Galaktik Federasyon Global Anons
-
Yakında SaluSa'nın çıkıp "Bursa maçı 2-2 beyler" demesinden korkuyorum.
-
bu psikolojik bir deneydi arkadaşlar inanç sisteminizi test etmek için katılan herkese teşekkürler.. :)) :p
-
Bu son olur da Bidaha Galaktiq Federasyon konusu acilmaz umarim :D Harbiden sazan.avi türü bişey yani..
-
Galaktik Federasyonu vardır ve amerika israilin ta kendisidir araştıranlar eksik araştırmış birazdaha detaylı arıştırırlarsa görecekler ve evet Galaktik Federasyonu geldi diye biliriz hiç gitmediki ve şuan suriyede yarın iran Türkiye...
anlıcagınız sadece insanlar trafından kurgulanıp yazılıp çizilen bir senaryo...
-
be_cool bunu yazdı
Galaktik Federasyonu vardır ve amerika israilin ta kendisidir araştıranlar eksik araştırmış birazdaha detaylı arıştırırlarsa görecekler ve evet Galaktik Federasyonu geldi diye biliriz hiç gitmediki ve şuan suriyede yarın iran Türkiye...
şu tiplerin ulaştığı belgeler bi ben de ulaşabilsem ah ah
tek söylediğiniz araştır da araştır iyi de amk sen araştırdın da ne buldun bi yaz bakalım seninki ne kadar doğru?
-
Prometheus bunu yazdıbe_cool bunu yazdı
şu tiplerin ulaştığı belgeler bi ben de ulaşabilsem ah ah
tek söylediğiniz araştır da araştır iyi de amk sen araştırdın da ne buldun bi yaz bakalım seninki ne kadar doğru?
bu tip belkide insanları araştırmaya teşvik ediyordur....
ayrıca bugündü sanırım gözükecekleri gün eger bugün gözükmezlerse aksi ispatlanakadar dediklerim dogrudur ve gerçekliginin ispatıdır birşey yoksa yoktur...
star trek... terk :D:D:D
be_cool tarafından 04/Ağu/12 20:19 tarihinde düzenlenmiştir -
saatlerdir çatıdayım qelen qiden yok hacı :P
-
The_Cure bunu yazdı
Yakında SaluSa'nın çıkıp "Bursa maçı 2-2 beyler" demesinden korkuyorum.
kanallarla 3-5 yıl daha muhabbet ederlerse muhabbet ilerler,konu oralara gelebilir :D
-
Biz galaktik federasyon global anons postlarının açılmasından bıktık Dj_Doom keklenmekten bıkmadı :S
-
gardaşım salusanın dediğine göre bugün itibariyle başkanlara verilen süre doldu artık ileriki günlerde kendilerini açıklıcaklarmış, bastır gardaşım