folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Anaokulu Ve İlkokula Zorunlu Din Dersi

Anaokulu Ve İlkokula Zorunlu Din Dersi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Liselerde Osmanlı Türkçesi zorunlu ders oldu

19.Milli Eğitim Şurası'nın 3.gün çalışmaları kapsamında liselerde Osmanlı Türkçesi dersi zorunlu hale getirildi

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

19.Milli Eğitim Şurası'nın 3.gün çalışmaları kapsamında liselerde Osmanlı Türkçesi dersi zorunlu hale getirildi

Good job

Brilliant

Bravo

Well Played

Good game

Easy.

noob goverment.

pull please.

Dentist tarafından 04/Ara/14 23:52 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Elhamdülillah Osmanlıca geldide ecdadımızın dilini öğrenicez diye yazanlar var a.q görende hilafet geldi sanar lan oğlum osmanlıca yasakmıydı sanki? sen osmanlıcayı öğrenmek için götünü kaldırıp ismekin kursuna bile gitmezsin çobanın seni dürttü diye "me"lersin anca.

"Dünyanın hiçbir yerinde zorunlu fizik dersinin, zorunlu kimya, zorunlu matematik dersinin tartışma konusu olduğunu göremezsiniz. Ne hikmetse zorunlu din kültürü ve ahlak dersi her zaman tartışma konusu olur" cümlesini kuran bir adam c. başkanı olmuş neden şaşırıyorsunuz anlamıyorum...

Bize Tahribat.com'da TRABZON:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

Daha Turkceyi duzgun konusamazken osmanlica turkcesini nasil ogretecez.

yaff puff yhaa sheker gibi turkceyle alakasi olmayan bati ozentisi sahislara osmanlica nasil ogretilecek. 

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

Müslümanlıkta zorlama yoktur, ama din dersi zorunludur. Hadi onu da geçtim "din" dersinde sadece müslümanlık anlatılır. Ne diyelim bize fazla söz düşmez, amin.

since 2005 // tbt
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek
    TorNaVida bunu yazdı
    OdiN bunu yazdı

Fen bilgisi dersinden kaldırılan üreme başlıklı konuya gelmek ister misini sevgili gerçek müslüman arkadaşlarım.

O çocuğa sen mi anlatıcaksın pipini hatunn bilmem neresine sokarsan hamile kalır diye?

yada sen mi diyeceksin erkek üreme organından çıkan meninlerin kadın üreme organından girerek yumurtalıklara yerleşmesinden kaynaklanan bir durumla kadın rahminde oluşum başlar diye?

yoksa leylekler getirdi seni diyip geçiştirecek misin? Belkide sadece susacaksın. Çünkü günah. Haram. 

Sizin aklınıza sokayım ben. 

dinsiz olmak ahlaksız olmak değildir. 

Küçük bi örnek: Camiden çıkan amcaların yere türkürmesi. Ben onların dinini imanını sikeyim. Çevreye doğaya saygısı olmayan adamın ne karşısındakine ne kendisine saygısı olur.

Sokulacak akki olmuyan klasik bir adam. O yuzden bende senin aklina sokim diyemiyorum.

Ibn i sina piri reis endulusler bence bunlarada bakilmali bunlarda muslumandi ve avrupa bunlardan aldigi bilgiler uzerine gelismistir.

ibn i sinanin eserleri 17 18 yuzyila jadar unilerde ders olarak okutuluyordu tipin altyapisini olustiran sahis.

Benim bahsettigim olay bu gercek muslumanligi ablamak ve uygulamak budur.

sokulacak aklı olmayan klasik adam sorduğu sorulara hiç bir cevap alamadı sadece kendini savunmaya çalışan aciz bi varlık gördü karşısında. 
    benim sorduğum sana ibni sina, piri reis değil. 

Sen çocuğuna nası anlatıcaksın bunları?

çevirisi yapılmamış kitapları önüne koyup bak bu böyle oluyomuş al oku mu diyeceksin?

Bana başka şeyler anlatıp hakaret etme. Önce yazılanları idrak etmeyi öğren. Ondan sonra git başka bilgilerle doldur kafanı.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

matematik dersi zorunlu olmasın mk. istemiyorum matematik filan.

hadi ateizler bunuda açıklayın ? :))) 

aman din dersi zornlu oldu taş devrine dönüyoruz kafası yaşayanlar bakın:

şimdi siz tarih dersinde birsürü din ırk çeşitlerini öğreniyorsunuz gidip hristiyanmı oluyorsunuz ?

kafanız okadar boş ki şunu kavrayamıyorsunuz.

illa din dersi görüp müslüman olmak zorunda değilsinizki. o ders bu ülkede  zorunlu ve o dersten sorumlusun.

sınavında başarılı ol o bilgiyi öğren ama namaz kılma git ineğe tap kimse sana bişi demezki.

fazla bilgi göz çıkarmazki? çocuğun herhangi bir dinin içeriğini öğrendiğinde kötümü olacak ?

niye kimse beden eğitimi zorunlu olmasın demiyor? çocuğum beden eğitimi görmek zorunda değil demiyor ?

