Galaktik Federasyon Global Anons
-
Birşey dikkatimi çekti olay gününde ve saatinde Dj_DooM'un sesi soluğu kesiliyor :D
-
CAgAtAy bunu yazdı
Birşey dikkatimi çekti olay gününde ve saatinde Dj_DooM'un sesi soluğu kesiliyor :D
Koydeyim hocam, mobiledan takip.etmek zor oluyor. Ayrica tassak olayi bitene kadar pek yazmayi dusunmuyorum. Millet tum dalgasini ortaya kosun ve konu.sakinlessin diye bekliyorum. -
Beyler, adamlar gercek. Beni kacirdilar su an Salusayla kahve iciyoruz, sonumuz hayrolsun
-
Bizim politikacilarla kesin akraba bunlar.laftan ibaret.tayyip gibiler."sabrimizi kimse zorlamasin.gereği neyse yapilacaktir".....
-
Ne galaktik federasyonmus arkadas ya 40 sayfa olmus nerdeyse.
-
Ya arkadaş böyle böyle adamlar var dedin eyvallah şu tarihte gelicekler dedin gelen giden yok hala tasak geçmeyin falan diyosun anlamıyorum seni sen bunlara inanıyomusun harbiden
-
Olay gecesi degil de onceki gece garip isiklara sahit oluyordum gokyuzunde. Aciklamasal olarak her seyleri simsekle ayni, fakat bi kac tipik ozellikleri farkliydi.
Birincisi, gokyuzunun bulutlu kisimlarinda degil bulutsuz yerlerde gozukmeteydiler.
İkincisi. Cok yakin ve simsek gibi anlik olarak tum cizgi belirip kayboluyor gibi degil de, sanki bir uctan basliyor isik diger uca kadar ilerliyor gibiydi.
Cok hizliydi tabi ama yine de gozumle fark edebilecek kadar fark vardi baslangic bitis anlari arasinda.
Normal simseklere gore cok daha yakin gorunuyorlardi. Bilirsiniz simseklerin gok gurultusu olumcul derecede yuksek olur, bu isiklardan bi patlama sesi bile gelmeyip son derece sessizdiler.
Dun geceye kadar yarim saat belki saatte bir def gorebildigim bu isiklarin sikligi dun gece epeyce artti.
Ve unutmadan simsekten bir diger farklari da simsek gibi dallanip budaklanmiyorlar, dumduz bir cizgi olarak gorunuyorlardi. Yani cizgiler kivrim yapiyor zaman zaman egim gosteriyorlardi ama baska uzantilar olusturmuyorlardi..
Eger gercekten insanustu varliklardiysa gordugum, onlar da piclik yapiyor, onlarda da ibnelik kavrami var, onlar da gosterip elletmiyor. Bu kadar yaklasip geri donmek nedir amk...
@Dj_doom; usta federasyonun sitesi midir nedir bu haberleri aldigin olusumda neler konusuluyor? -

salusa gelmis beyler
-

-
Adamlar ne yalan uydurcaklarına karar veremediler heralde,hala ses seda yok kanallardan.
Yada maden suyu şişesine oturup intahar etmeyi deniyo olabilirler.
Toplam Hit: 73018 Toplam Mesaj: 491