folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Anaokulu Ve İlkokula Zorunlu Din Dersi

Anaokulu Ve İlkokula Zorunlu Din Dersi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

ne zaman din ile ilgili bir konu açılsa, inananlardan çok inanmayanlar yazıp çiziyor.

size giren çıkan yok niye bu kadar muhalefet oluyosunuz, din dersi istemeyen çocuğunu istediği yerde okutur.

Çocuğunun beynini hoşafa çevirecekler ve ses çıkarmayacaksın çok normal değil mi!

Din dersi istemeyen çocuğunu başka yerde okutur da ne demek! Her vatandaş senin gibi zengin değil. Çocuğunun düzgün eğitim almasını akılcı düşünmeyi öğrenmesini isteyen bir ailenin suçu ne?

Harbiden faşistsiniz, ana babalarına diş geçiremediniz çocuklara saldırıyorsunuz.

Neydiniz ne oldunuz:

-Pikap kasalarında geldiniz şimdi mercedesleriniz, uçaklarınız gemileriniz var,

-Öğrenci yurtlarında bir battaniyeyle yatardınız şimdi saraylarınız onlarca binalarınız var,

-Eskiden karnınız aç, sırtınız çıplaktı ama adamdınız, şimdi hepiniz şişme birer madamsınız.

-İsmailağayı bile parti binasına çevirdiniz, insanların inancına küfrediyorsunuz, osmanefendi bile ağlattınız.

-Hırsızlık sizde, fuhuş sizde, kara para sizde, uyuşturucu sizde, rüşvet sizde, iftira sizde sizde sizde sizde...

-Allahın bütün sıfatlarını taşıyormuş sayın cumhurbaşkanınız...

Senin kadronun öğreteceği dinin adı islam olmaz, olsa olsa tayyibizm olur.

nüfus cüzdanına baktığında ülkenin %90 ından fazlasında dini islam yazıyor, yani ülkenin büyük bir çoğunluğu müslüman.

o yüzden ilkokulda din dersi verilmesi gayet normal.

ha sen ateist isen çocuğuna anlatırsın, orda anlatılanlara inanmaması gerektiğini söylersin, sonuçta okulda her anlatılan doğru değildir vs dersin çocuğun aklını çelebilirsin bu senin elinde.

Benim de nüfusumda dini İslam yazıyor ama değilim. Orada ne yazıldığına takılmıyorum da, değiştirmek için efor sarfetmeme lüzum olmayan ayrıntı ibaresinden başka bir şey değil. Benim gibi on binlerce insan var. Hoş yeni elektronik kimlik geldiğinde o saçma alan kalkacak. O zaman ülkedeki müslüman sayısı 0'a mı inmiş olacak? Nüfusa yazana göre ortalama hesabı yapıyorsan üzgünüm ama hayatın boyunca pek çok konuda kandırıldığın gerçeğini sana söylemenin vakti geldi. 

Çocuğun aklını okul çelmese de ben eğitsem? Çok dar bir pencereden bakıyorsunuz. Aynı şeyleri tekrardan yazmaktan usandık. Yukarıdaki mesajları daha detaylı okumanı öneririm.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Din dersi teklifi kabul edildi

http://www.ntvmsnbc.com/id/25554496

Çok iyi oldu çok güzel iyi oldu tamam mı? simdi meselam türban olayını çok karıstırdılar ha aralarında bir fark kaldı o farkınan çok güzel oldu meselam herkesin hayatına kimse karışamaz ha nasıl karısamaz? ben bu sekil giyinirim bu bayan su sekil giyinir su sekil giyinir ha hic kimse hic kimse karışmaya bir hakkı yok. özgürlügü bidir. ha basörtü kurban oldugum yaresul allahtan gelebilir ama lakinki öyle degil eyorlamam bu kadar.

Ehl-i Byte
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

O kadar konustuk konustuk ve cok sukur tasari kabul edildi :)))

Bence bu saatten sonra ateyiz kardeslerim mumin olmali yada buna kendilerince bi cozum bulmalilar.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    Slothere bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

ne zaman din ile ilgili bir konu açılsa, inananlardan çok inanmayanlar yazıp çiziyor.

size giren çıkan yok niye bu kadar muhalefet oluyosunuz, din dersi istemeyen çocuğunu istediği yerde okutur.

Çocuğunun beynini hoşafa çevirecekler ve ses çıkarmayacaksın çok normal değil mi!

