. inancla ilgili birsey yok benim konumda.
Mesaj 1 Agustos 2012 (Carsamba) Saat: 14:24'da Dj_DooM3 tarafından düzenlendi.
Mesaj 1 Agustos 2012 (Carsamba) Saat: 14:24'da Dj_DooM3 tarafından düzenlendi. -
Dj_DooM3 bunu yazdı:
-----------------------------pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------bu 4 ağustosta bişey olmazsa hala inanılacakmı?
-----------------------------okudum hocam. adam kendi dusuncesini ve fikirlerini yazmis. saygi duyuyorum. ama egosundan da odun vermmemis. belli ki kizgin. neyse kelime oyunlarian gerek yok. olacaksa da hepmiz gorucez olmayacaksa da. inancla ilgili birsey yok benim konumda.
-----------------------------peki diyelimki londra olimpiyatlarına gerçekten geldiler,bunların planlanana sahte istila olduğunu veya olmadığını nerden anlayacaksın hocam?