Galaktik Federasyon Global Anons
-
Beyler, geldiler.
anubisx tarafından 05/Ağu/12 00:17 tarihinde düzenlenmiştir -
dj_doom3 hocam senin bu işlerle ilgili videolar varmı ? benim yazdığım şekilde olan bişey varmı ? sen baya takip ediyorsun. senin mesajlarla ilgili bi durummu yoksa doğal bi olaymı merak ediyorum
-
anubisx bunu yazdı
Beyler, geldiler.
Galiba bu sefer harbiden geldiler :( -
ZoRKaYa bunu yazdıanubisx bunu yazdı
Beyler, geldiler.
Galiba bu sefer harbiden geldiler :(londradan canlı yayın yapan mürid vardı patron_38'di galiba.
noldu hocam varmı oralarda bişey?
-
FOXXLY bunu yazdı
yavaş hareket etmiyordu aga. hızlıydı 1-2 saniye anca gördüm. bizim binanın üstünden geçmiş camdan kafayı bi çevirdim bişey dikkatimi çekti (muhtemelen parlaklığı dikkatimi çekti) camdan baktım çok parlak ve normal yıldızdan çok daha büyük hızlıca hareket eden bişeydi.
ve sonra bir anda yok oldu.
ne oldu konusunda hiç bir fikrim yok. ama göktaşı olsa yavaş yavaş sönerdi. onu daha önceden gördüm çünkü. kaydıkca küçülüp sönüyordu ama bu okadar parlaklık büyüklük bir anda söndü.
yani uzaylı vs ima etmiyorumda harbi enteresandı yani. ne olduğunu da anlayabilmiş değilim.
tanımlanmayan uçan cisim diyorum ama tam manasında bunu diyorum :D
Aga yansıma süresi şartlara bağlı. Hızlıca kaybolabilir, yavaşça kaybolabilir. Sonuçta yansıtıcının o an hangi açıda, hangi konumda olduğu ve ışığı nereden aldığı önemli vs. Misal 1 km öteden adamın birisi camı kapatırken aniden parlak bir ışık gelip gözünü alabiliyor. Bu da aynı hesap.
anonim6918524 tarafından 05/Ağu/12 00:23 tarihinde düzenlenmiştir -
hacı o değilde türkiyeyi siktir edin londrada birşey var mı ?
-
Fotoğraflar internete düşmeye başlamış. Herkes panikte.
anonim6918524 tarafından 05/Ağu/12 00:31 tarihinde düzenlenmiştir
-
evet arkadaşlar az önce terasa çıktım gökyüzüne baktım ki birde ne göreyim HİÇ BİRŞEY! evet hiç biişey yoktu gökyüzünde bi ara uçak geçti sadece o kadar
-
FOXXLY bunu yazdı
dj_doom3 hocam senin bu işlerle ilgili videolar varmı ? benim yazdığım şekilde olan bişey varmı ? sen baya takip ediyorsun. senin mesajlarla ilgili bi durummu yoksa doğal bi olaymı merak ediyorum
Hocam ne desem meteor, uydu diycekler. Bir video attim konunun baslarinda sanirim. Gece gorus kameralariyla cekiyorlat ve.yesil lazere tepki veriyorlar, bak bul onu, onlara benziyomuydu. Bir arkadas done done giden isik gordugunu soylemis, aynisini 4 kisi gordul burda.. yarin oburgun yotubrda da cikat birsuru video. Tassakcilar kelektik federasyon konudunda devam etsinler mumkunse. Konunun icine zicmadan duramiyolar. -
Dj_DooM3 bunu yazdıFOXXLY bunu yazdı
Hocam ne desem meteor, uydu diycekler. Bir video attim konunun baslarinda sanirim. Gece gorus kameralariyla cekiyorlat ve.yesil lazere tepki veriyorlar, bak bul onu, onlara benziyomuydu. Bir arkadas done done giden isik gordugunu soylemis, aynisini 4 kisi gordul burda.. yarin oburgun yotubrda da cikat birsuru video. Tassakcilar kelektik federasyon konudunda devam etsinler mumkunse. Konunun icine zicmadan duramiyolar.hocam konunun en başına yazmıştım.
bak öyle videolar senelerdir geliyor zaten,adamlar bi tarih verdiler. dedilerki bu tarihte gelecez olimpiyatlara inecez şöylede böylede birsürü şey söylediler.
bende konuya ilk sayfalarda yazdım,hocam 1.3 mp'lik kameralarla çekilmiş 2-3 video atıp youtube'a bakın işte geldik demeyecekler değilmi diye.
sonuç gene öyle oldu.
o kadar tarih vermelerinin sebebi 2-3 tane videomuydu yani?
gelmezlerse bugün,birdaha artık hiç gelmesinler diye sende yazmıştın zaten konuya.