Anaokulu Ve İlkokula Zorunlu Din Dersi
-
TorNaVida bunu yazdıZodiac bunu yazdıtrampfd bunu yazdıTorNaVida bunu yazdı
O kadar konustuk konustuk ve cok sukur tasari kabul edildi :)))
Bence bu saatten sonra ateyiz kardeslerim mumin olmali yada buna kendilerince bi cozum bulmalilar.
Gözünüz aydın kardeşim :)))
Ateyiz kardeşlerinin çözümü hazır, çatır çatır beyin göçü yapıyorlar, siz de kaderinize terk ediliyorsunuz, geleceğiniz de kapkaranlık ;)

Eywallah genc :) Hak dini islama senide bekleriz islam karanliga dogmus gunestir. Sonunuz zaten karanlik ama aydinlamamiz bu karanlikla baslicak.
Din dersi zorunlu oldu beyin gocu olacaksa sinir kapilari hava yollari vs vikide mevcut bay bay hepiniz bay bay loliniz der otururuz.
Sizin mantiktan gidersek ateyizler din dersini istemicek kaldiralim eywallah
kurt TURK tarihi istemicek eywallah
Yobaz ibneler ATATURK u istemicek eywallah
Ecnebiler TURK bayragini istemicek onada eywallah
ama sistem bu sekilde degil burasi TURK ISLAM cografyasi TURK halkinin cogunlugu MUSLUMAN o yuzden ATAM i istemeyn yobazlarda TURK tarihini istemeyenlerde sike sike okuyup gorecekler bundan sinava girecekler.
Siz degerli ateyiz kardeslerimizde din dersini gorecekler inanirsin inanmazsin o ayri konu seni baglar.
Inanmasinda fayda var koru korune baglanmasin islami ogrensin sorgulasin aklinda suphe kalmasim.
Vatan topragi kutsaldir don dersi icin terkedilmez ateyizler. :)
ona ateyiz değil ateist denir senin deyişinle ateist denen varlıklar sana kötü bir şey yaptılar sanırım hala acısını hissediyosun şurda bi müslüman yerine müslüm yazsam forumun yarısı kafayı yicek nası ya diye küfür etmicem diye zor tutuyorum kendimi sike sike okuyup göreceklermiş bunu yazdığın forumu da ateist kurdu aklında bulundur o kadar kuran kursu vs. varken okul ne alaka amk
edit: benim din dersiyle çok özel bi sorunum yok aslında sınavlarda hep 95-100 alıp 1. oluyorum
slanger tarafından 07/Ara/14 16:24 tarihinde düzenlenmiştir -
Hadi biz okuduk baktık İslamiyet gerçekten çok güzel bir dinmiş dedik.
Peki siz Müslümanlar neden hala taş üstüne taş koyamıyorsunuz?
Neden kendinizi geliştirmekten acizsiniz?
Neden birbirinizin boğazını kesip bunun Allah buyruğu gereklilik olduğunu söylüyorsunuz?
Neden pedofili hastalığı Müslüman ülkelerde yaygın?
Neden açlık, sefalet ve savaş Müslüman ülkelerde yaygın?
Bu gerçek Müslümanlar kim? Nerede yaşar? Budist rahipler gibi dağa mı çıktılar naptılar?
---
Kaldı ki hocam din kültürü derslerine gelirsek; cahil bir toplumda "beğenmiyorsanız dilekçe verin" demek ne kadar sağduyulu bir davranış?
Bu aynı şuna benziyor: okuma yazma bilmeyen adama "oy kullanmakta özgürsün, senin kararın" demeye benziyor. (makarna, kömür dağıtmak da bu işin fıtratında var.)
Bizim din düşmanlığı yaptığımız da yok. İsteyen istediğine tapsın ama benim ve çocuğumun hak alanına girmesin.
Sana çok net birşey soracağım bir eğitimcisin. Fen Bilgisi, Matematik gibi derslerin önünü açmak yerine Din Kültürü, Osmanlıca gibi derslerin önünü açmak ne kadar makul bir hareket?
Dentist tarafından 07/Ara/14 16:41 tarihinde düzenlenmiştir -
o zoorunluluğu getirenin anasını sikim benn
-
mfatihbodur bunu yazdıKrypT bunu yazdımfatihbodur bunu yazdıKrypT bunu yazdı
Gerçek İslam bu değil RETRET. ))):
Gerçek İslam bodur fatih gibi alimlerin anlattığı.
