Galaktik Federasyon Global Anons
-
AMpul bunu yazdıangelofhope bunu yazdıAMpul bunu yazdıbuna inanan herkesin gerizekali oldugu icin banlanmasini talep edicem ama ins sonunda ben banlanmam. 5 yasinda kiz cocugu gibisiniz ak peri masallarina inaniyorsunuz.
Ben eminim ki seninde salak gibi inandığın ve bizede son derece saçma gelicek şeyler var ama fikirlerimizi buraya açmıyoruz.
İnanmıyorsan gidebilirsin.. Çıkış butonu orda.
Herkes istediğine inanmakta özgür.
Nick AMpul ya. harbi ampulsün.
hemen atarlandi bebe iq su kisa dili uzun.eğer iq nun ben sorana kadar anlamını ve tam açılımının ne olduğunu biliyorsan helal olsun sana
-
gençler ben işareti gördüm
hemen fotoğraf çektim

işaret işaret dediniz inanmadılar ne oldu şimdi
-
diamonique bunu yazdı
beyler cnn ve ntv yi açın. son dakika haberleri var. olimpiyat meşalesi henüz belirlenemeyen bir nedenle sönmüş. çabuk olun. lan bu olaya yormak istemiyorum ama şu an harbi tutuştum.
hasikomeee essahmi link gonder hele
-
diamonique bunu yazdı
beyler cnn ve ntv yi açın. son dakika haberleri var. olimpiyat meşalesi henüz belirlenemeyen bir nedenle sönmüş. çabuk olun. lan bu olaya yormak istemiyorum ama şu an harbi tutuştum.
daha önceden de söndüğü olmuş yav. doğalgazı ödememişlerdir.
-
patron_38 bunu yazdıdiamonique bunu yazdı

-
onlar hala gaipten anonslar bekleyedursun bizim imam ne güzel okuyor "global anons"u..
-
diamonique bunu yazdıpatron_38 bunu yazdıdiamonique bunu yazdı

koptum aq :D:D
-
aylak bakkal taşaklarını tartarmış
-
Diamonique hal guluyorum hocam ya :D
-
İpneleeerrrrr gelmediler :(