folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Galaktik Federasyon Global Anons

Galaktik Federasyon Global Anons

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

son 24 saat kaldı herhalde gelişlerine

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:
    -----------------------------

asa42 bunu yazdı:

Prometheus bunu yazdı:

10 yıl sonra biri çıkıp olimpiyat açılışında ilgi çekmek için böyle yaptık kısaca taşak geçtik derse hiç şaşırmam

iyi de şu illüminati kartları piyasaya çıkalı kaç yıl oldu, biri çıkıp dediğin şekilde açıklama yapmadı?

hacı sakin ol ortaya bişey atmadım bi iddiam yok =)

Yok hocam sakinim :) Sadece bu işlerden bıktım, neden daha basit olmadığına sinirliyim..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

ben bekliyorum gardaşlarımı, medeniyet elçisi felan kadrosu açarlarsa seve seve giderim yüksek bilinç seviyesindeyimdir 4 umde derineleşebiliyorum astralde fazla uğraşmamıştım zaten gerisini de getirebilirim sıkıldım amk hep aynı şeyler. aydınlat beni salusa.

Mesaj 2 Agustos 2012 (Persembe) Saat: 23:12'da XpertVision tarafından düzenlendi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

garip bir ayrıntı.

visitors dizisini izlemeye başladım bugün(dizinin konusu uzaylılar geliyor. kendilerini dost varlıklar gibi gösteriyolar amaç farklı.). sağ altta ctv yazısı doğal olarak çıkıyor sürekli(dizinin yapımcısı olan kanal)

ama kanalın sembolü olimpiyat logosu. ve o yayında sürekli yoktu. 10dkda 1 görünüp gidiyordu logo.

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8cEs4AV98UzwTPqv6--ZmzWTpPF2g-AmPBFviGN1UhQiZygbZ

şu alt kısımdaki logo işte. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    Arkadaslar gelisme olur olmaz ekliycem. 7/24 onlineim :)

Shaban Interactive Pro.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alli
    alli's avatar
    Erkek

kıyamet yaklaşıyor beyler 

http://www.youtube.com/watch?v=Yl5C-RqcdkE

:))

seboist bunu yazdı:

_Dert_ bunu yazdı:

Alintidir

Altta Londra'da underground'lara asılmış Olimpiyat afişlerinden birisini göreceksiniz.Orada Arap kıyafetli biri resmedilmiş.Onun bir bilinçaltı mesajı olarak, bir tehlikeyi işaret etmek için oraya çizilip çizilmediği o tartışılıyor.

Birde afis de bulut var, Sizce o bulut neye benziyor?..

Altigim tuyolara gore Uzayliya benziyormus.. Harbiden ben benzettim filmlerde gordugumuz uzaylilara :)) Birde siz bakin bakalim...

Mesaj 2 Agustos 2012 (Persembe) Saat: 15:43'da _Dert_ tarafından düzenlendi.

hocam fenerbahçeli çoçuğu gördümde :) resimdeki arap kıyafetli adamı göremedim yav tam olarak hangisi ?

Mesaj 2 Agustos 2012 (Persembe) Saat: 15:52'da seboist tarafından düzenlendi.

şaka biyana bu posterdeki "avoid" (kaçının,uzak durun) kelimesi bilinçaltına mesaj veriyor gibi duruyor

https://i.imgur.com/lCgZ0V0.jpg
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Zaman içerisinde konunun ateşli taraftarlarının oluşması ve ciddi bir şekilde savunulması dikkatimi çekti. Hatta artık espri yapan arkadaşlara inancımızla dalga geçme şeklinde sert uyarılarda bulunuluyor. Bir realiteden bilimsel gerçeklikten bahsetmek de mümkün değil. Ne olduğu belirsiz görüntüler, ne olduğu belirsiz yazılar, insanlar, varsayımlar, çıkarımlar vs. Ortada bir inanç var ve bu inancı savunanlar yeni bir şey ortaya çıktığında yürekten bağlılıklarını her söyledikleri söz ile ister istemez dile getiriyorlar. Kendileri reddetseler dahi bunu gözlemlemek mümkün ve bunun dozu her geçen gün daha da artıyor. Yeni nesil dinleri incelediğimizde çağımıza uygun bilimkurgu ürünü olan ufoların, uzaylıların konu alındığı, insanlığı ileriye taşıyacak ve bu Dünya'nın kötülüklerinden kurtarıp evrenin nimetlerinden yararlandıracak canlılardan bahsettiğini görüyoruz. Oldukça çekici geliyor bu fikir günümüzde herkese. Hayatını sonlandırıp iç enerjisini Dünya dışı uygarlıklara aktarmayı düşünen radikal, uç oluşumlar dahi var bu konuda.

