Galaktik Federasyon Global Anons
-
attackatak bunu yazdı
3,5 saat kaldı...
kimin saatine gore ?
-
olimpiyatları seyredin la benim televizyonum yok ne olursa olimpiyatlarda olucak.
-
4 temmuz, ve bir gelişme yok
-
HolyOne bunu yazdı
4 temmuz, ve bir gelişme yok
Şeyhim takvimi değiştirmenin vakti geldi :f
-
bi spiritüalist sayfada gördüğüm yazı
"Kimileri 4 Ağustos 2012 tarihine Büyük Buluşma der; Biz Nice Mutlu Yaşlar (Işık İşçisi) Barack Hussein Obama (d. 4 Ağustos 1961) deriz.,."
Dalga geçer gibi ya :D
Amaç doğum gününü kutlamak :D Resmen dalga geçiyor adamlar.
-
daşşak geçiyor adamın biri ve buna harbiden inan adamlarda var yani harbi harbi ne içiyonuz neyin kafasını yaşıyonuz ben anlamıyorum arkadaş..
Deli bul tımarhaneden salusa malusa böle böle diyo de götüyle güler lan adam bize hadi ben deliyim mk siz benden daha delisiniz der..
Kusura bakmayında hiç kimsenin düşüncesiyle yada inanışlarıyla dalga geçmedim bu zamana kadar ama bu nedir abi ya bstgdn diyorum başkada birşey yok denilicek..
-
noldu lan salusa gelemedin yine
-
Ben bugun 12.30 saat uyumuşum bi alakası var mı acaba yardımcı olabilcek birisi var mı şoklardayım hala
-
umit bunu yazdı
kaçıncı bu amk. geliyolardı artık son uyarıyla kesin geldiler. son uyarı. 2012de ortaya cıkıyolar artık herkes farkına varıcak defalarca aynı sey ,hep aynı terane hep yan yattın hala aynı şeyleri zırvalıyosun enteresansın
editcan. bai arada yine yollamıstı salusa reyiz, sonra olmayınca yeaaa kanala baskaları girmiş, kandırmıslar kanalı, yanlıs anons vs vs. 4 agustostan sonrada benzer seyleri duyucaz.
Mesaj 31 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 21:01'da umit tarafından düzenlendi.ahahah ben daha sağlıklı tahmin yapıyorum. benden mesajlar bekleyin. ışık sizinle olsun
ccc salusa reyiz ccc
-
Durun laaa daha 21 aralik var, o zaman gelicek salusamiz :))))))
Her sekilde kandiriyorlar, bence bunun altinda baska kisilerin isleri var..
_Dert_ tarafından 04/Ağu/12 19:46 tarihinde düzenlenmiştir