folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Anaokulu Ve İlkokula Zorunlu Din Dersi

Anaokulu Ve İlkokula Zorunlu Din Dersi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

http://www.aktifhaber.com/akplilerin-sinavsiz-memur-olan-akrabalarini-acikladi-1086871h.htm

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

İzleyin bence:

shoebat.com/2014/05/12/muslims-cut-hands-cut-heads-play-corpses-victims/

Maskelerin altındakilerin müslüman olduğunu biliyor muyuz ? İslamın neresinde var adamın elini kafasını kulağını kes videoya çekip dünyaya zevkle izlet diye birşey ? Varsa göster bizde islamiyet yanlış bir seçim diyelim. Bin tane hristiyan musevi budist ateist videosu bulursun adam keserken, kedi keserken.. 

DeepWeb e gir kadının kolunu bacağını kesip sex işçisi olarak satıyorlar orda. Hediye paketi yapıp gönderiyorlar hemde eve. Koysanıza bunları da Batılı millet yapıyor diye. Madem müslümanlardan seçip seçip koyuyorsunuz. O taraftan da seçip koysanıza hocam ?

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Yobaz bir millete ancak böyle yobaz bir hükümet yakışır.

6 yaşındaki çocuğa din eğitimi verin, başını kapatın, çarşafa sokun.

21. yüzyılda tek derdiniz sakız çiğnemek orucu bozarmı olsun.

Ne güzel yazmış şair ;

Özlediyseniz fesi peçeyi 
    Aydınlığa yeğliyorsanız kara geceyi 
    Hala medet umuyorsanız 
    Şıhtan şeyhten dervişten 
    Şifa buluyorsanız 
    Muskadan üfürükçüden 

Unutun tüm dediklerimi 
    Yıkın diktiğiniz heykellerimi

http://www.youtube.com/watch?v=D2NmiLRSiIU

manhyak tarafından 07/Ara/14 16:04 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

Gerçek İslam bu değil RETRET. ))):

Gerçek İslam bodur fatih gibi alimlerin anlattığı.

Basmıyor kafanız.. 

İsraillilerin katlettiği filistinliler ?
    Almanların katlettiği yahudiler ?
    Abd nin ortadoğuda katlettiği müslümanlar?

Çinin asyada katlettiği Türkler ?

Rusların kuzeyde katlettiği Çeçenler ?

Ermenilerin yine orada katlettiği azeriler?

Daha tüm batılı devletlerin afrika ve asyada sömürge altına aldığı ve insanlara yaptıkları zulümleri saymıyorum bile.

Bunlara rağmen neden sadece İslamiyet kötü diyorsunuz ? 

Bu yüzden sizin gibililere batı özentisi diyorum. Çünkü İslama karşı bir algı oluşturmaya çalışıyorlar ve kendilerini masum göstermek istiyorlar. Sizin gibi onlara hayran arkadaşlarımız da "onların oluşturduğu" islami cinayetleri görüp evet islamiyet kötü birşeymiş diyorsunuz. Açın ve okuyun... İslamiyet nasıl bir din bunu bi öğrenin önce.

Not : Arkadaşın da dediği gibi.. Müslümanım diyenler gerçekten islamiyetin emrettiğii şekilde yaşamıyor. Buna bende dahilim. bu islamiyetin problemi değil, müslümanların problemi.

Birincisi kafan basmıyor falan diye artistlik yapma. Sanki kendin boş vakitlerinde atomu falan parçalıyorsun dingil.

İkincisi benim sadece islama karşı olduğumu nereden çıkardın? Sen domalansın büyük düşün.

Gerçekten de bilmem kaç yaşında evlendirilmiş kızları, ya da boğazı kesilen adamları falan umursadığımı mı düşünüyorsun? Spritüel gerzeklikle en fazla hobi olarak uğraşıyorum arada.

Sen dinini çok büyük sanıyor, millet ona karşı komplo kuruyor diye mi düşünüyorsun? Gerçekten nevran bilmem kaç sene önce bir tüccarın kağıda yazdıkları üzerine mi dönüyor sence? Çok tatlıymış :D

Ayrıca, evet ben BATI ÖZENTİSİYİM. Yani?

krypt tarafından 07/Ara/14 16:04 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

İzleyin bence:

Cidden zurnanin zirt dedigi yersin hocam yani. Bu video gibi yuzlerce ateist karı kız kesrn satanist budist hristiyan bulursun, buluruz. O zaman kokten cekelim dunyanin fisini ?

Sen simdi bu amina kodumun videosunda ki yapilanla muslumanligi bir tutabilecek ölcütlere kavustun mu bana bunu soyle sadece ?

Hepsini gec, insanligin geldigi vehameti tartismak yerine, asli astari olmayan dinle butunlestirilmeye calisilan salak sacma seyleri din diye neden tartisiyosunuz ? Musluman insan, islam dinini benimsemis insan dusmanimisiniz ?

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Son birkaç not ve video ile konuya yazmayı bitiriyorum:

1- teknoloji affetmez. Dogmayla yönetilen ülkeler teknoloji üretemez.

2- insan doğası her şeyin üstündedir. idealler (şeriat, komünizm, kapitalizm vs.) ile sınırlandırılamaz, idealler fikirler zaman içinde değişir.

