folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Anaokulu Ve İlkokula Zorunlu Din Dersi

Anaokulu Ve İlkokula Zorunlu Din Dersi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Slothere bunu yazdı
    TorNaVida bunu yazdı

Iyi bi uygulama gercek islamiyeti ve muslumanligi tam anlamiyla ogrenen nesil hirsiz tecavuzcu yawsak serefsiz olmaz en azindan.

Dini ahlaki kuvvetli olanlar guvenilir ve saygili olur.

Simdi eminim aramizdaki ateist denen varliklar ve koministler ve tabiki muhalefetler musluman gorunupte hirsizlik yapanlardan ornekler vermeye baslicak :) Yazimin basinda dedigim gibi tekrar olarak belirtim sozde degil ozde muslumanlardan bahsedoyorum.

Senin düşünce "köfte yararlı çünkü içinde et var" demek gibi olmuş.

Ayrıca ateist denen varlıklar listesine vejetaryenlerle faşistleri eklemeyi unutmuşsun.

Şimdi ahlak için dinin gerekmediği üzerine satırlarca yazı yazılır fakat vakit israfına lüzum yok. Sözlerinle İslama inanmayan, müslüman olmayan ahlaksız senin tabirlerinle "hirsiz tecavuzcu yawsak serefsiz" olur şeklinde genelleme yapıyorsun, dikkatli olmanı öneririm. Nasıl ki bir üstteki arkadaş dinine hakaret edilmesini sindiremiyorsa diğer insanlarda sizin bu laflarınızı sindiremiyor. Demek ki başkalarına saygılı ve iyi bir birey olmak için dini vecibelere bağlı olmak yetmiyor, bağlı olan adam da senin tabirlerine uygun olabiliyor.

Problemde burda basliyor zaten ateist diye tabir edilen sahislar surekli gormek istediklerini goruyor. Sen benden alinti yapmissin sacma sapan bir algiyi dayatamam diyen sahsi gormuyorsun.Veya bizim icin kutsal olan ALLAH i nickinde kullanani gormuyosunuz.

Ahlak icin dinin gerekmedigi elbette ortada bu sekilde dusunursek iyi ahlaklilar sadece muslumanlarin olmasi gerekir.Ben bu sekilde dusunmuyorum ama islamiyetin iyi ahlak uzerinde etkisinin cok fazla olacagini belirtiyorim.Tekrar ediyorum gercek islamiyeti anlamak ve uygulamak.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    TorNaVida bunu yazdı
    Slothere bunu yazdı
    TorNaVida bunu yazdı

Iyi bi uygulama gercek islamiyeti ve muslumanligi tam anlamiyla ogrenen nesil hirsiz tecavuzcu yawsak serefsiz olmaz en azindan.

Simdi eminim aramizdaki ateist denen varliklar ve koministler ve tabiki muhalefetler musluman gorunupte hirsizlik yapanlardan ornekler vermeye baslicak :) Yazimin basinda dedigim gibi tekrar olarak belirtim sozde degil ozde muslumanlardan bahsedoyorum.

Ayrıca ateist denen varlıklar listesine vejetaryenlerle faşistleri eklemeyi unutmuşsun.

Şimdi ahlak için dinin gerekmediği üzerine satırlarca yazı yazılır fakat vakit israfına lüzum yok. Sözlerinle İslama inanmayan, müslüman olmayan ahlaksız senin tabirlerinle "hirsiz tecavuzcu yawsak serefsiz" olur şeklinde genelleme yapıyorsun, dikkatli olmanı öneririm. Nasıl ki bir üstteki arkadaş dinine hakaret edilmesini sindiremiyorsa diğer insanlarda sizin bu laflarınızı sindiremiyor. Demek ki başkalarına saygılı ve iyi bir birey olmak için dini vecibelere bağlı olmak yetmiyor, bağlı olan adam da senin tabirlerine uygun olabiliyor.

Problemde burda basliyor zaten ateist diye tabir edilen sahislar surekli gormek istediklerini goruyor. Sen benden alinti yapmissin sacma sapan bir algiyi dayatamam diyen sahsi gormuyorsun.Veya bizim icin kutsal olan ALLAH i nickinde kullanani gormuyosunuz.

Ahlak icin dinin gerekmedigi elbette ortada bu sekilde dusunursek iyi ahlaklilar sadece muslumanlarin olmasi gerekir.Ben bu sekilde dusunmuyorum ama islamiyetin iyi ahlak uzerinde etkisinin cok fazla olacagini belirtiyorim.Tekrar ediyorum gercek islamiyeti anlamak ve uygulamak.

...

Atakan tarafından 04/Ara/14 17:07 tarihinde düzenlenmiştir

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

işte artık iran islam devrimi gibi bir devrime doğru gidiyor ülke

yakında muhalifleri kurşunada dizerler irandaki gibi

birilerinin demir yumruğu indirmesi lazım artık

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek
    AllahinOglu bunu yazdı

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27394185.asp

Şu önerge 2 gün önce geçti. Hani bedellini çıktığı, herkesin bedelliden başka bir şey görmediği günde. 

