folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Anaokulu Ve İlkokula Zorunlu Din Dersi

Anaokulu Ve İlkokula Zorunlu Din Dersi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    TorNaVida bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

Acaba şu videoda taş atanlar hristiyan, yahudi, laik müslüman ya da sünni olup batı normlarında yönetilen müslümanlar mı?

http://www.liveleak.com/view?i=176_1364022789

Bence siz bir kafanızı toparlayın, sahip olduğunuz özgürlüğü ve nimetleri şöyle bir gözden geçirin aklınıza yatıyorsa sonra dogmatizme yönelirsiniz.

RETRET bu muslumanlikla alakasi yok bizim dininiz kimseye eziyet etmeyi buyurmaz.

Boyle resimler bularak islami karalama kampanyasindan vazgecin bunlari bizde isteniyoruz.

Herkes bulmus bi resim turbanli kesik el boyle islam bu diyo biz neyi anlatmaya calisiyoz islamiyette bunun yeri yok bunu yapan canidir muslumanligi karalamaktir .

Cocuklarimiza islam dini guzel ogretilmeliki bu tur seyler yasanmasin.

Kendin gibi olmayanı zorla kalıba sokmaya çalışıyorsun, senin gibi düşünmeyeni zorlayacağını açık açık yazıyorsun. İstediğin şey nedir? Dünyadaki şeriat uygulamaları böyle!

Batı dünyası cihad'ı (jihad) islamofachism diye adlandırır yani islami faşizm. Senin hükümetinin halka yaptığı bu baskı zorlama faşistçe bir baskı değil midir? Sadece müslüman olmayanlar için söylemiyorum bunu, farklı cemaatler farklı eğitimler verir bunlar için de faşizm uyguluyorsun. Öğreteceğin sistem selefilik, oysa Türkiye'de selefi yok.

Bugün ismailağa cemaatinin içini boşaltmaya çalışıyorsunuz yarın sıra diğer cemaatlere gelecek, bu işin sonu selefilere karşı gelen kimse kalmayıncaya kadar devam edecek. Bir yandan bunlar islam değil diyorsunuz bir yandan ISIS'i destekliyorsunuz. Bir yandan bunlar islamda yok diyorsunuz bir yandan Allahın kurallarını insanların kurallarına tercih ederim diyorsunuz. Bırakın bu işleri, bu işin gideceği yer belli.

Hoşuna gitse de gitmese de durum ortada. Bundan 4 sene evvel batıda gittikçe düzgünleşen bir islam algısı vardı, şu an rüzgar oldukça terstten esiyor. İslam iğrenilen bir kelime haline geldi, bunun sorumlusu biz miyiz? Bunun sorumlusu Türkiyedeki cemaatler mi? Bunun sorumlusu Fettullah Gülen mi? Yoksa Selefi terörüne destek veren hükümetiniz mi? Evet Türkiye müslüma bir ülke ama biz bu bokun içine girmeyeceğiz. Boktan kastımın Selefilik olduğunu da biliyorsundur şimdi yine işi İslam'a çekme.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Islam dunyanin en zorlayici dinidir diyenin Islam hakkinda zerre bilgisi yok. Ve dunya uzerinde retorikleserek Islam uzerinden yurutulmus/yurutulen pagan, yahudi ve hristiyan kokenli din algisini gorup "dunyanin en zorlayici dini islamdir" diyene "gercek musluman kim amk" diyip tasak gectikleri "bireysel, gercek musluman" gotuyle guler. 

ne diyon?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

Ilk once sunu bilmeni isterimki bu hukumet benim hukumetim degil.

isidi sonuna kaar destekliyorum o bolgedi pkk pyd denen gotverenleri katlettigi icin.

Yazi dilini bi ingilizce bi turkce yazarak kuvvetlendirmeye calismissin ama mana ayni mana suslemeye gerek yok.

Ben yazimda kimseyi zorlamiyorum gekin musluman okun diye yazilarimi okursan dinde zorlama yoktur elbet ister dunyada piser ister ahirette diyorum.

Islam hosgoru dinidir. Siz islam adi altinda etrafta ne kadar olumsuzluk icerin seyker varsa gosteriyorsunuz. Islamin birazda iyi yonlerini gorun.

Diger postlarda arkadaslar belirtmis muskuman olmayipta katliam yapan ulkeleri yani bunun islamla alakasi yok sahislarla alakasi var.

