Galaktik Federasyon Global Anons
-
abi bu adama küçükken 3 öğün soğan ekmek yedirmişler, asosyal kalmış kokudan kimse bunla arkadaş olmamış, bu da hem ilgi çekmek hem de hayali arkadaşlar edinmek üzere böyle bir yola başvurmuş. Tabi bence
-
"Arkadaşlar görüyorum ki hala yanlış bir kanıdayız..
Galaktik Federasyon 4 ağustosta ineceğiz demiyor ki.Devlet büyüklerinin galaktik federasyonunu açıklaması için 4 ağustos'a kadar vakti var diyor.Açıklamazsa yavaş yavaş kendilerini insanlara göstermeye başlayacaklarını belirtiyor.
4 ağustosta inecekler diye bir şey yok.
Işık işçisi bir beyfendiyle konuştum bugün , onun düşüncesi bu yönde.
Paranoya haline getirmeyelim kendimizi lütfen..
Sonuçları çok ağır olur.""Arkadaşlar yarın hiç bir şey olmayacak! Güzel güneşli bir gün olacak, olimpiyatları izlemek istiyorsanız triathlonu izleyin çok zevkli bir yarış oluyor. 4 Ağustosa atıf yapan şeyler simgesel daha çok nümerolojiyle ilgili. Tarihte bazı günler özeldir ama bir olay yüzünden değil illa, bazen yıldızlar bazen sayılar o günü özel kılar, illa bir olay olduğu için değil. 4 Ağustos da böyle bir tarih. Tarihe 4 Ağustos fenomeni olarak geçecek, bunları tartışırken öğrendiğimiz ilginç bilgiler de aklımızda kalacak.
Eğer halen panik atak nöbetleriniz devam ediyorsa doğaya çıkıp zihninizi boşaltmaya çalışın. Bilgisayardan uzak durun."mesajlar mavikutu'dan alıntıdır, yarın yine bir fiyasko olacak gibi.
-
yanlız bu sabah bende çok sağlam bir ışık gördüm saat 5-6 gibiydi çok acayip parlıyordu.
yanında bi tane daha vardı o daha az parlıyordu.
demek kutup yıldızı oymuş amk
yada salusa bana yazdı sabah sabah
-
FOXXLY bunu yazdı
yanlız bu sabah bende çok sağlam bir ışık gördüm saat 5-6 gibiydi çok acayip parlıyordu.
yanında bi tane daha vardı o daha az parlıyordu.
demek kutup yıldızı oymuş amk
yada salusa bana yazdı sabah sabah
ahahahahahah :D hocam hic gulecegim yokyu :D Allah da seni guldursun :D -
Andrei bunu yazdı
"Arkadaşlar görüyorum ki hala yanlış bir kanıdayız..
Galaktik Federasyon 4 ağustosta ineceğiz demiyor ki.Devlet büyüklerinin galaktik federasyonunu açıklaması için 4 ağustos'a kadar vakti var diyor.Açıklamazsa yavaş yavaş kendilerini insanlara göstermeye başlayacaklarını belirtiyor.
4 ağustosta inecekler diye bir şey yok.
Işık işçisi bir beyfendiyle konuştum bugün , onun düşüncesi bu yönde.
Paranoya haline getirmeyelim kendimizi lütfen..
Sonuçları çok ağır olur.""Arkadaşlar yarın hiç bir şey olmayacak! Güzel güneşli bir gün olacak, olimpiyatları izlemek istiyorsanız triathlonu izleyin çok zevkli bir yarış oluyor. 4 Ağustosa atıf yapan şeyler simgesel daha çok nümerolojiyle ilgili. Tarihte bazı günler özeldir ama bir olay yüzünden değil illa, bazen yıldızlar bazen sayılar o günü özel kılar, illa bir olay olduğu için değil. 4 Ağustos da böyle bir tarih. Tarihe 4 Ağustos fenomeni olarak geçecek, bunları tartışırken öğrendiğimiz ilginç bilgiler de aklımızda kalacak.
Eğer halen panik atak nöbetleriniz devam ediyorsa doğaya çıkıp zihninizi boşaltmaya çalışın. Bilgisayardan uzak durun."mesajlar mavikutu'dan alıntıdır, yarın yine bir fiyasko olacak gibi.
kesinlikle katiliyorum. sahsi dusuncem birseyler olacak yonunde.
-
Son saatlere girdik bakalim neler olucak..
-
_Dert_ bunu yazdı
Son saatlere girdik bakalim neler olucak..
bi bok olmayacak :)
bunada bir mesaj yolllarlar :)
-
Şu adamın inandığı kadar allahın varlığına inanıp ona göre davransaydım, şu an cennetteydim aq.
-
geliyolar yoldalar 7 dk lık yolları kalmıs
Mx0TBT tarafından 03/Ağu/12 23:53 tarihinde düzenlenmiştir -
diamonique bunu yazdı
Şu adamın inandığı kadar allahın varlığına inanıp ona göre davransaydım, şu an cennetteydim aq.
Allahin varligina inancim sonsuzdur hocam. Elhamdurillah muslumanim da. inancla karsialstirmayi birakin artik.