Galaktik Federasyon Global Anons
-
beklemedeyim.. hatta giderken kabul ederlerse bende gidecem onlarla .. buraların kahrı çekilmez oldu artık.
-
tam 5'indemi anons 4'ündemi ?
Gelselerde gün yüzü görsek |¨¨ -
ne yani şimdi anons mı yapıcaklar ykosa gözükcekler mi, nolcak anlamadım ben
-
Salusa bak git!
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Salusa bak git!
-----------------------------
. bAk git. o_O -
nessaj bunu yazdı:
-----------------------------ne yani şimdi anons mı yapıcaklar ykosa gözükcekler mi, nolcak anlamadım ben
Bişey olacağı yok dostum havlayan köpek ısırmaz derler -
salusa iskoymuş beyler davs ile hepimizi yok edecek :(
-
nessaj bunu yazdı:
-----------------------------ne yani şimdi anons mı yapıcaklar ykosa gözükcekler mi, nolcak anlamadım ben
dediklerine gore eger liderler anlasmaya gelmeyip aciklamazlarsa varliklarini, bizzat kendimiz aciklayacaz diyorlar. ve fiziksel oalrak gorunuceklerini soyluyorlar. hatta 2. gelen mesajda gorunmekle kalmayip 1. dereceden iletisim, yani birebir konusarak aciklayacaklarina dair yazilar var. -
1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------tam 5'indemi anons 4'ündemi ?
Gelselerde gün yüzü görsek |¨¨
-----------------------------hocam eki ncemberlerinde 4 agustos 16:30 fln goseriyodu. suanda liderlerle iletisim icindeler ve bir sonuca varmaya calisiyorlar. tam oalrka ben de bilmiyorum. yazanlari soyluyorum sadece.
-
Dj_DooM3 bunu yazdı:
-----------------------------nessaj bunu yazdı:
dediklerine gore eger liderler anlasmaya gelmeyip aciklamazlarsa varliklarini, bizzat kendimiz aciklayacaz diyorlar. ve fiziksel oalrak gorunuceklerini soyluyorlar. hatta 2. gelen mesajda gorunmekle kalmayip 1. dereceden iletisim, yani birebir konusarak aciklayacaklarina dair yazilar var.
-----------------------------o degilde bu sefer ne uydurcaklar onu merak ediyorum :D