Uygulamada butun dinler ve hatta ateyizler dahi baristan kardeslikten yanadir ama sahislar ve ulkeler bunu kendi cikarlari dogrultusunda kullaniyor.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

anasını satayım ben mi yanlış kitabı okuyorum yıllardır yoksa bu müslümanlar mı yanlış kitaba inanıyor anlamıyorum, tevbe 123, tevbe 5, enfal 65,  tahrim 9

şimdi eksiği fazlası bu ayetlerin özeti inanmayanları asın kesin gibi şeyler yazıyor, yahu ne bu gerçek islam bu değil furyası gerçek islam bu arkadaşım inanmayanın cezası zilyon tane hadiste ayette net belirtilir toplumdan uzaklaştır arana alma, kafasını kes, bu bütün hadislerde ayetlerde böyledir, ben ayet yazınca götü kalkık ateist bizden iyi biliyor sanki tavırlarına giriyor bazılarıda kardeşim ben bunca yıldır bi tane hadis bile görmedim inanmayanlarla bi konuşun bakalım dertleri sıkıntıları neymiş diyen

ÖZET: hadisiyle ayetiyle gerçek islam kafa kesmeyi öğütlüyor siz bu gerçek islamı nerden öğrendiniz?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

RETRET ben islamla ilgili görevlerimi yerine getiren biri değilim ama senin bu postlarına karşı çıkmakta kendimi haklı buluyorum.

bulduğun o video ve resimlerin islamiyetle bir ilgisi yoktur.

islamiyetin pusulası kurandır. bu durumda sadece kurana bakarak içinden hoşuna gitmeyen birşey varsa islamiyeti götüleyebilirsin.

şeratlerin yapmış olduğu islamiyeti karalayacak şeylerle gelme buraya. kuran dışında hiçbir bilgiyi siklememen gerekli iken , islam dini adı altında orospu çocukluğu yapan kavatların video ve resimlerini paylaşamazsın burada.

kuranda öldürmenin asla yeri yoktur.

islamyiete göre kadınlar erkeklerle eşittir ve erkekler kadınlardan daha güçlü olduğu için kadınlara ölünceyeye kadar yardımcı olmaları ve onları hiç incitmemeleri istenilir.

islamiyete göre kadın senin altına yatmak sana yemek yapmak bile zorunda değildir. islamiyette herşey rica ile olmalıdır.

kuranda hiç namaz kılmamış ama dünyada verlığını iyi sürdürmüş canlıların bile cennete gittiğine işaret edilir.

eğer gerçek kuranda yazan muslumanlığı yaşayan biri görmek istiyorsan ajan111 muride bak.

o adam gidip kafamı kesiyor ? kadınmı taşlıyor ?

saçma sapan işler yapıyonuz amk.

Rahatsız olduğun şeylerin hiç birisini ben yapmadım, tepkini bunları yapanlara, yaptıranlara gösterebilirsin.

Video ve resimler ilk search de döküldüler yani bulmak için vakit sarfetmek gerekmedi, istersen sana kadın sünnetiyle ilgili videolar, ayetler okunduktan sonra kesilen kol ve bacaklar, yine ayetler okunduktan sonra kılıçla kesilen başlar gösterebilirim fakat buna gerek olduğunu sanmıyorum. Ama ısrarcı olursan ekleyeceğimi bil.

Kuran onu nasıl yorumlarsan seni oraya götürür, ben bu konu hakkında hangi cümlemde kuran'ı veya islam'ı kötülemişim? kes yapıştır bende göreyim.

Kuranda öldürmenin yeri var, şu cümleyi yazman senin kuran'ı okumamış olduğunu gösterir, öldürme eyleminin öncesini nasıl yorumlarsan uygulama o yönde olacaktır.

İslamda kadın erkek eşitliği yoktur, kadına ve erkeğe verilen görevler vardır.

Bence sen dinini iyice öğren sonra bir şeyler yaz.

Türkiyede bu kadar cemaat varken vahabiliği tercih etmeniz, işid'in peşinden gitmeniz çok berbat bir durum, çocuklarınızın geleceğini mahvedeceksiniz.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kisuke_Urahara
    Kisuke_Urahara's avatar
    Erkek

Din öğreteceğiz diye saçmalamayında siz şuna hadis ve hurafe öğreteceğiz desenize. Din öğretmek isteniyorsa Kuran yeter.

Madem %99 müslüman var ülkede o zaman herkes kendi çocuklarına öğretemiyor mu?

Kendi aranızda bile birçok konuda hemfikir değilken siz neyi kime neden öğreteceksiniz.

İşleri düzelteceğiz derken daha da berbat edeceğinizin farkında değil misiniz? ( yetkililer ve destekleyenler)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    TorNaVida bunu yazdı

O kadar konustuk konustuk ve cok sukur tasari kabul edildi :)))

Bence bu saatten sonra ateyiz kardeslerim mumin olmali yada buna kendilerince bi cozum bulmalilar.