Basmıyor kafanız..
İsraillilerin katlettiği filistinliler ?
Almanların katlettiği yahudiler ?
Abd nin ortadoğuda katlettiği müslümanlar?Çinin asyada katlettiği Türkler ?
Rusların kuzeyde katlettiği Çeçenler ?
Ermenilerin yine orada katlettiği azeriler?
Daha tüm batılı devletlerin afrika ve asyada sömürge altına aldığı ve insanlara yaptıkları zulümleri saymıyorum bile.
Bunlara rağmen neden sadece İslamiyet kötü diyorsunuz ?
Bu yüzden sizin gibililere batı özentisi diyorum. Çünkü İslama karşı bir algı oluşturmaya çalışıyorlar ve kendilerini masum göstermek istiyorlar. Sizin gibi onlara hayran arkadaşlarımız da "onların oluşturduğu" islami cinayetleri görüp evet islamiyet kötü birşeymiş diyorsunuz. Açın ve okuyun... İslamiyet nasıl bir din bunu bi öğrenin önce.Not : Arkadaşın da dediği gibi.. Müslümanım diyenler gerçekten islamiyetin emrettiğii şekilde yaşamıyor. Buna bende dahilim. bu islamiyetin problemi değil, müslümanların problemi.
Birincisi kafan basmıyor falan diye artistlik yapma. Sanki kendin boş vakitlerinde atomu falan parçalıyorsun dingil.
İkincisi benim sadece islama karşı olduğumu nereden çıkardın? Sen domalansın büyük düşün.
Gerçekten de bilmem kaç yaşında evlendirilmiş kızları, ya da boğazı kesilen adamları falan umursadığımı mı düşünüyorsun? Spritüel gerzeklikle en fazla hobi olarak uğraşıyorum arada.
Sen dinini çok büyük sanıyor, millet ona karşı komplo kuruyor diye mi düşünüyorsun? Gerçekten nevran bilmem kaç sene önce bir tüccarın kağıda yazdıkları üzerine mi dönüyor sence? Çok tatlıymış :D
Ayrıca, evet ben BATI ÖZENTİSİYİM. Yani?
Noldu zekan yetmeyince diline vurdu galiba. Beynini küfretmekten, hakaret etmekten başka şeyler için de kullan. Senin seviyene inmeyeceğim. Git kumdan kaleler yap.
Dostum, küçük insansın.
-
saqeslanger bunu yazdıTorNaVida bunu yazdıZodiac bunu yazdıtrampfd bunu yazdıTorNaVida bunu yazdı
O kadar konustuk konustuk ve cok sukur tasari kabul edildi :)))
Bence bu saatten sonra ateyiz kardeslerim mumin olmali yada buna kendilerince bi cozum bulmalilar.
Gözünüz aydın kardeşim :)))
Ateyiz kardeşlerinin çözümü hazır, çatır çatır beyin göçü yapıyorlar, siz de kaderinize terk ediliyorsunuz, geleceğiniz de kapkaranlık ;)

Eywallah genc :) Hak dini islama senide bekleriz islam karanliga dogmus gunestir. Sonunuz zaten karanlik ama aydinlamamiz bu karanlikla baslicak.
Din dersi zorunlu oldu beyin gocu olacaksa sinir kapilari hava yollari vs vikide mevcut bay bay hepiniz bay bay loliniz der otururuz.
Sizin mantiktan gidersek ateyizler din dersini istemicek kaldiralim eywallah
kurt TURK tarihi istemicek eywallah
Yobaz ibneler ATATURK u istemicek eywallah
Ecnebiler TURK bayragini istemicek onada eywallah
ama sistem bu sekilde degil burasi TURK ISLAM cografyasi TURK halkinin cogunlugu MUSLUMAN o yuzden ATAM i istemeyn yobazlarda TURK tarihini istemeyenlerde sike sike okuyup gorecekler bundan sinava girecekler.
Siz degerli ateyiz kardeslerimizde din dersini gorecekler inanirsin inanmazsin o ayri konu seni baglar.
Inanmasinda fayda var koru korune baglanmasin islami ogrensin sorgulasin aklinda suphe kalmasim.
