folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Galaktik Federasyon Global Anons

Galaktik Federasyon Global Anons

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    smok3
    smok3's avatar
    Erkek

Dj_DooM3 bunu yazdı:
    -----------------------------

_Dert_ bunu yazdı:

Turkiye'de saat farkli olucak sanirim? Hangi ulkenin saatine gore 16:30 ona gore cidden gokyuzune bakicam..

Birde mavikutu sitesini okurken su bilgiyle karsilastim... 

Olimpiyatlarla ilgili bir sembolizm daha... Bu seferkinin esprisi çok ince ama kökenleri çok eski.

Başlangıç meridyeninin neresi olacağı konusunda 1884 yılında Greenwich şehri ile Paris şehri arasında bir oylama yapıldı. Kazanan taraf malumunuz Greenwich oldu. Olimpiyatların yapılacağı yer de buraya oldukça yakın.

2005 yılında olimpiyatların nerede yapılacağı konusunda Londra ile Paris arasında bir oylama yapıldı ve kazanan gene Londraydı. 1884 ile 2005 yılları arasında 121 yıl var ve bu simetrik bir sayı. Bu sembolizme mirroring deniyor detaylarına ineceğim.

Bir önceki Londra olimpiyatları 1948 yılındaydı.
    Obamanın doğum tarihi: 4 ağustos. 4/8 ve ya 8/4
    Olimpiyatlarda şu meşhur gözlü maskotlardan 84 adet olacağı açıklandı.
    Burada sözlerini paylaştığımız London Calling klibinin bir sahnesinde Big Ben saat kulesinde saat: 4:08'i gösteriyor.
    Yine daha önce forumda sözlerini paylaştığım Kylie Minogue'nin son şarkısı "Time Bomb"un klibinde bir sahnede binaya yapıştırılmış büyük bir posterde £4.8 billion yazıyor. Bu arada klip londrada çekilmiş ve sözleri oldukça manidardır.

4 ağustos kritik bir tarih olabilir.

4 agustos'da harbiden biseyler olucak galiba... 

5 saattir ilgileniyor bu konuyla, dun harcadigim vakti yazmiyom bile :)) Ders olsa bu kadar okumazdim.. 

4 agustos illumintinin de birseyler planladigi bir tarih. galaktik federasyonun demesine gore illuminatiyi durdurmak icin direkt mudahale yapilacak. bir nevi olimpiyatlarda planlanan komployu durduracaklar.

hocam şimdi 4 ağustosta herhangi bir olay olmazsa bunun galaktik federasyonun müdahelesi sonucu mu olduğunu yoksa gerçekte komplo, saldırı vs olmadığını nasıl anlayacağız? yani benim "dün istanbulda 9 şiddetinde bir deprem olacaktı ama ben engelledim" dememden farkı nedir?

never say never...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

god bunu yazdı:

seboist bunu yazdı:

olay%20budur%20beyler%20söylelne%20göre%20londrada%20son%20gün%20patlama%20olucakmış%20bakalım olimpiyatların son günü saat kulesinin orda patlama olucakmış söylelnenlere göre.

ingilteredeki big ben kulesi olarak mı yorumlamışlar o saat kulesini

aynen öyle hocam öyle yorumlamışlar

ebedi devlet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

seboist bunu yazdı:

olay%20budur%20beyler%20söylelne%20göre%20londrada%20son%20gün%20patlama%20olucakmış%20bakalım olimpiyatların son günü saat kulesinin orda patlama olucakmış söylelnenlere göre.

Verdigin kart diger senaryo da kullanilmis :))

utkusen'den alinti..(isim tanidik gelebilir, forumda hacklenme konusu gecti :)) neyse.. 

Japonya Depremi

Sıra geldi HAARP silahının başka bir marifetine. Japonya 2011 senesinde büyük bir deprem felaketi yaşadı. Ekonomisi büyük zarar gördü. Japonya’nın teknoloji konusunda Amerika’nın en büyük rakibi olduğunu düşünürsek, bu depremin Amerika tarafından oluşturulmasına şaşmamak lazım. Ayrıca deprem felaketinden sonra bir de nükleer kaza yaşanacaktı ama Amerika bu konuda başarısız oldu. Kartın üzerinde: Birleşik felaket, bu kartı aynı yerde peşpeşe iki felaket oluşturmak için kullanabilirsiniz yazmakta. Çizimdeki insanların çekik gözlü olduklarına dikkat edin. Ayrıca yıkılan saat kulesi de tokyo wako saat kulesidir. Saat kulesinde saat 11 ve 3′ü gösteriyor. Depremin olduğu tarih 11/03/2011

Mesaj 2 Agustos 2012 (Persembe) Saat: 15:03'da _Dert_ tarafından düzenlendi.

Mesaj 2 Agustos 2012 (Persembe) Saat: 15:04'da _Dert_ tarafından düzenlendi.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

öndeki insanların üzerindeki kıyafetlerin renklerini de olimpiyat logosundaki renklere yorumlamış olabilirler

All is well
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

god bunu yazdı:

öndeki insanların üzerindeki kıyafetlerin renklerini de olimpiyat logosundaki renklere yorumlamış olabilirler

oda var dediğin gibi

ebedi devlet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

god bunu yazdı:

güzel düsünce ama beyazlı amca bozuyor isi.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu arada olimpiyatların açılışında bildiğin ayin yaptılar adamlar çocuğun tarikata kabul edilişi sonra sı güneşe tapması fln ince detaylar kaçmaz benden :)

ebedi devlet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

olum ben camiye gidiyorum acayip korktum bunlar müslümandır inşallah :D

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

Olum sayfalarca yazdınız çizdiniz şu konunun bi özeti falan yok mu nedir hala anlamadım ben :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

Alintidir

Altta Londra'da underground'lara asılmış Olimpiyat afişlerinden birisini göreceksiniz.Orada Arap kıyafetli biri resmedilmiş.Onun bir bilinçaltı mesajı olarak, bir tehlikeyi işaret etmek için oraya çizilip çizilmediği o tartışılıyor.

Birde afis de bulut var, Sizce o bulut neye benziyor?..

Altigim tuyolara gore Uzayliya benziyormus.. Harbiden ben benzettim filmlerde gordugumuz uzaylilara :)) Birde siz bakin bakalim...

Mesaj 2 Agustos 2012 (Persembe) Saat: 15:43'da _Dert_ tarafından düzenlendi.

Toplam Hit: 73046 Toplam Mesaj: 491