Uzun lafın kısası, bu konular en başta sıradan ufo, bilimkurgu konuları gibi gülünüp geçilecek türden başlamıştı. Fakat psikolojik ve sosyolojik yönden 1,5-2 yıllık süreç baz alınarak incelendiğinde ciddi manada bir inanç sistemine dönüştüğü ortada. Bugün dahi bu tür şeyler mümkünse geçmişte yeni bir din, inancı ortaya atmak ve bunu yaymak oldukça kolay olsa gerek. Ortaya 3-5 iddia atmak ve sürekli ileri tarihleri işaret edip soru işaretleri yaratmak, umutlandırmak, günü gelince profesyonel bir şekilde rüzgarın yönünü değiştirmek insanlarda büyük etkiler yaratıyor. Misal bu inancı ortaya atan kişi/kişiler 4 Ağustos'ta Olimpiyatlarda bomba patlatsalar bu mucize olarak algılanacak ve bu inanç sarsılmaz bir hal alacak. Herkes kendisini bilir. Fakat dinlerin/inançların oluşumunu ortaya sermek açısından güzel bir örnek oldu bu konular. Şahsen ben arkadaşların gidişatını hayra alamet görmüyorum. Bir şey dendiğinde dışarıya tam aksini söyleseler dahi içlerindeki ciddiyeti yazdıkları yazılarda ve savunma biçimlerinde görmek mümkün.

Mesaj 3 Agustos 2012 (Cuma) Saat: 02:10'da FireX tarafından düzenlendi.

λ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:

Zaman içerisinde konunun ateşli taraftarlarının oluşması ve ciddi bir şekilde savunulması dikkatimi çekti. Hatta artık espri yapan arkadaşlara inancımızla dalga geçme şeklinde sert uyarılarda bulunuluyor. Bir realiteden bilimsel gerçeklikten bahsetmek de mümkün değil. Ne olduğu belirsiz görüntüler, ne olduğu belirsiz yazılar, insanlar, varsayımlar, çıkarımlar vs. Ortada bir inanç var ve bu inancı savunanlar yeni bir şey ortaya çıktığında yürekten bağlılıklarını her söyledikleri söz ile ister istemez dile getiriyorlar. Kendileri reddetseler dahi bunu gözlemlemek mümkün ve bunun dozu her geçen gün daha da artıyor. Yeni nesil dinleri incelediğimizde çağımıza uygun bilimkurgu ürünü olan ufoların, uzaylıların konu alındığı, insanlığı ileriye taşıyacak ve bu Dünya'nın kötülüklerinden kurtarıp evrenin nimetlerinden yararlandıracak canlılardan bahsettiğini görüyoruz. Oldukça çekici geliyor bu fikir günümüzde herkese. Hayatını sonlandırıp iç enerjisini Dünya dışı uygarlıklara aktarmayı düşünen radikal, uç oluşumlar dahi var bu konuda.

