Galaktik Federasyon Global Anons
-
bırakın bu galaktik işleri tek gerçek man in black :F
-
BlackHorn bunu yazdı
Galaktik federasyonun gerçekliği nasa bilim adamı anlatıyo izleyin öğrenin bişeyler
Nasa bilim adamı mı? yapma hoca ya ... -
OldBoy bunu yazdıBlackHorn bunu yazdı
Galaktik federasyonun gerçekliği nasa bilim adamı anlatıyo izleyin öğrenin bişeyler
Nasa bilim adamı mı? yapma hoca ya ...ben bu adamı daha önce bağcılar belediyesinde vidanjör kullanırken gördüm :)
-
olm bi de uzaylılar bir geliyor taş gibi hatunlar . özel güçleriyle saatlerce orgazm ediyorlar filan dünyalıları walla kral olur ha
şimdi biri çıkacak diyecek ki onun tam tersi de olabilir . farkındayız aq :) bırakın 2 dakka hayal kuralım
-
BlackHorn bunu yazdı
sheldan nidle=nasa bilim adamı..
And oscar goes to Blackhorn :D
-
BlackHorn bunu yazdı
Amına koyim yine mason yıldızı çıktı karşıma. Uzaylılarda mı yahudi. Eğer bu adam Nasa bilim adamıysa ben boşuna yaşamıştım amk.
-
bu galaktıkfederasyon anadılı gıbı ıngılızce bılıyor kurucusu eşter şeran adlı bır turk.. ve bu turk turkceyı benden daha ıyı bılıyor...
-
hala yiyien var mı amk bunları :D
-
BlackHorn bunu yazdı
SaLuSa 22-Ağustos-2012 Mesajı
Karanlık Bireylerin söz konusu oldukları yerlerde endişe edecek bir şey kalmadığından emin olabilirsiniz, çünkü biz onların soruna neden olma girişimlerinin bir çoğunu durdurduk. Biz şimdiye kadar bir zamandır onların eylemlerini bastırıyorduk ve böyle yapmaya devam etmeye niyetimiz var. Onlar farkında olmama uçurumuna bakıyorlardır ve onlar için hiç bir kaçış yoktur. Biz bununla birlikte hala kendi anlaşmaları içinde emri altındaki insanlar üzerinde otoritelerini uygulamaya devam eden bazı bireyleri yakinen izliyoruz. Müttefiklerimiz bütün cephelerde büyük ilerlemeler kaydediyorlar, ve bir çok konu da bu ayın sonuna kadar tamamlanabilir. Bu arada siz daha hızlı bir tempoda uyanmaktasınız ve farkındalığınız Işığın gücünü arttırıyor olmasının başka bir sebebidir.Valla ben en son olimpiyatlardaki fiyaskodan sonra aydınlanma yaşadım.
Yaşasın kelektik federation of darkness :D
-
konuyu anasayfada görünce geldiler sandım :D