folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Galaktik Federasyon Global Anons

Galaktik Federasyon Global Anons

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

"Varlığımızı kendi yöntemlerimizle açıklayacağız" derken ne kastediliyor,var mı bir tahmini olan

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:
    -----------------------------

Dj_DooM3 bunu yazdı:

xzxz bunu yazdı:

dönüp dolaşıp aynı muabbet , senelerdir tbt de galaktik geyiği dönüyor 

bıkmadınız mı , usanmadınız mı ? kimse inanmıyor artık , bizim başbakanların bıçak kemiğe dayandı geyiği bile daha inandırıcı hatta

hocam inanip inanmamak degil konu. konu bir tarih verildi ve hep beraber takip etmek. ister inanin ister inanmayin. kaybedilcek birsey yok sonucta, aksine eger dogruysa cok ilginc seyelr oalcak. bu sekilde eylenmek yerine neden ila inanca baglamaya calisiyorsunuz olayi?

Mesaj 31 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 12:14'da Dj_DooM3 tarafından düzenlendi.

hocam kaç kere tarih verildi ? kaç senedir kesin tarih verip duruyorsun belki saymadın gerçi bende sayma gereği duymadım ama sonuçta ortada uzaylı falan yok

kim istemez ki dünyasının değişmesini , bunun için herkesin bir takım hayalleri vardır ama bu hayaller gerçekle karışmaya başladığında genelde gerçeği görmek istemeyiz , olma olasılığı çok daha düşük olan hayalin gerçekliğine inanmak bizim için daha keyifli daha tercih edilir olur 

işte bu noktadan sonrasına "delilik" denilebilir ki deli denilen tiplerin ortak özelliği , kabul edilen gerçeklik çizgisinin dışında bir noktayı algılamakta ve ona göre yaşıyor olmalarıdır . olmayan birşeylerin gelip kendilerini kurtaracaklarını düşmanlara ölüm yağdıracaklarına inanmak insanın genetiğine işlemiş , tanrılar tanrıçalar ulvi kudretler bunun için var.

bazıları da işte uzak galaksilerdeki kurtarıcıları bekliyor, geri kalan çoğunluğun ellerini açıp olmayan tanrılara dua etmesinden daha acaip ya da olmamış tanrısal varlıkların sözüm ona emirlerini uygulamak için sağa sola saldırmalarından daha acaip değil . 

deliligin kelime anlamini cok iyi biliyorum hocam. ben hicbir sekilde tarih vermedim. tekrar soyluyorum. mesajalr sahsima ait degildir. sadece paylasiyorum. bu ne demek oluyor, deli tanimini mesaji yazana aciklayabilirsin adresini bulup. fakat benim yaptigim sey sadece paylasmak, sirf yanlis anlasilmasin diye de her konu acisimda bilgi amacli oldugunu vurgulayip durmama ragmen ters yone cekmeyi beceriyorsunuz. baktigin bakis acisinin disnda olan hersey sana delilik olarak gelebilir. bu delilik degildir, sadece bir bakis acisidir ki kimseyi rahatsiz edip de saldirganlik ozelligi gostermiyor bu konuyla ilgilenenler. bu da delilik kelimesini heryer de kullanmamak gerekiyor bazi bilgilere sahip olmadan. lutfen ilgilenmiyorsaniz konuyu baltalayip deilik, sacmalik diye mesaj yazmayin. saygi gosterin biraz. 

Shaban Interactive Pro.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek
    ezandan başka global anons tanımam

All is well
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

god bunu yazdı:

.

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

PsychoDawn bunu yazdı:

beyler sayıgılı yaklaşalım lütfen sizlere saçma geliyor mantıksız geliyor olabilir ama bu size saygısızlık yapma hakkını vermez.

hacım kasmayın kendini burası tbt herkes kendi düşüncesine uymayan bir konu gördüğünde bol keseden sallamaya başlar. O yüzden rahat sakinn :)

saygı beklemeyin çünkü saygı göstermeyen adamlar saygıyı hak etmiyorlar :) 

unutmadan ya gelirlerse :):):)

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

god bunu yazdı:

kapak ...

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ganjaboy
    ganjaboy's avatar
    Erkek
    Ben inanmiyorum ama takip etmek hosuma gidiyo bu tartismalarda fazla abartilmadan hosuma gidio aslinda ve bu arada astralde farkli seyler gor Gormus olabilrsin kandirilma olasiligin neredeyse yuzde 80 biraz sakat
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    god bunu yazdı:
    Klasik bir motto olarak;adam haklı beyler.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

sayarlar sayarlar sonra biz geldik yaptık gittik derler ama kimse görmez yine minare çalınır kılıf zaten önceden biçilmiştir.

tahribat.com a can feda
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyr00t
    Keyr00t's avatar
    Erkek

gelirlerse herkese benden otostopçunun galaksi rehberi hediye çok ihtiyacınız olacak ona göre

Toplam Hit: 72971 Toplam Mesaj: 491