folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Galaktik Federasyon Global Anons

Galaktik Federasyon Global Anons

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Oruçlu mu gelecekler oruçsuz mu ? Ona göre hazırlık yapalım :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Anlamıyorum neden böyle düşmanca tavırlar sergileniyor. Adam kimseye birşeyi dayatmaya çalışmıyor sadece yıllar önce bir şey başlattı tahribatta bunu paylaşarak şimdi de onu devam ettiriyor. Takip eden var etmeyen var. 

Mümkün olduğunca kendi yorumunu katmadan sadece mesajalrı çevirip paylaşılıyor bu yüzden kişiye yönelik alaycı yorumlar şaçma geliyor bana.

Geçen bir kitap da bir paragraf vardı güzel bu konuya da uyuyor.

Kitapdan bulup yazıyorum,

"Bir tek şunu söyle bana, sadece gördüğün ve hissettiğin şeylerle mi ilgilenirsin? Dünyanın sadece bunlarla sınırlı olduğuna gerçekten inanmıyorsun, değil mi?

Örneğin bir köstebek hiçbir şey görmez, doğuştan kördür. Ama köstebek görmüyor diye bütün bu şeyler yok diyemezsin."

Kitapda dünya diyor ama biz bunu evren için de kullanabiliriz. Bende icraat beklerim sadece laflarla hareket etmem ama yani sonuçta var olma olasılığı olan şeyler. Bir anda kesin yoktur deli şaçması diyerek kestirip atılması da ayrıca şaçma geliyor.

Birşeyler saçmaladım ama neyse hadi ben kaçtım.

Mesaj 31 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 15:58'da RaAmLis tarafından düzenlendi.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Bir sorum var benim. Bir şeyler olacak derken ne olacak mesela? Ne olabilir. Global ananostan kasıt nedir? Yine bu şekilde bilmem kim tarafından yayınlanması mı

yoksa iyonosfer tabakası kullanılarak sesli ve herkesin duyacağı ama anlamayacağı tuhaf dilde ananonsmu. Yoksa simultane çevirici olacak mı o an.

Bu konuda ne olacak. Şimdi bir tane kendini bilmez dengesiz olimpiyatları bombalamaya çalırsa salusa fanları bunu mu global anons olarak alacak. Bu konuda

detay nedir? Ya da hangi sitede yazar, kaynak varsa okurum ama sorularıma net cevap vermeli. :)

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Bende Tamamen bişey anlamadım...?

Nedir Bu Galaktik Federasyon Mevzusu.... Yoksa Cin Kandırmacası şeyler midir.?   

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:
    -----------------------------

Bende Tamamen bişey anlamadım...?

Nedir Bu Galaktik Federasyon Mevzusu.... Yoksa Cin Kandırmacası şeyler midir.?   

Hocam sen içerdeydin bu konunun başlangıcında forumda Dj_DooM un konularına bak.

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:

Ya bi siktir git SaLusa,

iyi güldürdünüz :))))

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

kaçıncı bu amk. geliyolardı artık son uyarıyla kesin geldiler. son uyarı.  2012de ortaya cıkıyolar artık herkes farkına varıcak defalarca aynı sey ,hep aynı terane hep yan yattın hala aynı şeyleri zırvalıyosun enteresansın

editcan. bai arada yine yollamıstı salusa reyiz, sonra olmayınca yeaaa kanala baskaları girmiş, kandırmıslar kanalı, yanlıs anons vs vs. 4 agustostan sonrada benzer seyleri duyucaz.

Mesaj 31 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 21:01'da umit tarafından düzenlendi.

le le le sakine
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek

inanmıyorum ama konu gayet eğlenceli :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

3-4 yıllık tbt hayatımda hiçbir konuyu bu kadar görmek istemediğimi hatırlamıyorum.
    Boş hoca boş. Önceki konularınıda takip ettim ben, Şu zaman içinde şu olucak bu zaman içinde bu olucak dedin.
    Olduysa bi konu açta bakın ben size şunu şunu demiştim bakın oldu dersin eyvallah derizde.
    Hep şu tarihte şu olucakmış bu tarihte bu olucakmış.
    Sıktı yani. 

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
Toplam Hit: 73000 Toplam Mesaj: 491