Anaokulu Ve İlkokula Zorunlu Din Dersi
-
zalimadam bunu yazdıRETRET bunu yazdızalimadam bunu yazdı
Rahatsız olduğun şeylerin hiç birisini ben yapmadım, tepkini bunları yapanlara, yaptıranlara gösterebilirsin.
Video ve resimler ilk search de döküldüler yani bulmak için vakit sarfetmek gerekmedi, istersen sana kadın sünnetiyle ilgili videolar, ayetler okunduktan sonra kesilen kol ve bacaklar, yine ayetler okunduktan sonra kılıçla kesilen başlar gösterebilirim fakat buna gerek olduğunu sanmıyorum. Ama ısrarcı olursan ekleyeceğimi bil.
Kuran onu nasıl yorumlarsan seni oraya götürür, ben bu konu hakkında hangi cümlemde kuran'ı veya islam'ı kötülemişim? kes yapıştır bende göreyim.
Kuranda öldürmenin yeri var, şu cümleyi yazman senin kuran'ı okumamış olduğunu gösterir, öldürme eyleminin öncesini nasıl yorumlarsan uygulama o yönde olacaktır.
İslamda kadın erkek eşitliği yoktur, kadına ve erkeğe verilen görevler vardır.
Bence sen dinini iyice öğren sonra bir şeyler yaz.
Türkiyede bu kadar cemaat varken vahabiliği tercih etmeniz, işid'in peşinden gitmeniz çok berbat bir durum, çocuklarınızın geleceğini mahvedeceksiniz.
ne işidi ne eşitsizliği ne kadın sünneti hacı dayı.?
söylediklerim yahudi ve hristiyanlık içinde geçerli bir durum. işin ucunda karalama var.diğer büyük dinlerde islamiyet gibi karalanıyor.
ben almanyada büyüdüm banamı öğreteceksin bu işleri amk.
ha dersen ki gerçek islamiyette yazılanlar uygulanmadığı için gelecekle ilgili çocuklarım ve karıma kaygılanıyorum haklısın . bende kaygılanıyorum.
sapkınlıklar çok. özellikle islamiyet adı altında sapkın insan çok.
ama sen direk kuranda eşitlik yok falan filan dersen haksızsın müdür.
ben almanyadayken hristiyan yaşlı kadınlar kolumdan zorla tutup beni kiliseye götürüp bir çeşit suya batırlılmış bakır halkayı zorla ağzıma sokup , yine zorla boynuma haç işareti giydirdiklerini hatırılıyorum. küçüktüm ne diyorsalar yapıyordum. ve sürekli yahudileri gördüğümde üzerlerine tükürmem gerektiğini söylüyordular.
sen kuranı açıp okuyarak kadın sünnet edenleri kadın taşlayanları kafa kesen videoları sabaha kadar paylaşsan ne olacak. ki ?
bende kafama maske giyip demirden bir haç işaretini alıp bir yahudinin götüne soksam videosunu yayınlasam hristiyanlığı kötülemek için eline malzeme geçecek ve hristiyanlar götlerine haç sokuyorlarmı diyeceksin hristiyanlar kötü mü diyeceksin ??
almanyada yaşadığım bu durum tamamen sapkınların işiydi. şimdi ben gidip hristiyanları kötülüyormuyum ?
asıllarında onlarda iyiliği saygıyı ve eşitliği simgeleyen bir dine inanıyorlar ve gerçekte müslümanları seviyorlar.
Alkol mu aldın? Yazdıklarından hiç bir şey anlaşılmıyor.
-
RETRET bunu yazdızalimadam bunu yazdıRETRET bunu yazdızalimadam bunu yazdı
müdür işin aslı anlaşıldı. işine ne geliyorsa onu savunuyorsun.
nezaman noktayı koyacak postlar atsam birileri gelip alkolmu aldın ? senin beynin uçmuş ,malmısın gibi şeyler yazıyor.
bu iş uzar gider . ama birşeyden nefrt etmişsin ve bol keseden sallıyorsun.
-
zalimadam bunu yazdıRETRET bunu yazdızalimadam bunu yazdıRETRET bunu yazdızalimadam bunu yazdı
müdür işin aslı anlaşıldı. işine ne geliyorsa onu savunuyorsun.
nezaman noktayı koyacak postlar atsam birileri gelip alkolmu aldın ? senin beynin uçmuş ,malmısın gibi şeyler yazıyor.
bu iş uzar gider . ama birşeyden nefrt etmişsin ve bol keseden sallıyorsun.
Ciddi ciddi sordum. Son postunda yazdıkların arasında mantıksal bağ yok.
-
manyaksi bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı
Tekrar yazıyorum. Zorunluluk öğrencilere değil müfredata getirildi. Her okul din dersi vermek zorunda ama istemeyen öğrenci dilekce ile muaf olabilmektedir. Bunu anlamanız için daha nasıl aciklamamiz lazim ?
