folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Anaokulu Ve İlkokula Zorunlu Din Dersi

Anaokulu Ve İlkokula Zorunlu Din Dersi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    ultrAsker bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı

18 Sayfa teklife karşı çıkmış bi yığın okuma yazma özürlü adam var bu tahribatta. O kadar eğitimci var bi tanesi de çıkıp açıklamamış bu sazanlara. Ben bari açıklayım "Bilale açıklar gibi"

Zorunluluk öğrencilere değil zeki arkadaşlarım benim. Zorunluluk okullara. Meb ve Özel okullara bu dersi verme zorunluluğu getiriliyor. Çünkü %99 u müslümanım diyen bir ülkede, Allah Allah naraları ile kurtarılıp kurulmuş bir ülkede kimse kusura bakmasın islamiyet ön planda olmak zorundadır. Sizin gibi islamiyeti bilmeyen, 4 tane öpüşen başı kapalı görüp, 4 tane adam kesen sakallı Alahuekber diyen soytarı görüp atalarımızın 1000 yıldır iliklerine kadar yaşadıkları islamı aşağılayıp kendi özümüzü bırakıp batının yaşam şeklini, inanç kültürünü benimsemeye çalışan, ama "ben burdayım diye sırıttığını" fark bile etmeyen cahillerden bir bok olmaz. Forumlarda köşe yazarı olursunuz ancak. Tabi konuyu doğru yere açabilirseniz. 

Mümkünse artık bu zorunluluğun okullara getirilirdiğini, öğrencilerin bu dersi istemedikleri taktirde ilkokuldan lisesine kadar "dilekçe ile başvurup" muaf olma haklarının var olduğunu kas kafanıza sokun. Hepi topu 4 tane adamsınız ama müslümanlar azınlıktaymış gibi konuşuyorsunuz. İslam dinine hakaret etmekten vazgeçin. Tahribata kadar girmişler bu yobazlar diyen hıyara da söylüyorum, terbiyeni takın yoksa girecek daha çok yer buluruz.

Not : Sözlerim sadece saygıdan yoksun islam ve müslüman düşmanlarınadır. Diğerlerinden ettiğim hakaretleri okumak zorunda kaldıkları için çok çok özür diliyorum. Saygılarımla.. 

Çok özendiğiniz amerikan vatandaşları kadar saygılı olmayı bir türlü beceremeyeceksiniz. Sebebi de onlar gibi değilsiniz. Onlar gibi olmaya çalışıyorsunuz çünkü.

https://www.facebook.com/video.php?v=998157200213318&set=vb.161723033856743&type=2&theater

maalesef bu dediğinin ne kadar ütopik olduğunu sen dahi anlayabilirsin. mahalle baskısı denen bir şey var ve bir ailenin isteyeceği en son şey bunu çocuklarının yaşamasıdır. öyle vay efendim dilekçe ver girme demekle olmuyor o işler. 

Mahalle baskısının olduğu yerde rahatça annem babam ateist benim diyebilyor mu ?  O zaman napalım mahalleyi komple ateist mi yapalım ? Bu baskının olmadığı bölgeler var, yada okullar. Çocuklar bununla yaşamayı, bir birlerine saygı duymayı öğrenecekler. Veliler de aynı şekilde.

Bu dersin seçmeli yada zorunlu olması bişey değiştirmiyor. Seçmeli de olsa arkadaşları Aileleri yüzünden din dersini seçecekler. tek başına başka bir sınıf açmazlar. Tamamına yakını müslüman olan bir toplumda bu gibi zorlukları yaşayacağı çok aşikar değil mi ?

Sistemi, düzeni, kültürü, insanların düşünce yapısını, çocuklarda ki bilişsel dönemi düzeltmeye çabalamak yerine ateistler hristiyanlar yada diğer din mensupları müslüman olsa sorun kalmaz ortada :) Buyrun gelin, pişman olmazsınız 

arapçasıyla türkçesiyle kuran okuyarak büyüdüm ben merak etme. o tarafın nasıl olduğunu çok iyi biliyorum :)

bu tarz ateizm, islam, hristiyanlık vb durumlarını göz önüne alarak devletin böyle işleri düzenlemesi gerekir. azınlık hakkını korumak vs vs girmicem şimdi oralara.