Din dersi istemeyen çocuğunu başka yerde okutur da ne demek! Her vatandaş senin gibi zengin değil. Çocuğunun düzgün eğitim almasını akılcı düşünmeyi öğrenmesini isteyen bir ailenin suçu ne?

Harbiden faşistsiniz, ana babalarına diş geçiremediniz çocuklara saldırıyorsunuz.

Neydiniz ne oldunuz:

-Öğrenci yurtlarında bir battaniyeyle yatardınız şimdi saraylarınız onlarca binalarınız var,

-Eskiden karnınız aç, sırtınız çıplaktı ama adamdınız, şimdi hepiniz şişme birer madamsınız.

-İsmailağayı bile parti binasına çevirdiniz, insanların inancına küfrediyorsunuz, osmanefendi bile ağlattınız.

-Hırsızlık sizde, fuhuş sizde, kara para sizde, uyuşturucu sizde, rüşvet sizde, iftira sizde sizde sizde sizde...

nüfus cüzdanına baktığında ülkenin %90 ından fazlasında dini islam yazıyor, yani ülkenin büyük bir çoğunluğu müslüman.

ha sen ateist isen çocuğuna anlatırsın, orda anlatılanlara inanmaması gerektiğini söylersin, sonuçta okulda her anlatılan doğru değildir vs dersin çocuğun aklını çelebilirsin bu senin elinde.

Benim de nüfusumda dini İslam yazıyor ama değilim. Orada ne yazıldığına takılmıyorum da, değiştirmek için efor sarfetmeme lüzum olmayan ayrıntı ibaresinden başka bir şey değil. Benim gibi on binlerce insan var. Hoş yeni elektronik kimlik geldiğinde o saçma alan kalkacak. O zaman ülkedeki müslüman sayısı 0'a mı inmiş olacak? Nüfusa yazana göre ortalama hesabı yapıyorsan üzgünüm ama hayatın boyunca pek çok konuda kandırıldığın gerçeğini sana söylemenin vakti geldi. 

Çocuğun aklını okul çelmese de ben eğitsem? Çok dar bir pencereden bakıyorsunuz. Aynı şeyleri tekrardan yazmaktan usandık. Yukarıdaki mesajları daha detaylı okumanı öneririm.

her ülkede olduğu gibi bu ülke de resmi verilerle birşeyler yapılıyor ve yapılır. sen madem inanmıyorsan o ibareyi sildirmelisin, devlet senin inanıp inanmadığını nerden bilsin. nüfusta islam yazıyorsa bu adam müslümandır diyorlar, ha müslüman olmanın vecibelerini yerine getiirp getirmediğinle ilgilenmezler, çünkü onlar senin sorumluluğunda. ama sen nasılsa bi farkı yok, sadece kağıt üzerinde öyle yazıyor diye değiştirmezsen bu şekilde bazı olaylara da katlanmak zorunda kalırsın.

şimdi güzel bir örnekle açıklamak isterdim fakat ona da muhalefet olacak arkadaşlar olacak o yüzden uzatmak istemiyorum.

goo.gl/qBNZmW
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    Slothere bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

Neydiniz ne oldunuz:

her ülkede olduğu gibi bu ülke de resmi verilerle birşeyler yapılıyor ve yapılır. sen madem inanmıyorsan o ibareyi sildirmelisin, devlet senin inanıp inanmadığını nerden bilsin. nüfusta islam yazıyorsa bu adam müslümandır diyorlar, ha müslüman olmanın vecibelerini yerine getiirp getirmediğinle ilgilenmezler, çünkü onlar senin sorumluluğunda. ama sen nasılsa bi farkı yok, sadece kağıt üzerinde öyle yazıyor diye değiştirmezsen bu şekilde bazı olaylara da katlanmak zorunda kalırsın.

şimdi güzel bir örnekle açıklamak isterdim fakat ona da muhalefet olacak arkadaşlar olacak o yüzden uzatmak istemiyorum.

yahu devlet benim inanıp inanmadığı neden bilsin? devlete ne benim inancımdam? devlet sadece inançların özgür ve rahatça yaşanabilmesi için ortam hazırlar. sizin inançlarınıza göre devletin kanunlar çıkarıp, herkesin buna uymasını bekliyorsunuz. sapla samanı ayırın bi. başka ülkeleri geçmiş hükümetleri de örnek vermeyin lütfen. yanlış yanlışla düzeltilmez.

allcolorsarebeautiful.net
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

yahudilerin ve hıristiyanların ülkelerindeki okullarda din dersleri zorunludur.