Sizin cocuklariniza kimse zorla din dersi vermeyecek !
o zamanda insanları çocukları aileleri fişliyorlar eger ki yok öyle bişey diyosan
boşver zaten söylediklerimi
fişleninleride neler yapıyorlar biliyosundur. devlet dairesinde iş vermeme. yükselmesine engel olma felan felan daha niceleri..
Ya bırak hocam kim kimi fisleyecek ateist diye adam mi fişlenir çok film izliyosunuz :)
Zamaninda namaz kılıyor diye fislenenleri de gördük gerçi..
-
mfatihbodur bunu yazdımanyaksi bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı
Tekrar yazıyorum. Zorunluluk öğrencilere değil müfredata getirildi. Her okul din dersi vermek zorunda ama istemeyen öğrenci dilekce ile muaf olabilmektedir. Bunu anlamanız için daha nasıl aciklamamiz lazim ?
o zamanda insanları çocukları aileleri fişliyorlar eger ki yok öyle bişey diyosan
fişleninleride neler yapıyorlar biliyosundur. devlet dairesinde iş vermeme. yükselmesine engel olma felan felan daha niceleri..
Ya bırak hocam kim kimi fisleyecek ateist diye adam mi fişlenir çok film izliyosunuz :)
valla hocam diyosun ki onlar yaptı sıra bunlarda gibi..
zamanında yapmışlardır o onların salaklığı
şimdikiler sıra bizde diyerek yapıyolar buda yanlış
fişleme var filmlik değil :D haberlere bile çıktı hocam biliyosun
herneyse bunun kimseye faydası yok iyi elemanı destekleyeceksin
dünya arenasında adımız olsun bilimsel olarak diyorum mesela
devrim arabaları, uçak fabrikaları (vecihiyi es geçmeyelim), fabrikalar........ gider böyle
yani satarak nereye kdr arjantinden öküz alır olduk kurbanlık bi kaç sene önce biliyosun
çiftçini halkını madencini işçini bu kdr ezme bence bilemedim uzattım kusura bakma...
-
bence söylenebilecek hemen herşey şu 28 sayfada söylendi. kim anlamamakta diretiyor kim ikiyüzlü belli oldu.
ben burda küçük bi parantez açmak istiyorum. lütfen ışid caniler topluluğuna ISIS demeyin. ISIS, yüce bir tanrıçanın adıdır. biraz zorlarsam burdan bir komplo bile çıkartabilirim fakat en basit haliyle lütfen bu inanca saygı adına canileri o isimle anmayın.
inanca saygı bekliyorum.
-
RETRET bunu yazdıTorNaVida bunu yazdı
O kadar konustuk konustuk ve cok sukur tasari kabul edildi :)))
Bence bu saatten sonra ateyiz kardeslerim mumin olmali yada buna kendilerince bi cozum bulmalilar.
Hiç zorlayıcı değilmişsin bak, bir de alay etmişsin, gerçi ben ateist değilim orası beni bağlamıyor. Her ülkenin İslam'ı yaşayışı farklı Hükümetinin istediği şey senin islam'ı Selefi gibi yaşaman, liderinin peşinden ölümüne giden, sorgulamayan, sorgulatmayan...
ALLAH a sukurki ateyiz degilsin. Evet zorlayici degilim islama davet var ama gelmezsenizde bi cozumune bakin diyip ateyiz kardeslerime yol gosteriyorum.
-
yakışmıyor sizin gibi abilere oldu bitti
-
manyaksi bunu yazdımfatihbodur bunu yazdımanyaksi bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı
valla hocam diyosun ki onlar yaptı sıra bunlarda gibi..
zamanında yapmışlardır o onların salaklığı
şimdikiler sıra bizde diyerek yapıyolar buda yanlış
fişleme var filmlik değil :D haberlere bile çıktı hocam biliyosun
herneyse bunun kimseye faydası yok iyi elemanı destekleyeceksin
dünya arenasında adımız olsun bilimsel olarak diyorum mesela
devrim arabaları, uçak fabrikaları (vecihiyi es geçmeyelim), fabrikalar........ gider böyle
yani satarak nereye kdr arjantinden öküz alır olduk kurbanlık bi kaç sene önce biliyosun
çiftçini halkını madencini işçini bu kdr ezme bence bilemedim uzattım kusura bakma...
Estagfrullah ne kusuru. Ama madem çocuklarımız bu dini öğrenecek (en azından Türkiyenin tamamına yakını) neden sağda solda kendini bilmezlerden öğrensin. Devlet kontrolünde meb ve talim terbiyenin kontrolünde öğrenmesi daha iyi olmaz mı ben bunu anlatmaya çalışıyorum. İstemeyen de versin dilekçesini, idareye de gizlilik konusunda uyarı yapsın.
-
Atakan bunu yazdı
yakışmıyor sizin gibi abilere oldu bitti
Kesinlikle uzar gider bence kitlenmeli yada silinmeli yada herkes nokta koymali.