çoğunluk müslüman biz napalım :(( gibi bi tepki vermek çok işe yaramaz. ama çözümü düşünen kimse de yok boşa konuşuyoruz.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Kuranı Arapça okuyamıyoruz, Arapça dersi gelsin, hatta gavur harflerini bırakıp dil devrimi ile Arapçayı okutalım! Bugün bu istense kabul görür o seviye tamam. Bazı bakanlar Osmanlıca dersini istemeyenlere, hor görenlere Bizans tohumu yakıştırmasını yapabilecek kadar alim durumdayken halkın ne olmasını bekliyorsun da laf anlatmaya kalkıyorsun ki? Hala daha nüfus hanesine doğuştan eklenmiş ekstra bir özelliği olmayan İslam ibaresiyle seçere tutmaya çalışanlar varken kime laf anlatıyoruz ki? 1 yaşındaki çocuğun o yaştan itibaren din dersinden muaf tutuması için başvuru yapmamızı isteyipte çocuğun düşeceği ikilem ve garip durumun çocuğu etkileyeceğini bilemeyecek kadar bilgisi kıt insanlara ne anlatıyoruz ki? Herkes melek, her hoca cennetten düşmüş birer alim. Hiç baskı olmayacak, hiç kafasına göre anlatan eden olmayacak. Tenefüste muaf çocuğu görüpte sen neden gelmiyorsun diye üstelemeyecek, sen de "atayiz" yetiş diyecek öyle değil mi?

Evet, sizin düşündüğünüz gibi ülkenin %99.9'u müslüman, kalan %0.1'i hatta o kadar bile değil 2 avuç insan olarak biz gavur ülkeler tarafından özel eğitilip ülkenin huzurunu kaçırmak, ülkeyi satmak için yerleşen "atayizleriz". Herkese kolay gelsin. Daha da laf anlatma takatim yok.

Austen tarafından 07/Ara/14 08:24 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

İslam'ın ne olduğu ortada. Bunlar bildiğin devşirme adımları, en azından 20-25 yıllık süreçte insanları osmanlı'ya sıcak bakma, teşvik etme adımları gibi duruyor...

Zemin hazırlığından başka birşey değildir, Ben kendimi osmanlı olarak değil göktürk olarak görüyorum...

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

esas mahlukatlar belli de kendini kaptıranlara acıyorum. şimdi koyduk mu psikolojisinde olabilirsiniz. ama acıları beraber çekeceğiz.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Bunlara alışacaksınız o zaman... bu görüntüler memleketimizde de gerçekleşecek. Hükümet tayfası selefidir bunu bilin, ismailağa cemaatindeki yakınlarımızın endişe ederek korktuğu bu gerçeği 8-12 ay aralığında hepiniz göreceksiniz.

Ortadoğu devletlerinde kimin haklı olduğuna değil kimin güçlü olduğuna bakılır, çocuklarınız için bunun hayırlı olduğunu düşünüyorsanız sorun yok. Benim çocuklarım için bu hayırlı değil.

RETRET tarafından 07/Ara/14 15:07 tarihinde düzenlenmiştir

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Gerçek İslam bu değil RETRET. ))):

Gerçek İslam bodur fatih gibi alimlerin anlattığı.

while (1<2)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

Bunlara alışacaksınız o zaman... bu görüntüler memleketimizde de gerçekleşecek. Hükümet tayfası selefidir bunu bilin, ismailağa cemaatindeki yakınlarımızın endişe ederek korktuğu bu gerçeği 8-12 ay aralığında hepiniz göreceksiniz.

Ortadoğu devletlerinde kimin haklı olduğuna değil kimin güçlü olduğuna bakılır, çocuklarınız için bunun hayırlı olduğunu düşünüyorsanız sorun yok. Benim çocuklarım için bu hayırlı değil.

hocam müslümanlıkla islamiyet farklı şeyler gerçek islamiyet kültürünü yansıtamıyor ki müslümanlar :D 

Converse giyen uzaylı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

İdrak edemedikleri şey şu:

İzole bir ülkede yaşayacaklar, avrupa, abd ve rusya müslümanları Türkiye'nin değişim çemberi tamamlandığında tümüyle kapı dışı edecek (Rusya'nı büyük techir planını bir araştırın); hazırlanan program Avrupa'da, ABD'de müslüman bırakılmaması yönünde. 2024 yılı sonunda Tümüyle arındırılmış bir Batı ve ABD Kıtası hayal ediliyor ve bu amaca ulaşacaklar.

