Galaktik Federasyon Global Anons
-
bir yıldır erteliyolar bu gelicek olanlar kimlerse =) o değilde hocam geçen senelerde açtığın bi konuda bu mesajları nereden aldığını yazmıştın yine yazsana
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------
5 agustosta gelmezlerse amk ankara ekibi iftarda olacak hepsini siradan geceriz... ayrica astralda ne gordun anlat artik amk bu astral yapanlarin havasndan gecilmiyo ben de yaptim astral ama o kadar da ustunluk degil yani
-----------------------------deneyimlerini duymak isterim.
-
nasıl çıkıyorsunuz yaw bu astrala denedim denedim bişe olmadı sadece bir kaç nabız hızlanması bide boynumun ağrımasıyla kaldım :)
-
Hocam ne içtin yine :D
-
Bu SaluSa dayı Allah'ın Sirius'unda 8,5 ışık yılı ötede olmasına rağmen bizimle anlık iletişime geçerek daha doğrusu geçebilerek fizik kurallarını parçalamış. Dua edin Dünya'ya hiç gelmesin.
Mesaj 1 Agustos 2012 (Carsamba) Saat: 03:09'da FireX tarafından düzenlendi. -
FireX bunu yazdı:
-----------------------------Bu SaluSa dayı Allah'ın Sirius'unda 8,5 ışık yılı ötede olmasına rağmen bizimle anlık iletişime geçerek daha doğrusu geçebilerek fizik kurallarını parçalamış. Dua edin Dünya'ya hiç gelmesin.
Mesaj 1 Agustos 2012 (Carsamba) Saat: 03:09'da FireX tarafından düzenlendi.
kara haber tez yayilirmis. Isik 8 yilda gidebilir ama haberler anlik gidiyor. Beni uzen tahribatta bu konunun bu kadar kaale alinmasi. -
AMpul bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
-----------------------------Bu SaluSa dayı Allah'ın Sirius'unda 8,5 ışık yılı ötede olmasına rağmen bizimle anlık iletişime geçerek daha doğrusu geçebilerek fizik kurallarını parçalamış. Dua edin Dünya'ya hiç gelmesin.
kara haber tez yayilirmis. Isik 8 yilda gidebilir ama haberler anlik gidiyor. Beni uzen tahribatta bu konunun bu kadar kaale alinmasi.
-----------------------------neden herşeyi 3. boyutta düşünüyorsunuz ? biraz geniş olun.
-
ne güzel eğlenceli şey , merakla şeyliyorum , şey yapmayın knuya. Ammada şeysiniz ha. Şey cok merak ettim şeyleri , ya bu şeyler gelırse , nasıl şeyler yerler acaba. Şeyler korkunçmu ? Şey bunlar arkdş olmk istyor belki. Şeyleri paraları bitmştir , şeyde uzayda doların degeri düşmüştür. Şey tl versek belki gelmezler. Şey canları sıkılmstr belkide şeyde oksijen yok tüple yaşylar, seyler buraya gelip bira şey hava alıp gtcek belki. Ammada şey ettim ha şey. Şey işte ş... ERROR , ERROR :/
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------Uzay-zaman birlikteliğini bükerek oluyor bunlar hep. Ondan.
-
AMpul bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
kara haber tez yayilirmis. Isik 8 yilda gidebilir ama haberler anlik gidiyor. Beni uzen tahribatta bu konunun bu kadar kaale alinmasi.
-----------------------------Aynen. Hala da devam ediyorlar. Neyse herkesin hayali kendine.