folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Galaktik Federasyon Global Anons

Galaktik Federasyon Global Anons

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

pcdoktor636 bunu yazdı:
    -----------------------------

Dj_DooM3 bunu yazdı:

pcdoktor636 bunu yazdı:

bu 4 ağustosta bişey olmazsa hala inanılacakmı?

senelerdir erteleniyor yani hocam.

http://www.gumusruh.com/2012/07/isgn-galaktik-federasyonuna-ve.html 

şunu okumanızı tavsiye ederim. 

okudum hocam. adam kendi dusuncesini ve fikirlerini yazmis. saygi duyuyorum. ama egosundan da odun vermmemis. belli ki kizgin. neyse kelime oyunlarian gerek yok. olacaksa da hepmiz gorucez olmayacaksa da. inancla ilgili birsey yok benim konumda.

Mesaj 1 Agustos 2012 (Carsamba) Saat: 14:24'da Dj_DooM3 tarafından düzenlendi.

Mesaj 1 Agustos 2012 (Carsamba) Saat: 14:24'da Dj_DooM3 tarafından düzenlendi.

peki diyelimki londra olimpiyatlarına gerçekten geldiler,bunların planlanana sahte istila olduğunu veya olmadığını nerden anlayacaksın hocam?

gercekten gelsinler bunu ozaman dusunucem. gelseler bile hemenden atlayip inanicaz diye birsey yok. zaman gostercek bunu da. 

Shaban Interactive Pro.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

isler gittikce daha ilginclesmeye basliyor. Marlborough'da 2 haziran 2012 de ekinler uzerinde yeni olusmus isaretler rapor edildi. ekinleri inceleyeler bunu bir tarih oldugunu soyluorlar. Sadece saati degil tarihi de gosteriyor. galaktik federasyon mesajindan sonra ele alacak olursa 04 AGUSTOS 2012 yi isaret ediyor. simdi daha da ilginclesme basladi bu konu.

http://www.cropcircleconnector.com/2012/mantondrove/mantondrove2012a.html

linkteki 1. ve 2. sekildeki egimelre bakcak olursa zamanin tam oalrak 19:43:53 Cumartesi (ki bu 04,08,2012 ye denk geliyor) ni gosterdigini goruruz.

Abovetopsecret'tan alintidir.

Shaban Interactive Pro.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Dj_DooM3 bunu yazdı:

isler gittikce daha ilginclesmeye basliyor. Marlborough'da 2 haziran 2012 de ekinler uzerinde yeni olusmus isaretler rapor edildi. ekinleri inceleyeler bunu bir tarih oldugunu soyluorlar. Sadece saati degil tarihi de gosteriyor. galaktik federasyon mesajindan sonra ele alacak olursa 04 AGUSTOS 2012 yi isaret ediyor. simdi daha da ilginclesme basladi bu konu.

linkteki 1. ve 2. sekildeki egimelre bakcak olursa zamanin tam oalrak 19:43:53 Cumartesi (ki bu 04,08,2012 ye denk geliyor) ni gosterdigini goruruz.

İşin içinde ekin çemberi varsa benim hevesim iyice kaçtı hocam

National Geographic'in Ekin Çemberleri adlı bir belgeseli vardı, bu çemberleri komplo teorileri çıksın diye yapan lavuklarda var, ücretiyle istek üzerine yapan meslek haline getirmiş insanlarda var.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

GusFring bunu yazdı:

Dj_DooM3 bunu yazdı:

İşin içinde ekin çemberi varsa benim hevesim iyice kaçtı hocam

National Geographic'in Ekin Çemberleri adlı bir belgeseli vardı, bu çemberleri komplo teorileri çıksın diye yapan lavuklarda var, ücretiyle istek üzerine yapan meslek haline getirmiş insanlarda var.

isin ilginc yani national geographic i mala baglatan bir belgesel daha var. Secret Space Vol 3. bu belgeseli bulup izle. national geographics te konusan adamin videolari ceken adam olmadigini gosteriyor. ayrica national geographics e bir ton yazi yaziliyor arastirmaci gazeteciler tarafindan ve hicbirine cevap gelmiyor. bu bahsettigim belgeselde sadece bir video yok bir suru amator cekim video var. ayrica national gographicste bahsedilen videoyu ceken adamin ortadan kayboldugunu yakin komsulari ve diger arkadaslari da analtiyor.

edit: sahsi olarak her iki belgeseli de izledim ve uzun yillardir video editingle ugrasan birisi olarak videoyu da inceledim. national geographicte nasil fakelendigini gosteren videoyu sadece gosteris amacli dondurup uzerine mesh cizmisler. bunu istedigin gercek bir resme ben de yaparim. mesela bir resim cekerim, o resimdeki bir objeyi modellerim ve uzerine meshi oturturum boylece bilmeyenlerin aklinda soyle bir soru isareti olusturabilirim, "aa agac 3d modelmiymis ??" aranizda video editingle icli disli olan varsa videonun orjinalini iyice incelesinler.

Mesaj 1 Agustos 2012 (Carsamba) Saat: 16:18'da Dj_DooM3 tarafından düzenlendi.

Shaban Interactive Pro.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

4 agustos olayi london gazette de de cikmis.

link;

http://thelondongazette.com/?p=7416

Shaban Interactive Pro.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

hani önceki konu son konundu bu konuyla ilgili? :)

. . .. . ... .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

Buremba bunu yazdı:

hani önceki konu son konundu bu konuyla ilgili? :)

bu konu oncekiyle ilgili. digerinin devami...

Shaban Interactive Pro.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

Videolarda illuminati isaretleri var..

En son verdigin foto da kimse dikkat etmemis, saatin altinda goz var... Bekliyelim bakalim neler cikacak...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

_Dert_ bunu yazdı:

Videolarda illuminati isaretleri var..

En son verdigin foto da kimse dikkat etmemis, saatin altinda goz var... Bekliyelim bakalim neler cikacak...

hocam o goz deil. orada direk ve yol var. oyzuden oyle.

Mesaj 1 Agustos 2012 (Carsamba) Saat: 16:41'da Dj_DooM3 tarafından düzenlendi.

Shaban Interactive Pro.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

Biliyorum direk oldugunu :) Zaten illuminati de senin gozune sokarak belli etmez kendini..Caktirmadan bazi seyleri yerlestirir beynine...Ben oyle biliyorum... 

Mesaj 1 Agustos 2012 (Carsamba) Saat: 16:45'da _Dert_ tarafından düzenlendi.

Toplam Hit: 73022 Toplam Mesaj: 491