Avrupalılar ve Amerikalılar enerji için kayagazı, işgücü için robotlaşma (ABD boston dynamics'e inşaatlarda kullanılmak üzere 80.000 robot siparişi verdi bile) peşindeler, bugün çinde ve uzakdoğuda üretilen her şeyin patenti (teknolojisi) ABD ve Avrupa kıtalarındadır. Teknolojik hıza bakarak söylüyorum 15 yıl içinde hiç bir batı ülkesinin göçmen işgücüne ihtiyacı kalmayacak. Bu da Lübnanlı, Araplaşmış Türk, Arap ve Asyalılara ihtiyacın ortadan kalması demek.

Bizim insanlarımız gerçekten ilginç; Rusya'da ABD'de Avrupa'da nüfus azalıyor diye seviniyorlar, oysa aynı kaynakları daha fazla nüfusla bölüşmek zorunda olduğun için kendi nüfus artışından korkman, bunu planlaman gerekir. 10 sene sonra kaç okula kaç hastaneye kaç doktora kaç mühendise ihtiyacın olduğunu planlamalısın bizde Allah verir mantığı var; vermiyor işte kardeşim vermiyor, ülkede ne varsa sattık, Güneydoğu topraklarının 4/3'ü israilin kurduğu tarım kooperatiflerine satıldı, 120.000 konut'u 16.300 dükkanı farklı ülke vatandaşlarına sattık, bilimde yokuz, sanayi de yokuz hep yedek parça ve taklit üzerine işlerimiz; montaj ve taklit...

Neticeye bakalım: daha az sorgulayan, daha az mantık ve matematik düşünen daha dogmacı bir toplum yapısı ve hükümet baskısıyla selefileşmenin sonu Türkiye'yi Osmanlı yapmayak. Kürdistan sosyal olarak kuruldu, fiili kurulum hızla gerçekleştiriliyor. Hizbullah mayası güneydoğu anadoluda tutmayacak, Selefi islamcılar kendi elleriyle ülkeyi ikiye böldü. Şimdi vaadettikleri şey kendileri gibi olmayanları yavaş yavaş sindirmek ve sinmeyenleri bu işin sonunda öldürmek. Kendileri gibi düşünmeyenlere ekonomik ve sosyal baskı yapıyorlar zaten, şimdi iş çocuklarını kendi istedikleri gibi eğitmeye geldi, mesele hiç bir zaman İslam olmadı, mesele gücün kullanımıydı, şimdi onlar güçlü ve çocuklarımızı da kendi güçlerinin piyonları yapmak istiyorlar. İşin özü vatandaşları özgür bireylerden kula çevirmek fakat bu kulluk Allaha değil devlet başkanına bir kulluk; Hitler gibi, Musolini gibi, Stalin gibi bir adam var karşımızda. Stalin Almanlara karşı savaşta ilk olarak kendisinden görmediği tebaları göndermiştir savaşa; 20 küsür milyon sovyet vatandaşı der ya; onların yarısından çoğu rus değildi...

Çok şey yazılır da gerek yok. İcraat lazım, ben kendi üstüme düşeni yapıyorum inancındayım, sessiz oturup razı olanlar düşünsün.

RETRET tarafından 07/Ara/14 15:42 tarihinde düzenlenmiştir

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Basmıyor kafanız.. 

İsraillilerin katlettiği filistinliler ?
    Almanların katlettiği yahudiler ?
    Abd nin ortadoğuda katlettiği müslümanlar?

Çinin asyada katlettiği Türkler ?

Rusların kuzeyde katlettiği Çeçenler ?

Ermenilerin yine orada katlettiği azeriler?

Daha tüm batılı devletlerin afrika ve asyada sömürge altına aldığı ve insanlara yaptıkları zulümleri saymıyorum bile.

Bunlara rağmen neden sadece İslamiyet kötü diyorsunuz ? 

Bu yüzden sizin gibililere batı özentisi diyorum. Çünkü İslama karşı bir algı oluşturmaya çalışıyorlar ve kendilerini masum göstermek istiyorlar. Sizin gibi onlara hayran arkadaşlarımız da "onların oluşturduğu" islami cinayetleri görüp evet islamiyet kötü birşeymiş diyorsunuz. Açın ve okuyun... İslamiyet nasıl bir din bunu bi öğrenin önce.

Not : Arkadaşın da dediği gibi.. Müslümanım diyenler gerçekten islamiyetin emrettiğii şekilde yaşamıyor. Buna bende dahilim. bu islamiyetin problemi değil, müslümanların problemi.

mfatihbodur tarafından 07/Ara/14 15:46 tarihinde düzenlenmiştir

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

İzleyin bence:

shoebat.com/2014/05/12/muslims-cut-hands-cut-heads-play-corpses-victims/

Toplam Hit: 52074 Toplam Mesaj: 411