Galaktik Federasyon Global Anons
-
gelsinler veya gelmesinler, yada uydurmacada olsun hepsi farketmez, alayı sahtekar ve zaman kaybı. insanı gerçeklerden uzaklaştırmaktan başka hiçbir amacı yok.
-
An itibariyle tek olağandışı durum şiddetli yağmur avrupa yakasından anadolu yakasına geldi ve geçti gitti. Bu yağmur damlalarıyla toprağın altına inmiş olabilirler mi acaba?
oradan filizlenip yeni formlarda bizi ürkütmeden çıkacaklardır. tabi bu da bi 70-80 sene sürer sanırım ben o zaman yaşamıyor olurum o yüzden benim için sıkıntı yok :)
rappermcs tarafından 04/Ağu/12 16:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu konuyu skype üzerinden konferans olarak tartışsak çok iyi olur maksimum kaç kişi ile konferans yapılıyor bilmiyorum
Haribi yapsak ya arkadaşlar böyle bişey nasıl olur sizce ?
Sesli gerçekten çok iyi olur herkese konuşma hakkı verilir.
Aynı düşüncede olanlar varsa yazsın <<<
-
Yazmayayım dedim ama artık dayanamıyorum :D Dj_Doom3 le aşşa yukarı 20 senedir tabiri yerindeyse aynı kabdan yer aynı kaba sı.arız. Anlaşamadığımız tek büyük nokta benim olaylara daha Materyalist/Somut bakarken onun tam tersi Ruhani/Hayali/Soyut olarak bakmasıdır. Galactik Federasyonun Hoax olduğunu sürekli yüzüne vursam da, içindeki "ya çıkarsa" tarzındaki umut bitürlü sönmek bilmedi..
Birçok murit gibi aslı varmıdır diye bende bu konuyu bir ara araştırdım, vardığım sonuç Galactic Federasyonun geleceğine inanmanın Uçan makarna canavarına inanmaktan farksız olduğu.. Birileri Galactic Federasyon adı altında öyle veya böyle birşekilde kendine kar çıkarıyor.
Bakınız : http://lightworkers.org/nc/donate/geodesic-dome-light-temple-donationİnsanın en büyük zayıflığı umut etmesidir. Birileride Uzaylılar gelecek bizi kurtaracak bu düzenden, sonsuz sevgiye, sonsuzluga kavuşacağız diye umut edip duruyor ama üzgünüm ki boşa umut ediyorlar. Dünyanın kaderinin pamuk ipliğine bağlı olduğu günümüzde insanlık olarak umut etmeyi bırakıp din/dil/ırk/cinsiyet/görüş ayrılıklarını aşıp, en kısa sürede Gezegen kolonileştirme olaylarına girmemiz lazım. Teknolojik olarak yetersiz kaldığımız noktaları çözüp ırkımızı o gelmesini beklediğimiz Galactik insan seviyesine cıkarmak bence esas amacımız olmalı.
Knightkib tarafından 04/Ağu/12 17:34 tarihinde düzenlenmiştir
Gelmek istedigim nokta :
http://www.youtube.com/watch?v=7NPC47qMJVg&feature=relmfu -
Knightkib bunu yazdı
Yazmayayım dedim ama artık dayanamıyorum :D Dj_Doom3 le aşşa yukarı 20 senedir tabiri yerindeyse aynı kabdan yer aynı kaba sı.arız. Anlaşamadığımız tek büyük nokta benim olaylara daha Materyalist/Somut bakarken onun tam tersi Ruhani/Hayali/Soyut olarak bakmasıdır. Galactik Federasyonun Hoax olduğunu sürekli yüzüne vursam da, içindeki "ya çıkarsa" tarzındaki umut bitürlü sönmek bilmedi..
Birçok murit gibi aslı varmıdır diye bende bu konuyu bir ara araştırdım, vardığım sonuç Galactic Federasyonun geleceğine inanmanın Uçan makarna canavarına inanmaktan farksız olduğu.. Birileri Galactic Federasyon adı altında öyle veya böyle birşekilde kendine kar çıkarıyor.