3- teknolojiye ve bilime haiz olan her zaman kazanır.

ABD'nin verdiği sipariş sayılarını ve belgelerini araştırın ben size sadece teknolojiyi göstereceğim. ABD teknolojisini İngiltere dahil kimseyle paylaşmıyor ve 10 sene içinde askere ihtiyaçları kalmayacak. Benzer teknolojiyi Rusya Federasyonu - Japonya birlikte yürütüyor (Sahalin Adası Tesisleri).

Şöyle bir mantıklık düşünün ABD bütün radikalleri neden Irakta toplamak isteyebilir? Metal yoğunluğunu 80 grama kadar ölçebilen (bir metalin silah olup olmadığını anlayabilen) sensörlere sahip heronlar neden İşid militanlarını vurmuyor? Neden Hükümetimiz Israrla İşid'i destekliyor?

videoları izleyin:

http://www.youtube.com/watch?v=tFrjrgBV8K0

http://www.youtube.com/watch?v=gOkXRXZIFxs

http://www.youtube.com/watch?v=hzmMVHGNXvI

bunlar zaten tamamlanmıştı, yarı nükleer pil projesini de geçtiğimiz haziran ayında bitirdiler, uyumayan, acıkmayan, durmayan, dinlenmeyen binlerce silahlı robot.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

Gerçek İslam bu değil RETRET. ))):

Gerçek İslam bodur fatih gibi alimlerin anlattığı.

Basmıyor kafanız.. 

İsraillilerin katlettiği filistinliler ?
    Almanların katlettiği yahudiler ?
    Abd nin ortadoğuda katlettiği müslümanlar?

Çinin asyada katlettiği Türkler ?

Rusların kuzeyde katlettiği Çeçenler ?

Ermenilerin yine orada katlettiği azeriler?

Daha tüm batılı devletlerin afrika ve asyada sömürge altına aldığı ve insanlara yaptıkları zulümleri saymıyorum bile.

Bunlara rağmen neden sadece İslamiyet kötü diyorsunuz ? 

Bu yüzden sizin gibililere batı özentisi diyorum. Çünkü İslama karşı bir algı oluşturmaya çalışıyorlar ve kendilerini masum göstermek istiyorlar. Sizin gibi onlara hayran arkadaşlarımız da "onların oluşturduğu" islami cinayetleri görüp evet islamiyet kötü birşeymiş diyorsunuz. Açın ve okuyun... İslamiyet nasıl bir din bunu bi öğrenin önce.

Not : Arkadaşın da dediği gibi.. Müslümanım diyenler gerçekten islamiyetin emrettiğii şekilde yaşamıyor. Buna bende dahilim. bu islamiyetin problemi değil, müslümanların problemi.

Birincisi kafan basmıyor falan diye artistlik yapma. Sanki kendin boş vakitlerinde atomu falan parçalıyorsun dingil.

İkincisi benim sadece islama karşı olduğumu nereden çıkardın? Sen domalansın büyük düşün.

Gerçekten de bilmem kaç yaşında evlendirilmiş kızları, ya da boğazı kesilen adamları falan umursadığımı mı düşünüyorsun? Spritüel gerzeklikle en fazla hobi olarak uğraşıyorum arada.

Sen dinini çok büyük sanıyor, millet ona karşı komplo kuruyor diye mi düşünüyorsun? Gerçekten nevran bilmem kaç sene önce bir tüccarın kağıda yazdıkları üzerine mi dönüyor sence? Çok tatlıymış :D

Ayrıca, evet ben BATI ÖZENTİSİYİM. Yani?

Noldu zekan yetmeyince diline vurdu galiba. Beynini küfretmekten, hakaret etmekten başka şeyler için de kullan. Senin seviyene inmeyeceğim. Git kumdan kaleler yap.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

İzleyin bence:

Cidden zurnanin zirt dedigi yersin hocam yani. Bu video gibi yuzlerce ateist karı kız kesrn satanist budist hristiyan bulursun, buluruz. O zaman kokten cekelim dunyanin fisini ?

Sen simdi bu amina kodumun videosunda ki yapilanla muslumanligi bir tutabilecek ölcütlere kavustun mu bana bunu soyle sadece ?

Hepsini gec, insanligin geldigi vehameti tartismak yerine, asli astari olmayan dinle butunlestirilmeye calisilan salak sacma seyleri din diye neden tartisiyosunuz ? Musluman insan, islam dinini benimsemis insan dusmanimisiniz ?

Yazılarımın başında bunların selefi olduğunu belirttim. Türkiyeye sokulan akımın selefi akımı olduğunu da yazdım.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

kürtler kimliklerinde TC yazdığı için şikayetçi , sizlerde islam yazdığı için şikayetçisiniz.

bir bitmediniz amk. şu türkiye ve islamiyetten şikayetçi olanlar varya , ülkenin bütün imkanlarından sonuna kadar yararlanmış ve doyumsuz kişiler olduğuna emin olabirlirsiniz. 

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Genetic Fallacy vs Straw Man

ne diyon?
Toplam Hit: 52113 Toplam Mesaj: 411