Galaktik Federasyon Global Anons
-
BlackHorn bunu yazdıjawsap67 bunu yazdı
discovery de gece 1 de falan belgeselelri oluyo izleyin süper aydınlatıcı şeyler anlatıyorlar
Hocam belgeselleri bile var görüyonuz. Dünya artık ufo gerçeğini kabullendi, üniversitelerde ufoloji bölümleri açılıyo. Galaktik Federasyon Mısır zamanından beri ziyaret ediyo dünyayı. Bunu sadece Türkiye gibi yerlerde reddediyolar.
Tüm dünya kabul ediyosa altında bi bokluk ararım ben.
-
BlackHorn bunu yazdısokoban bunu yazdıMert_648 bunu yazdısokoban bunu yazdı
Olimpiyatlarda gelecez dediler gene gelmediler :)
yalancı bunlar ya lan yalancı çoban hikayesine dönmesin bu iş :D
Yahu bu mevzuya inananlara saygı duymak istiyorum ama olmuyor :D adamlar resmen taşak geçiyor şu zaman gelecekler diyolar kimsenin gelip gittiği yok zibilyon senelik teknolojileri olan koskoca uzaylıları zikindirik illuminati örgütü püskürtüp duruyor.Ulan adamlar ışıktan varlıklar diyonuz kıytırık etten kemikten örgüte karşı bi cacık yapamıyolar hala yok titreşimimiz bozulmasın yok gprs'imiz oynamasın diye ortaya çıkamıyolar ne hassas dengeymiş arkadaş.
Hocam bilmiyosun. illüminati etten kemikten bir oluşum değil yıllar önce dünyaya izlerini bırakan galaktik federasyona bağlı yeraltı örgütüdür. Piramitlerde illüminati üçgeni ve göz olmasının sebebi budur.

-
Abi yeter hortlatmayın şu konuyu yazıktır yav :D
-
BlackHorn bunu yazdısokoban bunu yazdıMert_648 bunu yazdısokoban bunu yazdı
Olimpiyatlarda gelecez dediler gene gelmediler :)
yalancı bunlar ya lan yalancı çoban hikayesine dönmesin bu iş :D
Yahu bu mevzuya inananlara saygı duymak istiyorum ama olmuyor :D adamlar resmen taşak geçiyor şu zaman gelecekler diyolar kimsenin gelip gittiği yok zibilyon senelik teknolojileri olan koskoca uzaylıları zikindirik illuminati örgütü püskürtüp duruyor.Ulan adamlar ışıktan varlıklar diyonuz kıytırık etten kemikten örgüte karşı bi cacık yapamıyolar hala yok titreşimimiz bozulmasın yok gprs'imiz oynamasın diye ortaya çıkamıyolar ne hassas dengeymiş arkadaş.
Hocam bilmiyosun. illüminati etten kemikten bir oluşum değil yıllar önce dünyaya izlerini bırakan galaktik federasyona bağlı yeraltı örgütüdür. Piramitlerde illüminati üçgeni ve göz olmasının sebebi budur.
oha artık
-
din olsa tutar bu
-
galaktik bayramımızı kutlamayı unuttu
şaka bi yana kutlarlar bayramımızı söylemedi demeyin :d
-
beyler çakralarımı bulamıyorum gören varmı :(
-

-
Sanki birileri yeni yeni üyelikler alıp konuyu manüpüle ediyor :)
-
BlackHorn bunu yazdıswordfish bunu yazdı
Sanki birileri yeni yeni üyelikler alıp konuyu manüpüle ediyor :)
Hocam ne saçmalıyosun
Hacı ayıp ettin bak şimdi :)
Şimdi bu koskoca galaktik federasyonu saçmalık değil benim düşüncemmi saçmalık :(