folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Anaokulu Ve İlkokula Zorunlu Din Dersi

Anaokulu Ve İlkokula Zorunlu Din Dersi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

Destekliyorum

Yaşı 20 olmuş gusül olması bilmeyen namaz kılmayı bilmeyen kazılar var inanmasa anlarımda hem muslumaniz deyip hem de bilmemek olmuyo

Şahsen namaz kılmasını ilk okul 5 de öğrendim din kültürü dersinde gusül de süreleri yaz kurslarına

Herşeyin fazlasına karşıyım ama tutup eski dönem dersi verilmez  ilk okulda ders aldık ne oldu hiç birşey o dönem arkadaşlarım ne cemaate girdi ne hacı hoca oldu hatta çoğu sağlam solcudur cumaları camide görürüm bunda ne zarar var

Temel bilgiler verilebilir bence 

Murid sen bari akilli adamsin etme eyleme kimse 10-15 yasian gelmis cocuklara nie din dersi veriliyor demiyor 5ci sinifta bende camiye gidiyordum 

Adamlar anaokulundan 1ci siniftan bahsediyorlar bu cocuklarin yarisi daha elini emen altina iseyen canlilar sen kalkipda buna din dersimi vericeksin bu cocuklarin a ile b yi yanyana okumasi bile 2 ay suruyor  bunun zaten iyi niyetle yapilmadigi belli hocam ulkeyi tamamen irana ceviricek oclari olaya dini yonden degeil mantikli bi acidan bakin lutfen

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

yapılan röportajda bir akp milletvekilinin söylediği aslında tüm gerçeği açıklıyor 

"din dersi almıyorlar sonra şimdikiler gibi devlete karşı geliyorlar"

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    islamda körelecek rahat olun istedikleri kadar insanları zorla müslüman yapmaya çalışsınlar aksine ters miknatislanma yapıp milleti dinden sogutuyolar :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı

6 yasindaki cocuguma kimse sacma sapan inanclarini dayatamaz ozel okulda okuturum yinede din dersi aldirtmam o yastaki cocuguma  ben bu devletin harbi ak 

=) özel okulda dini ders yok mu? özerk mi o okullar, bağımsızlıklarını mı ilan ettiler. 

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Erkek

Tahribata iq sınırı koymadan buradan adam olmaz. Mal dolu bakarmısınız

http://yanduvar.blogspot.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    ultrAsker bunu yazdı

olm kimse din düşmanı değil. size düşman adamlar şu yorumlara şu empati yoksunluğuna bakın :D resmen milletin hayatına çoluğuna çocuguna kast ediyorsunuz bi de hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorsunuz.

imzamı dağlara taşlara yazmak istiyorum

Hocam klasik şakirtlerin mağdur edebiyatı işte.

biz onların yanlışlarını söyleriz yapmayın etmeyin bak böyle olsun deriz. hata yapıyorsunuz deriz.

çıkarlar vay din düşmanı pezevenk ateistler derler.

böyle diyemese de, içinden böyle der.

Sanki onların yaptıkları, dedikleri herşey tanrı buyruğu.

Her biri ayrı peygamber olmuş dini yayıyorlar sanki. 

Dentist tarafından 05/Ara/14 15:55 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

yazık, ülkedeki yobazların tahribata kadar gelmesi ve dinlerine inanmayanlara pezevenk, varlık, şerefsiz, ahlaksız,tecavüzcü demeleri. Acıyorum bu ülkeye bu ülkeden hiç bir sik olmaz.

Converse giyen uzaylı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek

İlk önce birbirimize saygılı olmayı öğrenelim hocalar.

Şimdi benim fikrime gelirsek ilk olarak aslında ben tamda böyle birşey isterim.Çocuklara ibadetler öğretilsin , kul hakkının önemini , saygıyı dinimizin emrettiği şekilde beyinlerinin şekillendiği bu yaşlarda öğrensinler ve bundan sonra hiç olmazsa daha hayırlı nesiller yetişsin.Olayın realitesine hiç girmiyorum verilen eğitim ve sonuçları bu şekilde olmayabilir.

Ama sonuca gelirsek adam illada benim çocuğumu müslüman gibi yetiştiremezsiniz ben ona bunun verilmesini istemiyorum derse de onun da kararına saygı duyulmalı.Sonuç olarak Allahü teâlâ Kur'an da dileyen iman etsin, dileyen inkâr etsin demektedir.

Birde sanki birsürü müslüman olup hak yiyen , bok yiyen adamların yaptığı işleri İslam'ın sanki böyle olmayı emrettiğini ima ederek dinime laf eden saygısız,cahil adamlara da Allah akıl fikir versin, ıslah etsin diyorum.

Buyrun :KEHF suresi, 29. ayet

Meal :

Ve de ki: Hak, Rabbinizdendir. Öyle ise dileyen iman etsin, dileyen inkâr etsin. Biz, zalimlere öyle bir cehennem hazırladık ki, onun duvarları kendilerini çepe çevre kuşatmıştır. (Susuzluktan) imdat dileyecek olsalar imdatlarına, erimiş maden gibi yüzleri haşlayan bir su ile cevap verilir. Ne fena bir içecek ve ne kötü bir kalma yeri!

Desiqner tarafından 05/Ara/14 16:55 tarihinde düzenlenmiştir

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi

okullarda üç-beş yaşındaki çocuğa sorgulanması imkansız dogmaları öğretmeye başlamak, hem de zorunlu. çocuğun içinde bulunduğu fiziksel dünyayı algılama ve keşfetme süreci daha tam anlamıyla sağlıklı ilerleyemiyorken ülkede, bi de üstüne tüyü dikeyim tam olsun diyorsun.

bu arada ahlak kısmına bi zahmet girmeyin dostlar,  yoksa meleketim bireysel ahlak konusunda dibe batmış dini bütün abiler ablalarla dolu. yok lan onlar gerçek müslüman değillderdi. tamam.

allcolorsarebeautiful.net
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Stigma bunu yazdı

okullarda üç-beş yaşındaki çocuğa sorgulanması imkansız dogmaları öğretmeye başlamak, hem de zorunlu. çocuğun içinde bulunduğu fiziksel dünyayı algılama ve keşfetme süreci daha tam anlamıyla sağlıklı ilerleyemiyorken ülkede, bi de üstüne tüyü dikeyim tam olsun diyorsun.

bu arada ahlak kısmına bi zahmet girmeyin dostlar,  yoksa meleketim bireysel ahlak konusunda dibe batmış dini bütün abiler ablalarla dolu. yok lan onlar gerçek müslüman değillderdi. tamam.

Ağaç yaşken eğilir.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 52089 Toplam Mesaj: 411