Galaktik Federasyon Global Anons
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
hani son mesajındı bu ? s.kim galaktik federasyonuda s..e inananıda..
Mesaj 31 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 11:01'da swordfish tarafından düzenlendi.
-----------------------------diger konunun devami gibi dusun hocam. digeri baya karisti cunku.
Mesaj 31 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 11:04'da Dj_DooM3 tarafından düzenlendi. -
kendimi sarus yerine koyuyorumda google ye galaktik federasyon yazip bu muhabbetleri okusam iyi eylenirim.
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------=) Abü 5 temmuzda ufoyla inmezlerse artık keklendiğini anlayacanmi merak ediorum
-----------------------------hocam 5 temmuzda inme diye birsey yok. sadece hukumetlere verilen sure icinde aciklama yapilmazsa kendileri yapcaklarmis. mesajda ne diyorsa onu yazdim ben :) inanma konusuna gelince :) astralde birtakim seyelr gordum ve bu konuda gidebildigim kadar gidicem. fos cikarsa da pek birsey kaybetmem :)
-
Nerde yayınlamışlar? Kaynak?
-
s...munun galaktik federasyonu mesaj gönderip duruyo.
Gelirsen İstanbulada uğra..
-
NoktaliVirgul bunu yazdı:
-----------------------------Nerde yayınlamışlar? Kaynak?
-----------------------------http://www.galacticmessages.com/blog/2012/07/message-from-salusa-for-30-july-2012/
-
hocam hasta olursun bukadar kaptırma kendini
-
baylar ciddiye alin demiyorum. ne guzel heycan da oluyor iste. uzunn zamandan sonra kesin olarak verilen ikinci tarih bu.
-
Dj_DooM3 bunu yazdı:
-----------------------------baylar ciddiye alin demiyorum. ne guzel heycan da oluyor iste. uzunn zamandan sonra kesin olarak verilen ikinci tarih bu.
-----------------------------hep gandırılıyon başgan dikkat et
-
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------Dj_DooM3 bunu yazdı:
-----------------------------baylar ciddiye alin demiyorum. ne guzel heycan da oluyor iste. uzunn zamandan sonra kesin olarak verilen ikinci tarih bu.
-----------------------------hep gandırılıyon başgan dikkat et
-----------------------------ben mi kandiriyorum ? hocam bir bak bakalim kendi sahsi yazimmi o mesaj. ben sadece bilgi veriyorum. okudugumdan fazlasini bilmiyorum.
Mesaj 31 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 11:34'da Dj_DooM3 tarafından düzenlendi.