Galaktik Federasyon Global Anons
-
Oruçlu mu gelecekler oruçsuz mu ? Ona göre hazırlık yapalım :)
-
zeplin çıktı o videodakiler.
http://www.youtube.com/watch?v=_Qy6AJ6vZ64&feature=share&fb_source=message
-
Anlamıyorum neden böyle düşmanca tavırlar sergileniyor. Adam kimseye birşeyi dayatmaya çalışmıyor sadece yıllar önce bir şey başlattı tahribatta bunu paylaşarak şimdi de onu devam ettiriyor. Takip eden var etmeyen var.
Mümkün olduğunca kendi yorumunu katmadan sadece mesajalrı çevirip paylaşılıyor bu yüzden kişiye yönelik alaycı yorumlar şaçma geliyor bana.
Geçen bir kitap da bir paragraf vardı güzel bu konuya da uyuyor.
Kitapdan bulup yazıyorum,
"Bir tek şunu söyle bana, sadece gördüğün ve hissettiğin şeylerle mi ilgilenirsin? Dünyanın sadece bunlarla sınırlı olduğuna gerçekten inanmıyorsun, değil mi?
Örneğin bir köstebek hiçbir şey görmez, doğuştan kördür. Ama köstebek görmüyor diye bütün bu şeyler yok diyemezsin."
Kitapda dünya diyor ama biz bunu evren için de kullanabiliriz. Bende icraat beklerim sadece laflarla hareket etmem ama yani sonuçta var olma olasılığı olan şeyler. Bir anda kesin yoktur deli şaçması diyerek kestirip atılması da ayrıca şaçma geliyor.
Birşeyler saçmaladım ama neyse hadi ben kaçtım.
Mesaj 31 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 15:58'da RaAmLis tarafından düzenlendi. -
Bir sorum var benim. Bir şeyler olacak derken ne olacak mesela? Ne olabilir. Global ananostan kasıt nedir? Yine bu şekilde bilmem kim tarafından yayınlanması mı
yoksa iyonosfer tabakası kullanılarak sesli ve herkesin duyacağı ama anlamayacağı tuhaf dilde ananonsmu. Yoksa simultane çevirici olacak mı o an.
Bu konuda ne olacak. Şimdi bir tane kendini bilmez dengesiz olimpiyatları bombalamaya çalırsa salusa fanları bunu mu global anons olarak alacak. Bu konuda
detay nedir? Ya da hangi sitede yazar, kaynak varsa okurum ama sorularıma net cevap vermeli. :)
-
Bende Tamamen bişey anlamadım...?
Nedir Bu Galaktik Federasyon Mevzusu.... Yoksa Cin Kandırmacası şeyler midir.?
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Bende Tamamen bişey anlamadım...?
Nedir Bu Galaktik Federasyon Mevzusu.... Yoksa Cin Kandırmacası şeyler midir.?
-----------------------------Hocam sen içerdeydin bu konunun başlangıcında forumda Dj_DooM un konularına bak.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Ya bi siktir git
SaLusa,
-----------------------------iyi güldürdünüz :))))
-
kaçıncı bu amk. geliyolardı artık son uyarıyla kesin geldiler. son uyarı. 2012de ortaya cıkıyolar artık herkes farkına varıcak defalarca aynı sey ,hep aynı terane hep yan yattın hala aynı şeyleri zırvalıyosun enteresansın
editcan. bai arada yine yollamıstı salusa reyiz, sonra olmayınca yeaaa kanala baskaları girmiş, kandırmıslar kanalı, yanlıs anons vs vs. 4 agustostan sonrada benzer seyleri duyucaz.
Mesaj 31 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 21:01'da umit tarafından düzenlendi. -
inanmıyorum ama konu gayet eğlenceli :)
-
3-4 yıllık tbt hayatımda hiçbir konuyu bu kadar görmek istemediğimi hatırlamıyorum.
Boş hoca boş. Önceki konularınıda takip ettim ben, Şu zaman içinde şu olucak bu zaman içinde bu olucak dedin.
Olduysa bi konu açta bakın ben size şunu şunu demiştim bakın oldu dersin eyvallah derizde.
Hep şu tarihte şu olucakmış bu tarihte bu olucakmış.
Sıktı yani.