folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Galaktik Federasyon Global Anons

Galaktik Federasyon Global Anons

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

-flood-

Mesaj 3 Agustos 2012 (Cuma) Saat: 04:03'da obie tarafından düzenlendi.

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lambo
    Lambo's avatar
    Erkek

kuzey yıldızının etrafına bakın en az onun kadar parlak bi cisim var la paranoya mı yapıyorum?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Lambo bunu yazdı:
    -----------------------------

kuzey yıldızının etrafına bakın en az onun kadar parlak bi cisim var la paranoya mı yapıyorum?

sağlam bi resim video bişey koyarsan bakan çıkabilir.

Mesaj 3 Agustos 2012 (Cuma) Saat: 03:57'da pcdoktor636 tarafından düzenlendi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lambo
    Lambo's avatar
    Erkek

pcdoktor636 bunu yazdı:

Lambo bunu yazdı:

sağlam bi resim video bişey koyarsan bakan çıkabilir.

Mesaj 3 Agustos 2012 (Cuma) Saat: 03:57'da pcdoktor636 tarafından düzenlendi.

ayfonla bile çok boktan görüntü alıyorum hocam ne yazıkki

edit: evet kuzey yıldızından gözle görülür biçimde fazla parlıyo. ve evet ikisini karıştırmıyorum 

Mesaj 3 Agustos 2012 (Cuma) Saat: 04:06'da Lambo tarafından düzenlendi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

Lambo bunu yazdı:

Satürn hocam o.Mars ve Başakçı da aynı parlıklıkta.Nadir bir dizilim.Üçü de üçgen oluşturuyor.Çok yerden rahatlıkla görülebilir.

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lambo
    Lambo's avatar
    Erkek

obie bunu yazdı:

Lambo bunu yazdı:

Satürn hocam o.Mars ve Başakçı da aynı parlıklıkta.Nadir bir dizilim.Üçü de üçgen oluşturuyor.Çok yerden rahatlıkla görülebilir.

ciddiysen ilk defa denk geldim bu konuda üstüne gelince paranoya mı yapıyorum diye düşünmeye başlamıştım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek

Lambo bunu yazdı:

obie bunu yazdı:

Lambo bunu yazdı:

ciddiysen ilk defa denk geldim bu konuda üstüne gelince paranoya mı yapıyorum diye düşünmeye başlamıştım

harbiden de güzel bi görüntü..fotoğraf çekecem de millet röntgenci diye linç eder aq :/

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beyler yeni mesaj gelmiş, biraz küfürlü ama yayınlıyorum:

"Hi madafakas i am Salusa, do you remember? I am the liar biatch of space monkeys. Ok. Turkish prime minister recep tayyip erdogan sent me a message and said "space is not a place to sit back and my son only has little ship. Even it is not a space ship. And this was the last chance for you. We left from our planet 2 years ago, and now we are at a station at pluton for pissing and eating something. I think we will arrive there 4 august. Please don't prepare anything. We are not going to be there too much. I think to make you slave for submission sex. My friends say why don't we make gangbang. They know a man from a site that you named brazzers, his name is johnny sins. They want to fuck him from his earhole then we will leave. What did our fathers say? It is good to be stay less when you travel."

"Selam ...., ben salusa, hatırladınız mı? Ben uzay maymunlarının yalancı ......suyum. Tamam. Türk başbakan recep tayyip erdoğan bana mesaj gönderdi ve dedi ki "uzay yan gelip yatma yeri değildir ve benim oğlumun sadece gemiciği var. Hatta uzay gemiciği bile değil. Bu sizin için son şanstı. Gezegenimizden 2 sene önce ayrıldık. Şu an ihtiyacımızı gidermek ve yemek için plütonda bir istasyonda durduk. 4 ağustos gibi orada oluruz. Herhangi bir hazırlık yapmayın. Orada çok durmayacağız. Ben submission sex fantezim için sizi köle yapmayı düşünüyorum. Arkadaşlarım niye gang bang yapmıyoruz diyorlar. Onlar sizin brazzers dediğiniz bir siteden adı johnny sins adında birini tanıyorlar. Panpalarım, onu kulak deliğinden şey yapıp ardından ayrılmak istiyorlar. Atalarımız ne demiş? Misafirliğin kısası makbuldür."

Mesaj 3 Agustos 2012 (Cuma) Saat: 05:55'da diamonique tarafından düzenlendi.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

obie bunu yazdı:

pcdoktor636 bunu yazdı:

garip bir ayrıntı.

visitors dizisini izlemeye başladım bugün(dizinin konusu uzaylılar geliyor. kendilerini dost varlıklar gibi gösteriyolar amaç farklı.). sağ altta ctv yazısı doğal olarak çıkıyor sürekli(dizinin yapımcısı olan kanal)

ama kanalın sembolü olimpiyat logosu. ve o yayında sürekli yoktu. 10dkda 1 görünüp gidiyordu logo.

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8cEs4AV98UzwTPqv6--ZmzWTpPF2g-AmPBFviGN1UhQiZygbZ

şu alt kısımdaki logo işte. 

Tam bu konu üstüne bir dizi.Orada gelen uzaylılar insan formunda geliyor.Sürüngen ırkından gelen insanlar...David Icke'in bu konuda büyük iddaaları var.Dünya liderlerinin de sürüngen ırkından geldiklerini iddaa ediyor.Clip ve filmlerde de var bu.Katy Perry-E.T clibinde de aynı olay var.Battleship filmi fragmanında da dünyaya uzaylılar saldırıyor,sözde.Bir uzaylıyı ele geçiriyorlar.İnsan formunda o da.Gözleri çizgi şeklinde,sürüngenlere has bir özellik.Ayrıca o dizide günümüz bir olayı da konu edilmiş.Dizide bir yerde kan gibi bir madde yağıyordu.Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Hindistan'da benzer bir hava olayı yaşandı.Senin bahsettiğin ayrıntıya dikkat etmemiştim.O diziden daha çok teori çıkarılabilir.Ayrıca David Icke'nin benzer söyleşileri Illuminati Vol 1 & Vol 2 belgesellerinde.Onları da izlemenizi tavsiye ederim.

surungen irk olarak bahsedilen sey Anunnakilerdir hocam. eski sumer,misir,babil,yunan vb. tanrilari diye adlandirilan kisiler. salusanin mesajlarini takip ediyorsaniz bu konuda bircok bilgi veriyor. david icke den de bahsediyor salusa, ve bu damin sadece insanlara gercegi gostermeey calistigindan bahsediyor. David icke, chris everard bu adamlar saglam arastirmaci gazeteciler. ayni sekilde alex jones da oyle.

Mesaj 3 Agustos 2012 (Cuma) Saat: 08:39'da Dj_DooM3 tarafından düzenlendi.

Shaban Interactive Pro.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

THT2005 bunu yazdı:

Sn Uzaylılar.

Uzay gemilerinizi , araçlarını her ne s...se..buraya indiriniz.

Tşkler. SALusa ya selamlar.

UFO İniş Pisti.

LAN SALUSA GEL BAK SANA NE HAZIRLADIK :) UFONU BURAYA İNDİR ACAYİP ZEVK ALACAĞINA EMİNİM İLK KULLANAN SEN OLACAKSIN. :)

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
Toplam Hit: 73080 Toplam Mesaj: 491