hatta el becerisi dersinde demirden haç işareti yaptırıyorlar. puan veiryorlar. kiliseleri her ay gezdiriyorlar ve bu zorunlu.

türkiyede müslüman olmak zorunlu değil. din dersi zorunlu sadece. din hakkında eğitimi olsun diye o dersi vermek zorunda çocuğunuz.

burası müslüman bir ülke yaşamak istemeyn siktirsin gitsin  başka ülkede yaşasın. papua adasında yaşasın. 

gitsin yahudilerin ağız kokusunu çeksin. hristiyanların içinde aslını kaybetsin.

geri bir ülkeyiz ama değerlerimizi bozmadan kendi çapımızda kalitemizi arttırmaya çalışıyoruz.

ben şahsen dinle ilgili bir faaliyet göstermiyorum kimsede beni yargılamıyor. bol bol din dersi aldım ve hiçte beni olumsuz etkilemedi.

yani herkes zaten yaşamak istediğini yaşıyor. 

ülkedeki herşeye karşı çıkıyorsunuz peki kendi değerlerinizi neye göre yaşıyorsunuz onu merak ediyorum mk.

tayyip cumhur başkanı olduğu günden beri göt korkunuz çenenize vurmuş.

adam cumhur başkanı dağılın :D

türkiyede müslüman olmak zorunlu değil. din dersi zorunlu sadece. din hakkında eğitimi olsun diye o dersi vermek zorunda çocuğunuz.

İyi o zaman kimse müslümal olmak zorunda değilse neden zorunlu din kültürü dersi var ? Beynini yemişsin amk.

Dinlere inanmayan birisi olarak zorlama din dersinin yanlış olduğunu düşünüyorum, seçmeli olarak isteyenler alabilir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    bykamu bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

İyi o zaman kimse müslümal olmak zorunda değilse neden zorunlu din kültürü dersi var ? Beynini yemişsin amk.

Dinlere inanmayan birisi olarak zorlama din dersinin yanlış olduğunu düşünüyorum, seçmeli olarak isteyenler alabilir.

çünkü burası müslüman bir ülke. almanyada öğrencilerin her ay 1 defa zorunlu kiliseye geziye götürüyorlar.

bu durumda din dersi almak istemiyorsan gidip kutupta yaşayacaksın götün donacak.

gelipte din dersi istemiyorum diye ağlamayacaksın.

zalimadam tarafından 07/Ara/14 00:14 tarihinde düzenlenmiştir

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı
    bykamu bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

çünkü burası müslüman bir ülke. almanyada öğrencilerin her ay 1 defa zorunlu kiliseye geziye götürüyorlar.

bu durumda din dersi almak istemiyorsan gidip kutupta yaşayacaksın götün donacak.

hocam sabahtandır almanyadan örnek verip duruyosun istersen bi kilise okulları ile düz okulların farkını araştır.

almanyada din dersi zorunlu falan değildir kilise okulları dışında

din dersini almak istemeyenlere ahlak dersi veriliyormuş.

c0nverse tarafından 07/Ara/14 00:22 tarihinde düzenlenmiştir

Converse giyen uzaylı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı
    bykamu bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

Pardon hocam, beynini yemişsin demekle yanlış yaptım. YAKMIŞSIN AMK YAKMIŞSIN.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek
    bykamu bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

yahudilerin ve hıristiyanların ülkelerindeki okullarda din dersleri zorunludur.

hatta el becerisi dersinde demirden haç işareti yaptırıyorlar. puan veiryorlar. kiliseleri her ay gezdiriyorlar ve bu zorunlu.

burası müslüman bir ülke yaşamak istemeyn siktirsin gitsin  başka ülkede yaşasın. papua adasında yaşasın. 

gitsin yahudilerin ağız kokusunu çeksin. hristiyanların içinde aslını kaybetsin.

geri bir ülkeyiz ama değerlerimizi bozmadan kendi çapımızda kalitemizi arttırmaya çalışıyoruz.

ben şahsen dinle ilgili bir faaliyet göstermiyorum kimsede beni yargılamıyor. bol bol din dersi aldım ve hiçte beni olumsuz etkilemedi.

yani herkes zaten yaşamak istediğini yaşıyor. 

ülkedeki herşeye karşı çıkıyorsunuz peki kendi değerlerinizi neye göre yaşıyorsunuz onu merak ediyorum mk.

tayyip cumhur başkanı olduğu günden beri göt korkunuz çenenize vurmuş.

adam cumhur başkanı dağılın :D

.

Toplam Hit: 52079 Toplam Mesaj: 411