Uzun lafın kısası, bu konular en başta sıradan ufo, bilimkurgu konuları gibi gülünüp geçilecek türden başlamıştı. Fakat psikolojik ve sosyolojik yönden 1,5-2 yıllık süreç baz alınarak incelendiğinde ciddi manada bir inanç sistemine dönüştüğü ortada. Bugün dahi bu tür şeyler mümkünse geçmişte yeni bir din, inancı ortaya atmak ve bunu yaymak oldukça kolay olsa gerek. Ortaya 3-5 iddia atmak ve sürekli ileri tarihleri işaret edip soru işaretleri yaratmak, umutlandırmak, günü gelince profesyonel bir şekilde rüzgarın yönünü değiştirmek insanlarda büyük etkiler yaratıyor. Misal bu inancı ortaya atan kişi/kişiler 4 Ağustos'ta Olimpiyatlarda bomba patlatsalar bu mucize olarak algılanacak ve bu inanç sarsılmaz bir hal alacak. Herkes kendisini bilir. Fakat dinlerin/inançların oluşumunu ortaya sermek açısından güzel bir örnek oldu bu konular. Şahsen ben arkadaşların gidişatını hayra alamet görmüyorum. Bir şey dendiğinde dışarıya tam aksini söyleseler dahi içlerindeki ciddiyeti yazdıkları yazılarda ve savunma biçimlerinde görmek mümkün.

Mesaj 3 Agustos 2012 (Cuma) Saat: 02:10'da FireX tarafından düzenlendi.

hocam şuan ne söylense boş,inananlar inancından vazgeçmez,inanmayanlar inanmaz.

en iyisi 40 saat daha bekleyip görmek.

Mesaj 3 Agustos 2012 (Cuma) Saat: 02:23'da pcdoktor636 tarafından düzenlendi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

... Misal bu inancı ortaya atan kişi/kişiler 4 Ağustos'ta Olimpiyatlarda bomba patlatsalar bu mucize olarak algılanacak ve bu inanç sarsılmaz bir hal alacak.... Şahsen ben arkadaşların gidişatını hayra alamet görmüyorum...

hocam şuan ne söylense boş,inananlar inancından vazgeçmez,inanmayanlar inanmaz.

en iyisi 40 saat daha bekleyip görmek.

firex in dediği de bu hocam zaten, söylenen zaman geldiğinde bir şeyler olmasını beklemek dahi oltaya tutulmak demek oluyor.

Yeni bi inanç oluşturmaya çalıştıklarını söylemiş anladığım kadarıyla firex ve bi açıdan bakınca doğru gibi duruyor..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

pcdoktor636 bunu yazdı:

garip bir ayrıntı.

visitors dizisini izlemeye başladım bugün(dizinin konusu uzaylılar geliyor. kendilerini dost varlıklar gibi gösteriyolar amaç farklı.). sağ altta ctv yazısı doğal olarak çıkıyor sürekli(dizinin yapımcısı olan kanal)

ama kanalın sembolü olimpiyat logosu. ve o yayında sürekli yoktu. 10dkda 1 görünüp gidiyordu logo.

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8cEs4AV98UzwTPqv6--ZmzWTpPF2g-AmPBFviGN1UhQiZygbZ

şu alt kısımdaki logo işte. 

Tam bu konu üstüne bir dizi.Orada gelen uzaylılar insan formunda geliyor.Sürüngen ırkından gelen insanlar...David Icke'in bu konuda büyük iddaaları var.Dünya liderlerinin de sürüngen ırkından geldiklerini iddaa ediyor.Clip ve filmlerde de var bu.Katy Perry-E.T clibinde de aynı olay var.Battleship filmi fragmanında da dünyaya uzaylılar saldırıyor,sözde.Bir uzaylıyı ele geçiriyorlar.İnsan formunda o da.Gözleri çizgi şeklinde,sürüngenlere has bir özellik.Ayrıca o dizide günümüz bir olayı da konu edilmiş.Dizide bir yerde kan gibi bir madde yağıyordu.Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Hindistan'da benzer bir hava olayı yaşandı.Senin bahsettiğin ayrıntıya dikkat etmemiştim.O diziden daha çok teori çıkarılabilir.Ayrıca David Icke'nin benzer söyleşileri Illuminati Vol 1 & Vol 2 belgesellerinde.Onları da izlemenizi tavsiye ederim.

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
Toplam Hit: 73014 Toplam Mesaj: 491