olm askere gitmeye götünüz yemiyor bari bırakın çocuklar birşeyler öğrensin lan. 

herşeyin önüne taş koyuyorsunuz mk. 

askere gitmezsiniz ,eylem yapıp dükkan taşlarsınız , her eğitim şekline karşı çıkarsınız , konvers giyip ben miliyetçiyim dersiniz , 

baba parası ile sikindirik üni okuyup gelip burada artizlik yaparsınız , kondom kullanmayı bilmezsiniz kürtaj parası için babanıza ağlarsnız. ne skime yararsınız kimse bilmiyor mk. pempe çoraplılar sizi.

edit : bu arada kahpelik yapan cematlerden tabiki uzak dursun çocuklar.

dine her nekadar inanmasanızda din ve tanrı ne kadar gerçek olmasada insanları kötülükten uzak tutma konusunda işe yarıyor.

bu yüzden sapkınlardan uzak, dinini güzelce yaşayanlar on numara insanlardır. severim öyle kendi yağında kavrulan iyi insanları.

kızları bir efendi şahane oluyor ^^ hemde hamarat oluyorlar.

ama iş cemmatçiler gibi sapkınlara gelince full sikiş dönüyor. 

zalimadam tarafından 05/Ara/14 02:38 tarihinde düzenlenmiştir

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

şimdi siz tarih dersinde birsürü din ırk çeşitlerini öğreniyorsunuz gidip hristiyanmı oluyorsunuz ?

illa din dersi görüp müslüman olmak zorunda değilsinizki. o ders bu ülkede  zorunlu ve o dersten sorumlusun.

sınavında başarılı ol o bilgiyi öğren ama namaz kılma git ineğe tap kimse sana bişi demezki.

fazla bilgi göz çıkarmazki? çocuğun herhangi bir dinin içeriğini öğrendiğinde kötümü olacak ?

niye kimse beden eğitimi zorunlu olmasın demiyor? çocuğum beden eğitimi görmek zorunda değil demiyor ?

olm askere gitmeye götünüz yemiyor bari bırakın çocuklar birşeyler öğrensin lan. 

askere gitmezsiniz ,eylem yapıp dükkan taşlarsınız , her eğitim şekline karşı çıkarsınız , konvers giyip ben miliyetçiyim dersiniz , 

baba parası ile sikindirik üni okuyup gelip burada artizlik yaparsınız , kondom kullanmayı bilmezsiniz kürtaj parası için babanıza ağlarsnız. ne skime yararsınız kimse bilmiyor mk. pempe çoraplılar sizi.

edit.

Dentist tarafından 05/Ara/14 02:39 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben tecavüz eden cinayet işleyen hırsızlık yapan bir ataist görmedim illa vardır ama çok nadirdir bununla birlikte dinden ençok bahsedenlerin ençok cinayet tecavüz ve hırsızlık işlerine bulaşanlar oldupunu görüyoruz kim neye inanırsa inansın ama budediğime yalandiyen yalancının tillahıdır ayrıca dindersinin zorunlusu olmaz

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

edit : bu arada kahpelik yapan cematlerden tabiki uzak dursun çocuklar.

dine her nekadar inanmasanızda din ve tanrı ne kadar gerçek olmasada insanları kötülükten uzak tutma konusunda işe yarıyor.

bu yüzden sapkınlardan uzak, dinini güzelce yaşayanlar on numara insanlardır. severim öyle kendi yağında kavrulan iyi insanları.

kızları bir efendi şahane oluyor ^^ hemde hamarat oluyorlar.

ama iş cemmatçiler gibi sapkınlara gelince full sikiş dönüyor. 

Seni en kısa zamanda bi ünili ortamına sokmak lazım çok ütopik düşünüyorsun haklarında :)

edit: alttaki arkadaş yazmış artırıyorum

ilkokulda 5 yıl kahvehane çalıştırdım, yazları sabah açar akşam 9 a kadar ben gece 3-4 e kadar babam çalıştırırdı, kışın da sabah kalkar kahveyi süpürür okula giderdim. Paramız yoktu kış günü karda terlikle okula gittiğim oldu

ortaokulda şehre taşındık sabah okul akşam dükkana giderdim, hurda dükkanı, işler iyi gitmedi dükkan kapandı 79 model fordun kasasında hurdacı diye bağırarak köyleri dolaştım, babama hiç dershane parası ödetmedim burs murs hallettik, ünide de çalıştım, tatile geldiğimde köylerde kamyonetle de dolaştım 

herşeyin en kötüsünü gördüm, bi insanın durumu olmayabilir, ailevi meseleleri olabilir, ardında kalan olabilir , hastası olabilir. bu insanlara yok pembe çoraplı yok vurdur yok deldir diye hakaret edemezsin,

sen bi baltaya sap olmamış olabilirsin, yazdıklarından da cehalet akıyor, olsun, seni de kınamazdım çevremde çok imkanı olmadığı için okumayan ama sen sınırları aşıyorsun kalp kırıyorsun. 

mataramasuko tarafından 05/Ara/14 02:53 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 52119 Toplam Mesaj: 411