Vatan topragi kutsaldir don dersi icin terkedilmez ateyizler. :)
ona ateyiz değil ateist denir senin deyişinle ateist denen varlıklar sana kötü bir şey yaptılar sanırım hala acısını hissediyosun şurda bi müslüman yerine müslüm yazsam forumun yarısı kafayı yicek nası ya diye küfür etmicem diye zor tutuyorum kendimi sike sike okuyup göreceklermiş bunu yazdığın forumu da ateist kurdu aklında bulundur o kadar kuran kursu vs. varken okul ne alaka amk
edit: benim din dersiyle çok özel bi sorunum yok aslında sınavlarda hep 95-100 alıp 1. oluyorum
Senin beynin error vermis sanirsam ateyiz kardrslerimin bana kotu bisey yapmadi.
Okumakla anlamak arasindaki ince kapasiteyi sana anlatmak isterdim lakin teldeyim o yuzden degerli zamanimdan sana azda olsa vakit ayiriyorum degerini bil en basta.
Okumak ve anlamak 1
Benim oradaki bahsettigim sike sike durum ATATURK e karsi cikan yobazlar ve TURK tarihini ogrenmek istemiyoruz diyecek olan zatlara karsi yazilmistir.
Okumak ve anlamak 2
Siz ateyiz kardeslerimde din dersini gorecekler ister inanirlar ister inanamazlar kendi probleri dedim yani burda ateyizlere sike sike bir kelime kullanmadim
mantik 1
Forumda muslumanlara ve islamiyetlerw gerici orumcek kafali dinizi ... devletinizi... ve muslumal gibi hitaplar yazilirken gormedinde ateyizmi canini sikti senin
Mantik 2
siteyi ateyiz kurdu deyipte sitedeki ateistleri savuculugunu yaparken icinde yasadigi dunyayi YARATN RABBIMIN savunuculugunu yapman senin icin daha hayirli olur.
simdi diceksinki ve diceklerki kanitla tartisma ayri bi boyut kazanacak. O yuzden gerekli ayetler ve hadisler mevcuttur.
Ateyiz kardeslerime diyorum ben bu zat gibi din dersinden 90 100 alip evlatlariniz bos olmasin. Ogrensin bilsin bence bunun gibilwr icin din dersinin okulda ogretilmesi anlatilmasi gerekir.
-
toplumumuzun ne kadar gerizekalı bir toplum olduğunu yukardaki posttan anlıyorum.
-
sayfalarca ben de tartışmaya katıldım ama son postlardan anlaşılıyor ki havada "ban" kokusu var.
herkese iyi günler.
-
bu konular hiç bir zaman bitmeyecektir.
Çünkü TBT de İslam kelimesi geçtiği anda Hazır Kıta Saldırıcı Tim var. Onlara göre bütün kötülüklerin anası İslamiyettir. Mutlak surette yok edilmelidir.
Kendileri ise mükemmeldir her şeyi hakkı ile iyi bilenlerdir. baktığınızda ise 4 tane kafa kesen adamın üç beş ayet biliyor bir o kadar da hadis biliyor diye müslüman olarak adlandıran bile var. Elin gavuru 4 ayet ezberleyemeyecek kadar salaktır bir tek müslümanlar ezberleyebilir.
Yıllarca Laiklik ile Din ve Devlet İşleri ayrıdır denildi Devlet hep milletin dini iş ve eylemlerine karıştı. Halen de karışıyor. Satlığa çıkarılan camileri, İdam edilen binlerce Alimi, Ezanın Felah kelimesi hariç kısmen türkçeleştirilmesini bu millet unutmadı Unutmaz Unutturmaz da.
Madem müslümanlar yapmıyor siz uyduyu
yaptınız fırlattınız da Ozon tabakasında başörtüsüne mi takıldı? Yazılımlar geliştirdiniz de çarşafa mı dolaştı? Fiber kabloda ayete mi takıldı? Sensörler mi bozuldu? Yıllarca kamuda başörtüsü sorun olur mu tartışıldı. Meclisten ecevitin kovduğu başörtülü milletvekilini hepiniz ufak bir araştırma ile bulabilirsiniz. Hani insanların giyim kuşamına LAİKLİK karışmazdı. Herkese eşit mesafedeydiniz? Benim destek verdiğim bir milletvekili başörtüsü ile Milletin meclisine neden giremedi. Yoksa orası Milletin Meclisi değil miydi? O kadın 3-5 yaşında değil ki annesi babası zorla takacaksın desin. Kendi kararlarına göre takan birisi.
