Galaktik Federasyon Global Anons
-
BlackHorn bunu yazdıswordfish bunu yazdı
Sanki birileri yeni yeni üyelikler alıp konuyu manüpüle ediyor :)
Hocam ne saçmalıyosun
üstüne neden alınıyorsun? arkadaş beni kast etti :)
-
unbalanced bunu yazdıBlackHorn bunu yazdıswordfish bunu yazdı
Sanki birileri yeni yeni üyelikler alıp konuyu manüpüle ediyor :)
Hocam ne saçmalıyosun
üstüne neden alınıyorsun? arkadaş beni kast etti :)
Hacu avatarını like it :D
-
İngiltere UFO’ların peşini resmen bıraktı
-
Boyle salakca konular neden boyle hit alirki
-
BlackHorn bunu yazdıswordfish bunu yazdıBlackHorn bunu yazdı
Hocam ne saçmalıyosun
Hacı ayıp ettin bak şimdi :)
Şimdi bu koskoca galaktik federasyonu saçmalık değil benim düşüncemmi saçmalık :(
Hocam galaktik federasyon nasa tarafından kabul görmüş bir gerçek. Saçma olan bişey yok
Nasa tarafindan kabul gormus mu :) nasanin su resmi aciklamasi nerde bi gostersene -
lan sizede is lazim gidin uyuyun ne bilim bi boklar yapin birakin bu isleri federasyon felan
-
swordfish bunu yazdıBlackHorn bunu yazdıswordfish bunu yazdıBlackHorn bunu yazdı
Hocam ne saçmalıyosun
Hacı ayıp ettin bak şimdi :)
Şimdi bu koskoca galaktik federasyonu saçmalık değil benim düşüncemmi saçmalık :(
Hocam galaktik federasyon nasa tarafından kabul görmüş bir gerçek. Saçma olan bişey yok
Nasa tarafindan kabul gormus mu :) nasanin su resmi aciklamasi nerde bi gostersenela hiç mi troll görmedin amk :D
-
Hiçbir objektif kanıt yok işte a.q. bırakın bu işleri.
-
hacı dünya dışı canlılar konusunun değilde federasyon zımbırtısının ön e çıkması düşündürücü geldi bana... tarikat mı neci anlamadım. olay siyasıdır bryler konu kiştlensin biz de kurtulak:)))))
-
26 Eylül tarihine kadar Nibiru gelecekmiş.Acaba Galaktiklerin bir bilgisi var mı ? Ona göre hazırlık yapalım ; )