folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Galaktik Federasyon Global Anons

Galaktik Federasyon Global Anons

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

geleceklerse gelsinler.....

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı

Ben askere gitmeden önce geliyorlardı ben tezkere alacam hala gelecekler  :)

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Adamlarda biizm gibi egocu, lan bişey dedik yapın yapın yapmaycaksanız düzeninizi bozarız laf dinleyin, sakal mı bırakayım gibi mesajlarda gelebilir

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek
    sokoban bunu yazdı
    THT2005 bunu yazdı

benim oğlan 4 yaşındaydı geleceklerdi

pipisini kestim okula başlayacak hala gelecekler :}

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek
    aliyk bunu yazdı
    sokoban bunu yazdı
    THT2005 bunu yazdı

benim oğlan 4 yaşındaydı geleceklerdi

pipisini kestim okula başlayacak hala gelecekler :}

benim has torunlar gelirse uzaylılarda gelir artık buna inanıyorum :F

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    FireX bunu yazdı

Umarım... Ancak adamlar da 4 Ağustos'ta mutlaka gelecekler diye kesin bir ifade kullanmadılar. Yuvarlak cümlelerle kendilerini garanti altına aldılar. Buna dayanarak "kesin bir ifade kullanmamışlardı zaten" diyerek inananların çoğunluğu yine inanmaya devam edecektir. Kimileri bugün hayal kırıklığına uğrayıp bir süreliğine inançlarını askıya alsalar dahi, bugün yaşadıkları hayal kırıklığının etkisi kaybolduğunda yeniden devam edecekler ve tekrar akıllarına galaktik mesajları yayınlayan sayfa geldiğinde orayıp açıp birkaç defa bakmak bile yeniden aynı duyguları yaşamalarına sebep olacaktır. Bu kişiler ancak gerçekleri görmeye başladıklarında bu inançlardan kurtulabilir. Ne olduğu belirsiz hurafe sayfaları yerine bilimsel kaynakları tercih ettikçe kendileri istemeseler dahi bu zırvalar onları terk edip gidecektir. Bu da ancak öğrenerek, araştırarak olabilecek bir şey olduğundan yerinde saymayı tercih edenler olursa ne yazık ki bu tür zırvalardan asla kurtulamayacaklar. Bugün Mike gibi zilyon tane üçkağıtçı adam dolaşıyor piyasada. Her birimiz gökyüzüne baktığımızda farklı hayallere kapılmışızdır fakat ruh hastası bazı kişilerin bundan istifade etmesi hiç hoş değil. 

Krdesim, kimse inanmak zorunda degil, kimseden de inanc beklenmiyor. soyle soyliyyim konuyu acarken ve diger konularimda da hep soylemisimdir. inanmaniz gerekmiyor bir seyi merak edip arastirmak icin. bu inancla ilgili birsey degil sadece bilgi olsun diye paylasiyorum. hala inanc inanc tutturanlar var. herkesin kendi kisligi ve karakteri vardir, inanc olarak gorup paronaya olusturmaya baslayanalrdan ne ben ne de tahribat sorumludur. ben sadece bilgi amacli veriyorum ve bunu takip etmemin tek nedei de cocuklugumdan ber her cesit konuda arastirmaci bir kisilige sahip olmam. arstirdigim tek sey galaktik federasyon konusu degil. neden sadece bunu paylasiyorsun diye sorarsan da bu konuda turkce pek fazla bilgi olmadigi icin bunu paylasiyorum derim. cunku bu konuyu arastirmak binlerce yabanci kaynak okumaya, yabanci belgeseller izlemeye itti beni. turkce olarak en ufak birsey bulamadim. bilgiden zarar gelmez eger insan kendini kontrol edebilirse. burda inancla ilgili olan gorev bana degil konuyu okuyan herkese duser. inanmaniz gerekmiyor okurken veya arastirirken.  

Shaban Interactive Pro.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sittinsene
    sittinsene's avatar
    Erkek

kim olduğu belli olmayan biri dünyanın bilmediğimiz bir yerine gelecek

- doktor bune :)

- !'!'^'+'^^+%%+&/&%/(&

VERENDE..."O" ALANDA..."O" NEDİR SENDEN GİDECEK?,TELAŞINI GÖRENDE "CAN" SENİN ZANNEDECEK!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek
    Dj_DooM3 bunu yazdı
    FireX bunu yazdı

