Anaokulu Ve İlkokula Zorunlu Din Dersi
-
Slothere bunu yazdıTorNaVida bunu yazdı
Iyi bi uygulama gercek islamiyeti ve muslumanligi tam anlamiyla ogrenen nesil hirsiz tecavuzcu yawsak serefsiz olmaz en azindan.
Dini ahlaki kuvvetli olanlar guvenilir ve saygili olur.
Simdi eminim aramizdaki ateist denen varliklar ve koministler ve tabiki muhalefetler musluman gorunupte hirsizlik yapanlardan ornekler vermeye baslicak :) Yazimin basinda dedigim gibi tekrar olarak belirtim sozde degil ozde muslumanlardan bahsedoyorum.
Senin düşünce "köfte yararlı çünkü içinde et var" demek gibi olmuş.
Ayrıca ateist denen varlıklar listesine vejetaryenlerle faşistleri eklemeyi unutmuşsun.
Şimdi ahlak için dinin gerekmediği üzerine satırlarca yazı yazılır fakat vakit israfına lüzum yok. Sözlerinle İslama inanmayan, müslüman olmayan ahlaksız senin tabirlerinle "hirsiz tecavuzcu yawsak serefsiz" olur şeklinde genelleme yapıyorsun, dikkatli olmanı öneririm. Nasıl ki bir üstteki arkadaş dinine hakaret edilmesini sindiremiyorsa diğer insanlarda sizin bu laflarınızı sindiremiyor. Demek ki başkalarına saygılı ve iyi bir birey olmak için dini vecibelere bağlı olmak yetmiyor, bağlı olan adam da senin tabirlerine uygun olabiliyor.
Problemde burda basliyor zaten ateist diye tabir edilen sahislar surekli gormek istediklerini goruyor. Sen benden alinti yapmissin sacma sapan bir algiyi dayatamam diyen sahsi gormuyorsun.Veya bizim icin kutsal olan ALLAH i nickinde kullanani gormuyosunuz.
Ahlak icin dinin gerekmedigi elbette ortada bu sekilde dusunursek iyi ahlaklilar sadece muslumanlarin olmasi gerekir.Ben bu sekilde dusunmuyorum ama islamiyetin iyi ahlak uzerinde etkisinin cok fazla olacagini belirtiyorim.Tekrar ediyorum gercek islamiyeti anlamak ve uygulamak.
-
TorNaVida bunu yazdıSlothere bunu yazdıTorNaVida bunu yazdı
Iyi bi uygulama gercek islamiyeti ve muslumanligi tam anlamiyla ogrenen nesil hirsiz tecavuzcu yawsak serefsiz olmaz en azindan.
Simdi eminim aramizdaki ateist denen varliklar ve koministler ve tabiki muhalefetler musluman gorunupte hirsizlik yapanlardan ornekler vermeye baslicak :) Yazimin basinda dedigim gibi tekrar olarak belirtim sozde degil ozde muslumanlardan bahsedoyorum.
Ayrıca ateist denen varlıklar listesine vejetaryenlerle faşistleri eklemeyi unutmuşsun.
Şimdi ahlak için dinin gerekmediği üzerine satırlarca yazı yazılır fakat vakit israfına lüzum yok. Sözlerinle İslama inanmayan, müslüman olmayan ahlaksız senin tabirlerinle "hirsiz tecavuzcu yawsak serefsiz" olur şeklinde genelleme yapıyorsun, dikkatli olmanı öneririm. Nasıl ki bir üstteki arkadaş dinine hakaret edilmesini sindiremiyorsa diğer insanlarda sizin bu laflarınızı sindiremiyor. Demek ki başkalarına saygılı ve iyi bir birey olmak için dini vecibelere bağlı olmak yetmiyor, bağlı olan adam da senin tabirlerine uygun olabiliyor.
Problemde burda basliyor zaten ateist diye tabir edilen sahislar surekli gormek istediklerini goruyor. Sen benden alinti yapmissin sacma sapan bir algiyi dayatamam diyen sahsi gormuyorsun.Veya bizim icin kutsal olan ALLAH i nickinde kullanani gormuyosunuz.
Ahlak icin dinin gerekmedigi elbette ortada bu sekilde dusunursek iyi ahlaklilar sadece muslumanlarin olmasi gerekir.Ben bu sekilde dusunmuyorum ama islamiyetin iyi ahlak uzerinde etkisinin cok fazla olacagini belirtiyorim.Tekrar ediyorum gercek islamiyeti anlamak ve uygulamak.
...
