Galaktik Federasyon Global Anons
-
ölücek adam yeter vurmayın daha amk :D
-
Arkadaşlar 2 tane video buldum
Bu video bugün Antalya/Alanya'da çekilmiş dayı güzel anlatıyo =)
http://www.youtube.com/watch?v=vJsDc1M5RHU
Bu'da ilgimi çekti eklemek istedim
http://www.youtube.com/watch?v=ZVgACC3BHP0
OCEANUS tarafından 18/Ağu/12 17:39 tarihinde düzenlenmiştir -
OCEANUS bunu yazdı
Arkadaşlar 2 tane video buldum
Bu video bugün Antalya/Alanya'da çekilmiş dayı güzel anlatıyo =)
Bu'da ilgimi çekti eklemek istedim
2. video hiç inandırıcı gelmedi.
sonuçta böyle bir olay olacak tüm şehir görür. Ama sonuç olarak gene elimizde 1.3 mp kamerayla çekilmiş ve aşırı zoom yapıldığından görüntüsü dahada beter olmuş bir video var.
Konu başında özellikle sormuştum. 4 ağustosta direk bi inişten bahsediyolardı. 2 hafta geçti sonuç? hala 1.3mp kamerayla gelen videolardan başka birşey yok.
-
Harbi bana böyle ilginç bir görüntü denk gelirse 1080p olarak ekliycem =)
-
ne federasyonmuş arkadaş :D bildiğim bütün federasyonlar yıkıldı sscb ve tff yakın tarihdekiler..
-
discovery de gece 1 de falan belgeselelri oluyo izleyin süper aydınlatıcı şeyler anlatıyorlar
-
Olimpiyatlarda gelecez dediler gene gelmediler :)
-
sokoban bunu yazdı
yalancı bunlar ya lan yalancı çoban hikayesine dönmesin bu iş :D
-
Mert_648 bunu yazdısokoban bunu yazdı
Yahu bu mevzuya inananlara saygı duymak istiyorum ama olmuyor :D adamlar resmen taşak geçiyor şu zaman gelecekler diyolar kimsenin gelip gittiği yok zibilyon senelik teknolojileri olan koskoca uzaylıları zikindirik illuminati örgütü püskürtüp duruyor.Ulan adamlar ışıktan varlıklar diyonuz kıytırık etten kemikten örgüte karşı bi cacık yapamıyolar hala yok titreşimimiz bozulmasın yok gprs'imiz oynamasın diye ortaya çıkamıyolar ne hassas dengeymiş arkadaş.
-
BlackHorn bunu yazdısokoban bunu yazdıMert_648 bunu yazdısokoban bunu yazdı
Yahu bu mevzuya inananlara saygı duymak istiyorum ama olmuyor :D adamlar resmen taşak geçiyor şu zaman gelecekler diyolar kimsenin gelip gittiği yok zibilyon senelik teknolojileri olan koskoca uzaylıları zikindirik illuminati örgütü püskürtüp duruyor.Ulan adamlar ışıktan varlıklar diyonuz kıytırık etten kemikten örgüte karşı bi cacık yapamıyolar hala yok titreşimimiz bozulmasın yok gprs'imiz oynamasın diye ortaya çıkamıyolar ne hassas dengeymiş arkadaş.
Hocam bilmiyosun. illüminati etten kemikten bir oluşum değil yıllar önce dünyaya izlerini bırakan galaktik federasyona bağlı yeraltı örgütüdür. Piramitlerde illüminati üçgeni ve göz olmasının sebebi budur.
Kurtlar Vadisi : Samanyolu şimdi bi de galaktik federasyona bağlı yeraltı örgütü çıktı piyasaya rus mafyası mı bu arkadaş gözünüzü seveyim ya adamlar ışıktan varlıklar olmuşlar hala üçün beşin hesabını yapıyolar.Işıktan varlık olacak bilince yükselmişler hala birbirlerine ibnelik yapma peşindeler gözünü seveyim dostum şu mevzuyu mantığa oturtmaya çalışma.