Galaktik Federasyon Global Anons
-
Noneyim bunu yazdıBikac gundur sessiz simsekler goruyordum gokyuzunde, hani yakin olduklarini fark ediyorum, cizgilerini falan goruyorum ama cit sesleri cikmiyordu. Bu gece oyle bi hal aldilar ki, sanki hani oyunlarda filmlerde bozulmus, catismada depremde patlamada fln hasar almis lambalar nasil yanip soner elektrik kacagi kivilcimlari gibi, gokyuzunde onlarca ondan var ve hep ayni yerde parlamalar oluyor, yine cit cikmiyor..
amd-x falan da buralarda, sms attim ama cevap yok yukarda neler oluyor acaba, biri kizdirdi sanirim zeusu yine..hocam karadeniz'de uzakta bir yerde çakıyordur onlar muhtemelen onlar sesi sana kadar gelmiyordur.
-
Vay arkadaş,ne mesajmış ne federasyomuş,kırk sayfa yazdırdı bize.
-
supanallah ibretlik paylaşım bro +rep
-
ZoRKaYa bunu yazdıDj_DooM3 bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdı
Birşey dikkatimi çekti olay gününde ve saatinde Dj_DooM'un sesi soluğu kesiliyor :D
Koydeyim hocam, mobiledan takip.etmek zor oluyor. Ayrica tassak olayi bitene kadar pek yazmayi dusunmuyorum. Millet tum dalgasini ortaya kosun ve konu.sakinlessin diye bekliyorum.
Haci herkes tum dalgasini ortaya koysun konu unutulsun ben konuyu hortlatr dalgami cikartir koyarm ortaya :D
Uplar tasagimi gecerim yine. Ahaha noldu len salu salu salu bizim salu3 vardi bi de :B -
21 Aralık 2012 tarihinde bir şeyler bekleyenler de aynı hüsranla karşılaşacaklar.
-
ben boşuna demedim galaktik federasyonuda salusasayıda bunlara inanına mikeyim diye :D
-
Bu Galaktik Federasyonun başına Salusa yerine Yıldıvım Demivöven'i getirelim. Fazla değil 2 aya kalmaz ortada federasyon mederasyon kalmaz. Hatta galaksiler arası bir evrensel savaşı başlatır; hem Dj_Doom, hem salusa ipnası hemde TBT rahat eder...
-
HolyOne bunu yazdı
Hocam şimdi bi anons daha geldi, galaktik federasyondakiler yola çıkmış ışık hızıyla geliyorlarmış, 80.000 yıl sonra varacaklarmış. Donuste mazotu buradan alacaklarmış bide
Şeyh bile taşşak geçiosa biz napmayız :) imam osurursa cemaat sıçar hesabı :D
-
Salussa bunu yazdı
DJ_DOOM3 hocam engin bilgi birikimin ve açmış olduğun çakraların önünde saygıyla eğiliyorum. Meydanı bunlara bırakma.
İlgi ve Uzmanlık Alanları
Ufo tamiratı, modifiye -
Salussa bunu yazdı
Galaktik Federasyonumuz Olimpiyat Kapanış Töreninde geçiş yapmıştır. İnanmayanlar buna ne diycek? Çakralarınızı açık ve gerçeği görün. Aldığınız enerji sizi yükselişe geçirecektir. Işık sizinle olsun...
Hani multi uyeliktn la sen