Umarım... Ancak adamlar da 4 Ağustos'ta mutlaka gelecekler diye kesin bir ifade kullanmadılar. Yuvarlak cümlelerle kendilerini garanti altına aldılar. Buna dayanarak "kesin bir ifade kullanmamışlardı zaten" diyerek inananların çoğunluğu yine inanmaya devam edecektir. Kimileri bugün hayal kırıklığına uğrayıp bir süreliğine inançlarını askıya alsalar dahi, bugün yaşadıkları hayal kırıklığının etkisi kaybolduğunda yeniden devam edecekler ve tekrar akıllarına galaktik mesajları yayınlayan sayfa geldiğinde orayıp açıp birkaç defa bakmak bile yeniden aynı duyguları yaşamalarına sebep olacaktır. Bu kişiler ancak gerçekleri görmeye başladıklarında bu inançlardan kurtulabilir. Ne olduğu belirsiz hurafe sayfaları yerine bilimsel kaynakları tercih ettikçe kendileri istemeseler dahi bu zırvalar onları terk edip gidecektir. Bu da ancak öğrenerek, araştırarak olabilecek bir şey olduğundan yerinde saymayı tercih edenler olursa ne yazık ki bu tür zırvalardan asla kurtulamayacaklar. Bugün Mike gibi zilyon tane üçkağıtçı adam dolaşıyor piyasada. Her birimiz gökyüzüne baktığımızda farklı hayallere kapılmışızdır fakat ruh hastası bazı kişilerin bundan istifade etmesi hiç hoş değil. 

Krdesim, kimse inanmak zorunda degil, kimseden de inanc beklenmiyor. soyle soyliyyim konuyu acarken ve diger konularimda da hep soylemisimdir. inanmaniz gerekmiyor bir seyi merak edip arastirmak icin. bu inancla ilgili birsey degil sadece bilgi olsun diye paylasiyorum. hala inanc inanc tutturanlar var. herkesin kendi kisligi ve karakteri vardir, inanc olarak gorup paronaya olusturmaya baslayanalrdan ne ben ne de tahribat sorumludur. ben sadece bilgi amacli veriyorum ve bunu takip etmemin tek nedei de cocuklugumdan ber her cesit konuda arastirmaci bir kisilige sahip olmam. arstirdigim tek sey galaktik federasyon konusu degil. neden sadece bunu paylasiyorsun diye sorarsan da bu konuda turkce pek fazla bilgi olmadigi icin bunu paylasiyorum derim. cunku bu konuyu arastirmak binlerce yabanci kaynak okumaya, yabanci belgeseller izlemeye itti beni. turkce olarak en ufak birsey bulamadim. bilgiden zarar gelmez eger insan kendini kontrol edebilirse. burda inancla ilgili olan gorev bana degil konuyu okuyan herkese duser. inanmaniz gerekmiyor okurken veya arastirirken.  

Adam senelerdir anlatamadı şunu bir türlü kısacası şunu diyor müsâdenle özetleyeyim DJ |¨¨

Ben diyor bir şeye ilgi duyuyorum, gerçekliği & sahteliğinin tartışılmaya gerek olmadığı bir şey, ben sadece merâk ediyorum olabilecekleri görmek istiyorum bir ümit bu bana heyecan veriyor.

Ama buna bir inanç gibi körü körüne bağlı değilim, sadece araştırmak isteğim olduğu için ilgileniyorum, kimsede inanmak zorunda değil.

Demek istiyor adam |¨¨

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

yeni mesaj varmış..

"Pleiades medeniyeti insani görünümünden dolayı ilk teması kuracak olanlar olarak seçildi ve böylelikle insanlarda korku ve şok etkisi yaratma ihtimali en az olanlardır.Pleiadeslerin kuracağı bu ilk teması,diğer medeniyetlerin kuracağı temaslar takip edecek.İlk temas gerçekleşmeden önce,gemilerimizin görünürlüğü daha da artacak.Yavaş yavaş daha büyük gemiler görünmezliklerini kaldırıp uzun süreler boyunca kendilerini gösterecek.Kendimizi gösterme zamanı olarak Olimpiyat Oyunlarına çok beklenti yüklendi ve size şunu söyleyebilirim ki büyük ihtimalle oyunlar gemilerimizin görünmezliklerini kaldıracağı zaman olarak kullanılacak.Halen detaylar üzerinde çalışıyoruz."

bu kadar mesajdan sonra inkar edemezler artık..

http://galaktikfederasyon.blogspot.com/2012/08/kanal-meline-lafont.html#more

az kaldı müridler. bakalım nolacak :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

galaktik federasyon diye bir şey yok la hepsi uçurtma :D ben anladım sende anla artıkın...

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 73012 Toplam Mesaj: 491