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27704313.asp

Yakında kızlı erkekli olduğu tespit edilen evler "makul şüphe" sebebiyle basılabilir. Anayasa mahkemesinden dönecek olsa da dönene kadar iliğine kadar kullanılacağını tahmin ediyorum. Hoş dönse bile biz anayasa mahkemesinin düşüncesini tanımayız cesaretindeki adamlar varken bir kılıf bulunacaktır.

Austen tarafından 04/Ara/14 13:29 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    TorNaVida bunu yazdı
    Slothere bunu yazdı
    TorNaVida bunu yazdı

bu dediğinin ne kadar ütopik olduğunu bence sende biliyorsun 

bu güne kadar başıma ne geldiyse din allah kitap kul hakkı diyen adamdan geldi.yani din öğrenen nesil çok iyi yetişir diye bişi yok.kaldı ki dindar geçinen akp hükümeti, bi ateist kadar dine müslümanlığa inansaydı, bu kadar devleti halkı soymazdı.

dinin okullarda öğretilmesi tamamen saçmalık.şimdi sen müslümansın bende müslümanın.ya olmayanlar ? müslümanlara islam dersi vereceksinde hıristiyana incili öğretmeyeceksen nerde adalet ?

dini öğrenmek isteyen adam zaten gider öğrenir bunu okulda küçük yaşta dayatmanın manası ne ? manasını söleyim, dindar ve camiden çıkmayan tipler yaratmak.camiye gitmek kötü mü? elbette hayır, fakat abartmamak lazım.hacı hocanın türkiyeye yada insanlığa ne katkısı var ? sıfır. bize bilim adamı yada okumuş adamlar lazım.

küçücük yaşta çocuğa dini kafasına sokarsan öle gider o.büyüyüncede hoca olmak ister, böle mal bi toplum olarak gelişir.kontrolu kolay, dine dayalı bireyler oluşur.zaten akp de dindar gözüküyor.tam istedikleri durum yanş

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

çocuklar din ögrensin , bilim teknik ne işlerine yarayacak kapatalım tüm okulları imam hatip açalım. millet kuyruklu yıldıza uzay aracı indirir biz hala nelerle uğraşalım. 1400 yıldır daha orucu neyin bozup bozmayacagı tartısılıyor bu sorunun üzerinde eğitim verilsin geleceğe parlak kapılar açalım

umit tarafından 04/Ara/14 13:31 tarihinde düzenlenmiştir

le le le sakine
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Hep aynı konular, hep aynı tartışmalar, hep aynı cevaplar.. O yüzden pek bir şey yazmak istemiyorum ama klişe bir yanıt vardır o da bu kadar küçük yaştaki çocuğa görünmez varlıklara yönelik "inanacaksın" kampanyası yapılması çocuk istismarıdır.  Allah varsa ve bu çocuğun inanmasını istiyorsa kusura bakmayında sizin küçük yaşta dayatacağınız kolpa bir derse ihtiyacı yoktur. Böyle işleri savunanlar bir nevi kendine peygamber cübbesi takmaktadırlar. Siz kimsinizde dini yayan elçi görevini üstleniyorsunuz

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    TorNaVida bunu yazdı

İnsana ahlak' ı ailesi verir, okul eğitim verir.

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    Slothere bunu yazdı
    AllahinOglu bunu yazdı

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27394185.asp

Şu önerge 2 gün önce geçti. Hani bedellini çıktığı, herkesin bedelliden başka bir şey görmediği günde. 

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27704313.asp

Yakında kızlı erkekli olduğu tespit edilen evler "makul şüphe" sebebiyle basılabilir. Anayasa mahkemesinden dönecek olsa da dönene kadar iliğine kadar kullanılacağını tahmin ediyorum. Hoş dönse bile biz anayasa mahkemesinin düşüncesini tanımayız cesaretindeki adamlar varken bir kılıf bulunacaktır.

eğer bir gün kızlı erkekli evlere el atarsa bu hükümet, vatandaşlıktan çıkarım.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek
    TorNaVida bunu yazdı

Iyi bi uygulama gercek islamiyeti ve muslumanligi tam anlamiyla ogrenen nesil hirsiz tecavuzcu yawsak serefsiz olur en azindan.

Dini ahlaki kuvvetli olanlar güvenilmez, bencil ve saygısız olur.

Simdi eminim aramizdaki müslüman denen varliklar ve sağcılar ve tabiki yandaşlar "ateist" gorunupte hirsizlik yapanlardan ornekler(?) vermeye baslicak :) Yazimin basinda dedigim gibi tekrar olarak belirtim sozde degil ozde muslumanlardan bahsedoyorum.

--

Bak buna düşünce özgürlüğü derler, her insan ne kadar mükemmel bir gerizekalı olduğunu dışa vurmakta özgürdür ;)

Ehl-i Byte
Toplam Hit: 52023 Toplam Mesaj: 411