folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Galaktik Federasyon Global Anons

Galaktik Federasyon Global Anons

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    Noneyim bunu yazdı
    Bikac gundur sessiz simsekler goruyordum gokyuzunde, hani yakin olduklarini fark ediyorum, cizgilerini falan goruyorum ama cit sesleri cikmiyordu. Bu gece oyle bi hal aldilar ki, sanki hani oyunlarda filmlerde bozulmus, catismada depremde patlamada fln hasar almis lambalar nasil yanip soner elektrik kacagi kivilcimlari gibi, gokyuzunde onlarca ondan var ve hep ayni yerde parlamalar oluyor, yine cit cikmiyor..

amd-x falan da buralarda, sms attim ama cevap yok yukarda neler oluyor acaba, biri kizdirdi sanirim zeusu yine..

hocam  karadeniz'de uzakta bir yerde çakıyordur onlar muhtemelen onlar sesi sana kadar gelmiyordur.

. . .. . ... .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    Vay arkadaş,ne mesajmış ne federasyomuş,kırk sayfa yazdırdı bize.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek

supanallah ibretlik paylaşım bro +rep

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    ZoRKaYa bunu yazdı
    Dj_DooM3 bunu yazdı
    CAgAtAy bunu yazdı

Birşey dikkatimi çekti olay gününde ve saatinde Dj_DooM'un sesi soluğu kesiliyor :D

Koydeyim hocam, mobiledan takip.etmek zor oluyor. Ayrica tassak olayi bitene kadar pek yazmayi dusunmuyorum. Millet tum dalgasini ortaya kosun ve konu.sakinlessin diye bekliyorum.

Haci herkes tum dalgasini ortaya koysun konu unutulsun ben konuyu hortlatr dalgami cikartir koyarm ortaya :D

Uplar tasagimi gecerim yine. Ahaha noldu len salu salu salu bizim salu3 vardi bi de :B
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

21 Aralık 2012 tarihinde bir şeyler bekleyenler de aynı hüsranla karşılaşacaklar.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

ben boşuna demedim galaktik federasyonuda salusasayıda bunlara inanına mikeyim diye :D

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu Galaktik Federasyonun başına Salusa yerine Yıldıvım Demivöven'i getirelim. Fazla değil 2 aya kalmaz ortada federasyon mederasyon kalmaz. Hatta galaksiler arası bir evrensel savaşı başlatır; hem Dj_Doom, hem salusa ipnası hemde TBT rahat eder...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paradox21
    Paradox21's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hocam şimdi bi anons daha geldi, galaktik federasyondakiler yola çıkmış ışık hızıyla geliyorlarmış, 80.000 yıl sonra varacaklarmış. Donuste mazotu buradan alacaklarmış bide

Şeyh bile taşşak geçiosa biz napmayız :) imam osurursa cemaat sıçar hesabı :D

SiYaH SaÇ aK DeFtErLe GeLdİN aK SaÇ SiYaH DeFteRLe gİDiosun........
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    Salussa bunu yazdı

DJ_DOOM3 hocam engin bilgi birikimin ve açmış olduğun çakraların önünde saygıyla eğiliyorum. Meydanı bunlara bırakma.

İlgi ve Uzmanlık Alanları

Ufo tamiratı, modifiye

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Salussa bunu yazdı

Galaktik Federasyonumuz Olimpiyat Kapanış Töreninde geçiş yapmıştır. İnanmayanlar buna ne diycek? Çakralarınızı açık ve gerçeği görün. Aldığınız enerji sizi yükselişe geçirecektir. Işık sizinle olsun...

http://www.youtube.com/watch?v=0enXqngTS4c

Hani multi uyeliktn la sen
Toplam Hit: 73008 Toplam Mesaj: 491