Atakan tarafından 04/Ara/14 17:07 tarihinde düzenlenmiştir -
işte artık iran islam devrimi gibi bir devrime doğru gidiyor ülke
yakında muhalifleri kurşunada dizerler irandaki gibi
birilerinin demir yumruğu indirmesi lazım artık -
AllahinOglu bunu yazdı
birilerinin demir yumruğu indirmesi lazım artıkhttp://www.hurriyet.com.tr/gundem/27394185.asp
Şu önerge 2 gün önce geçti. Hani bedellini çıktığı, herkesin bedelliden başka bir şey görmediği günde.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27704313.asp
Yakında kızlı erkekli olduğu tespit edilen evler "makul şüphe" sebebiyle basılabilir. Anayasa mahkemesinden dönecek olsa da dönene kadar iliğine kadar kullanılacağını tahmin ediyorum. Hoş dönse bile biz anayasa mahkemesinin düşüncesini tanımayız cesaretindeki adamlar varken bir kılıf bulunacaktır.
Austen tarafından 04/Ara/14 13:29 tarihinde düzenlenmiştir -
TorNaVida bunu yazdıSlothere bunu yazdıTorNaVida bunu yazdı
bu dediğinin ne kadar ütopik olduğunu bence sende biliyorsun
bu güne kadar başıma ne geldiyse din allah kitap kul hakkı diyen adamdan geldi.yani din öğrenen nesil çok iyi yetişir diye bişi yok.kaldı ki dindar geçinen akp hükümeti, bi ateist kadar dine müslümanlığa inansaydı, bu kadar devleti halkı soymazdı.
dinin okullarda öğretilmesi tamamen saçmalık.şimdi sen müslümansın bende müslümanın.ya olmayanlar ? müslümanlara islam dersi vereceksinde hıristiyana incili öğretmeyeceksen nerde adalet ?
dini öğrenmek isteyen adam zaten gider öğrenir bunu okulda küçük yaşta dayatmanın manası ne ? manasını söleyim, dindar ve camiden çıkmayan tipler yaratmak.camiye gitmek kötü mü? elbette hayır, fakat abartmamak lazım.hacı hocanın türkiyeye yada insanlığa ne katkısı var ? sıfır. bize bilim adamı yada okumuş adamlar lazım.
küçücük yaşta çocuğa dini kafasına sokarsan öle gider o.büyüyüncede hoca olmak ister, böle mal bi toplum olarak gelişir.kontrolu kolay, dine dayalı bireyler oluşur.zaten akp de dindar gözüküyor.tam istedikleri durum yanş
-
çocuklar din ögrensin , bilim teknik ne işlerine yarayacak kapatalım tüm okulları imam hatip açalım. millet kuyruklu yıldıza uzay aracı indirir biz hala nelerle uğraşalım. 1400 yıldır daha orucu neyin bozup bozmayacagı tartısılıyor bu sorunun üzerinde eğitim verilsin geleceğe parlak kapılar açalım
umit tarafından 04/Ara/14 13:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Hep aynı konular, hep aynı tartışmalar, hep aynı cevaplar.. O yüzden pek bir şey yazmak istemiyorum ama klişe bir yanıt vardır o da bu kadar küçük yaştaki çocuğa görünmez varlıklara yönelik "inanacaksın" kampanyası yapılması çocuk istismarıdır. Allah varsa ve bu çocuğun inanmasını istiyorsa kusura bakmayında sizin küçük yaşta dayatacağınız kolpa bir derse ihtiyacı yoktur. Böyle işleri savunanlar bir nevi kendine peygamber cübbesi takmaktadırlar. Siz kimsinizde dini yayan elçi görevini üstleniyorsunuz
-
TorNaVida bunu yazdı
İnsana ahlak' ı ailesi verir, okul eğitim verir.
-
Slothere bunu yazdıAllahinOglu bunu yazdı
birilerinin demir yumruğu indirmesi lazım artıkhttp://www.hurriyet.com.tr/gundem/27394185.asp
Şu önerge 2 gün önce geçti. Hani bedellini çıktığı, herkesin bedelliden başka bir şey görmediği günde.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27704313.asp
Yakında kızlı erkekli olduğu tespit edilen evler "makul şüphe" sebebiyle basılabilir. Anayasa mahkemesinden dönecek olsa da dönene kadar iliğine kadar kullanılacağını tahmin ediyorum. Hoş dönse bile biz anayasa mahkemesinin düşüncesini tanımayız cesaretindeki adamlar varken bir kılıf bulunacaktır.
eğer bir gün kızlı erkekli evlere el atarsa bu hükümet, vatandaşlıktan çıkarım.
-
TorNaVida bunu yazdı
Iyi bi uygulama gercek islamiyeti ve muslumanligi tam anlamiyla ogrenen nesil hirsiz tecavuzcu yawsak serefsiz olur en azindan.
Dini ahlaki kuvvetli olanlar güvenilmez, bencil ve saygısız olur.
Simdi eminim aramizdaki müslüman denen varliklar ve sağcılar ve tabiki yandaşlar "ateist" gorunupte hirsizlik yapanlardan ornekler(?) vermeye baslicak :) Yazimin basinda dedigim gibi tekrar olarak belirtim sozde degil ozde muslumanlardan bahsedoyorum.
--
Bak buna düşünce özgürlüğü derler, her insan ne kadar mükemmel bir gerizekalı olduğunu dışa vurmakta özgürdür ;)