Başörtülülerden vergi alırken iyi ama kamusal bir alanda olduğunda giremezsin hizmetlerinden faydalanamazsınız. Pardon bu ülke sadece sizin mi? Yıllarca bunu yaptınız. 411 el kaosa kalktı manşetini atan bir zihniyet var ortada. Hani Egemenlik Millletindi? Demek ki değilmiş. Neyseki serbest oldu bir nebze rahatladı ortalık.
google da 4 tane başörtülü bulup alın size dindarlarda sevişiyor demek bir garip bir durum. Ben bu kişilere beyin gelişimini tamamlamamış kendii iç dünyasındakilerin yansımasını buraya aktaran kişiler olarak isimlendiriyoum. Bir kişi ile islamiyetin kötü olmayacağı gibi tam tersi de aynı şekilde.
Okullarda osmanlıca öğretilmesi kadar normal bir şey olamaz. Dünyadaki bütün ülkeler o kadar salak ki alfabelerini değiştirmemişler. Bir tek biz bir parlayan ışık görmüşüz hadi alfabemizi değiştirelim. Değiştirmeye bir şey demiyorum ama niye diğerini kötülüyorsun onu da beraberinde aynı şekilde öğret insanları neden tarihinden koparıyorsun. O kadar zekiyiz yani. Yeni bir çağ açmışız.
Okuma oranı az idi latinceye geçtik arttı hikayeden ibaret. öğrenilmesi zordu filan hikaye Aptal mısınız 30 karakter harfi öğrenemeyecek kadar.
Çok değil bir kaç seneye kadar zaten zorunlu olacak o zaman da ders verdiğim gençlerin osmanlıca derslerine de yardımcı olacağım. Gidip bir tane zihniyeti bozuğun latinceye çevirdiği kitapla yetinmesin kitaptaki kaynakları gitsin kendi okusun. Dedelerinin yazdığı belgeleri kendi okusun. Sağından buduyorlar solundan buduyorlar al xxx şahsı osmanlıca kitabında bunu yazmış. İyi de kardeşim bu adam öncesinde ve sonrasında hiç bir şey yazmamış mı?
Diğer taraftan baktığınızda ise Osmanlı arşivlerinin satıldığını da görüyoruz. Biliyorsunuz bu kısımları sorgulamak yasak :-) beş+sekiz+bir+altı
Çoğu Kemalist Nutuk Eserini inanın orijinalinden okumamıştır !!!! Çünkü harfler İslamiyeti çağrıştırıyor ya uzak durmaları lazım. Nutuk hatmi indiremezler :-) Bak aklıma soru geldi latince nutuk kabul olur mu? Aslını mı okumak gerekir? Ben latincesini okuyorum da..
İlk sayfası Nun Te Kaf = Nutuk (Tersten okumayınız)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/b/b8/Nutuk_1927_Osmanl%C4%B1ca_Bas%C4%B1m.jpg
Büyük bir kesimin müslüman olduğu bir ülkede->
İneklere saygıda kusur edilmemesi, Ağzına sıçsa "ne güzel bir boktur bu" sözlerinin feyz kaynağı sayılması, Ağlama duvarında nasıl ağlanır ,Ganj Nehri Kutsallığı, vb vb anlatılmasını beklemek büyük bir mantık hatasıdır.
Burada mutlak surette islam öğretilmeli anlaşılmasın İstemeyene de bir alternatif sunulmalı gerekiyor.
-
c0nverse bunu yazdı
toplumumuzun ne kadar gerizekalı bir toplum olduğunu yukardaki posttan anlıyorum.
fail
-
c0nverse bunu yazdı
Ya soyle sacma sapan yorum atinca ne geciyo elinize ? Toplum dedigin senin toplumun millet dedigin senin milletin, bu sekilde gerizekali aptal filan, hayir nedir yani ?
Kendi gorusunden olmayan gerizekali, sen gibi dusunen herkes alim akil topagı. La birakin artik su ayakları, daha insan gibi tartismayi beceremiyosunuz birbirinize hakaretten baska bisey diyebildiginiz yok, kalkmissiniz bi taraf islamın terbiyesini, diger taraf islama bok atma pesine kosuyo.
Önce bi insan olsanıza, cok mu zor ?