Hiç zorlayıcı değilmişsin bak, bir de alay etmişsin, gerçi ben ateist değilim orası beni bağlamıyor. Her ülkenin İslam'ı yaşayışı farklı Hükümetinin istediği şey senin islam'ı Selefi gibi yaşaman, liderinin peşinden ölümüne giden, sorgulamayan, sorgulatmayan...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

Hükümetin herşeyi kafasına göre tasarlayarak planlar yapması kafasına göre kanun çıkarması aramızdaki bazı arkadaşları sevindiriyor. gelelim işin diğer yüzüne bu ülkede herkes dindar yada müslüman olcak die bi kaide yok.

yarın birgün başka bir hükümet gelse. okulda türbanı yasaklasa din dersini sadece imamlar vercek okulda yasak dese  hoşunuza gidermiydi ? gitmezdi demi  ?  amk siz nasıl müslümansınız ben nasıl ateistim sorunun cevabı burda. 

bkz empati yeteneği sıfır olan mükemmel müslüman....

edit 1: ne gerek war amk empatiye siz gidin cenneteki bilmem kaç huriye atlayın.. Siz gibi empatiden yoksun  müslüman arkdaşlar cennete gidiyosa ben gelmiyorum. 

VEXTA tarafından 08/Ara/14 00:25 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

yeryüzünde allahın dininden başka bişey kalmayacak kadar savaşın diye ayet var la. bak işid delikanlı gibi çatışıyor savaşıyor. gidin ona katılın bari

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

Rahatsız olduğun şeylerin hiç birisini ben yapmadım, tepkini bunları yapanlara, yaptıranlara gösterebilirsin.

Video ve resimler ilk search de döküldüler yani bulmak için vakit sarfetmek gerekmedi, istersen sana kadın sünnetiyle ilgili videolar, ayetler okunduktan sonra kesilen kol ve bacaklar, yine ayetler okunduktan sonra kılıçla kesilen başlar gösterebilirim fakat buna gerek olduğunu sanmıyorum. Ama ısrarcı olursan ekleyeceğimi bil.

Kuran onu nasıl yorumlarsan seni oraya götürür, ben bu konu hakkında hangi cümlemde kuran'ı veya islam'ı kötülemişim? kes yapıştır bende göreyim.

Kuranda öldürmenin yeri var, şu cümleyi yazman senin kuran'ı okumamış olduğunu gösterir, öldürme eyleminin öncesini nasıl yorumlarsan uygulama o yönde olacaktır.

İslamda kadın erkek eşitliği yoktur, kadına ve erkeğe verilen görevler vardır.

Bence sen dinini iyice öğren sonra bir şeyler yaz.

Türkiyede bu kadar cemaat varken vahabiliği tercih etmeniz, işid'in peşinden gitmeniz çok berbat bir durum, çocuklarınızın geleceğini mahvedeceksiniz.

ne işidi ne eşitsizliği ne kadın sünneti hacı dayı.?

söylediklerim yahudi ve hristiyanlık içinde geçerli bir durum. işin ucunda karalama var.diğer büyük dinlerde islamiyet gibi karalanıyor.

ben almanyada büyüdüm banamı öğreteceksin bu işleri amk.

ha dersen ki gerçek islamiyette yazılanlar uygulanmadığı için gelecekle ilgili çocuklarım ve karıma kaygılanıyorum haklısın . bende kaygılanıyorum.

sapkınlıklar çok. özellikle islamiyet adı altında sapkın insan çok.

ama sen direk kuranda eşitlik yok falan filan dersen haksızsın müdür.

ben almanyadayken hristiyan yaşlı kadınlar kolumdan zorla tutup beni kiliseye götürüp bir çeşit suya batırlılmış bakır halkayı zorla ağzıma sokup , yine zorla boynuma haç işareti giydirdiklerini hatırılıyorum. küçüktüm ne diyorsalar yapıyordum. ve sürekli yahudileri gördüğümde üzerlerine tükürmem gerektiğini söylüyordular.

sen kuranı açıp okuyarak kadın sünnet edenleri kadın taşlayanları kafa kesen videoları sabaha kadar paylaşsan ne olacak. ki ?

bende kafama maske giyip demirden bir haç işaretini alıp bir yahudinin götüne soksam videosunu yayınlasam hristiyanlığı kötülemek için eline malzeme geçecek ve hristiyanlar götlerine haç sokuyorlarmı diyeceksin  hristiyanlar kötü mü diyeceksin ??

almanyada yaşadığım bu durum tamamen sapkınların işiydi. şimdi ben gidip hristiyanları kötülüyormuyum ?

asıllarında onlarda iyiliği saygıyı ve eşitliği simgeleyen bir dine inanıyorlar ve gerçekte müslümanları seviyorlar.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 52124 Toplam Mesaj: 411