Bakınız : http://lightworkers.org/nc/donate/geodesic-dome-light-temple-donationİnsanın en büyük zayıflığı umut etmesidir. Birileride Uzaylılar gelecek bizi kurtaracak bu düzenden, sonsuz sevgiye, sonsuzluga kavuşacağız diye umut edip duruyor ama üzgünüm ki boşa umut ediyorlar. Dünyanın kaderinin pamuk ipliğine bağlı olduğu günümüzde insanlık olarak umut etmeyi bırakıp din/dil/ırk/cinsiyet/görüş ayrılıklarını aşıp, en kısa sürede Gezegen kolonileştirme olaylarına girmemiz lazım. Teknolojik olarak yetersiz kaldığımız noktaları çözüp ırkımızı o gelmesini beklediğimiz Galactik insan seviyesine cıkarmak bence esas amacımız olmalı.
Gelmek istedigim nokta :
http://www.youtube.com/watch?v=7NPC47qMJVg&feature=relmfuevet 20 yildir birbirimizi taniriz ama knight kible bu konuyu ciddi olarak asla konusmadik. konusmayi da dusunmem. cuku kendisi uzun zamandir arastirma yapmiscasina cevap yaziyor ve goruslerimiz tamamen farkli yonde. 2 dk interneti acip arastirmayla olsa boyle seyler haklisin. fakat sandigin kadar basit degil.
-
Dj_DooM3 bunu yazdıKnightkib bunu yazdı
Gelmek istedigim nokta :
http://www.youtube.com/watch?v=7NPC47qMJVg&feature=relmfuevet 20 yildir birbirimizi taniriz ama knight kible bu konuyu ciddi olarak asla konusmadik. konusmayi da dusunmem. cuku kendisi uzun zamandir arastirma yapmiscasina cevap yaziyor ve goruslerimiz tamamen farkli yonde. 2 dk interneti acip arastirmayla olsa boyle seyler haklisin. fakat sandigin kadar basit degil.
Uzaktan izlemek her zaman en güzeli oluyor aslında Doom :) Boş verelim onu bunu, Tam şekilde Astral Yapabilen birileri varsa forum'da Doom Hariç Konunun ne demek olduğunu tam olarak daha iyi anlarlar. Gelirler veya gelmezler problem değil Varlıklarını bilmek bazılarına göre yeterli bazılarına göre saçmalık. ilk zamanlarda ( yıllar önce ) bende öyle derdimde. Tam olarak Astral yaptığımda ve bazı kişiler ile ( Yurt dışında ) oturup konuştuğumda yaşadığım deneyimlerde bunu çok iyi anladım.
İnanıp inanmamak insanın iradesine kalmış birşeydir. zorla inanacaksınız diye birşey yok. isteyen inanır isteyen inanmaz ama bu Evrende TEK Olduğumuza Asla ama Asla inanmayın.
-
Astral konusunda bircok deneyimim oldu. astral seyehati deneyimlemek icin tam 3 ay boyunca raliksiz, bikamdan uzzsanmadan deneme yaptim ve kendi cikis yontemimi buldu. herkesin kendi yontemi farklidir. buyuzden bzilari ciakrken o yondem bazilarinda ise yaramaz. bu kisinin ruhuyla olan bagiyla ilgilidir. bazilari dogustan rahatlikla cikabiliyor bazilari da yillardir denemelerine ragmen cikamiyorlar.
-
Konuyu Astrale çekmeyelim :>
inanmasam da Galaktik Federasyona 04/08/2012 yerel saatleri içinde kendilerini göstermeleri için süre tanıyorum :D yaklaşık olarak 6 saatleri daha var yani görünmeleri için. Ha bir aksilik olur Salusanın gemisine atmosfere girdikden sonra kuş çarpar, bilemedin midesi bulanır, hiç olmadı Londradaki kötü hava şartları elvermez ortaya çıkmazlarsa :D Bidaha senden Galaktik Federasyon lafı duyayım Dj_doom3 !! Galaktik Federasyon gelene kadar odunla kovalarım seni.. -
Knightkib bunu yazdı
Konuyu Astrale çekmeyelim :>
inanmasam da Galaktik Federasyona 04/08/2012 yerel saatleri içinde kendilerini göstermeleri için süre tanıyorum :D yaklaşık olarak 6 saatleri daha var yani görünmeleri için. Ha bir aksilik olur Salusanın gemisine atmosfere girdikden sonra kuş çarpar, bilemedin midesi bulanır, hiç olmadı Londradaki kötü hava şartları elvermez ortaya çıkmazlarsa :D Bidaha senden Galaktik Federasyon lafı duyayım Dj_doom3 !! Galaktik Federasyon gelene kadar odunla kovalarım seni.. -
3,5 saat kaldı...